Rövidesen hivatalosan is bejelentik, hogy többfunkciós kormánygépeket szerez be a honvédség számára az Orbán-kabinet – értesült a Magyar Nemzet. Úgy tudják, a legalább két Airbus a csődbe ment Air Berliné volt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valahogy kimaradt egy fontos momentum

többfunkciós kormánygépeket szerez be a honvédség számára az Orbán-kabinet

„Orbánék volt Air Berlin-repülőket vehetnek meg kormánygépeknek” címmel számol be a derék hvg.hu az újabb kormány-gép pletykáról

Az aviáció területén mozgó portálok képet adnak arról is, hogy mennyibe kerül – persze sok mindentől függ – egy használt repcsi, ahogy arról is, hogy mennyit kóstál egy „átfestés”.
Épp a közelmúltban járta be a net-et a Kestrel Aviation Management filmecskéje! =))

youtu.be/_hvh-C710oQ
karma1
@RonaGyuri: HURRA!, Gyurikam, ha a hir igaz!!! Szuper! Tutira szetesik alatta a gep, - ket eve utaztunk veluk, es felszallaskor a baloldali motor felrobbant! 4 masodperc hianyzott a take off-hoz, mar full trust-on ment a gep... Nem voltunk sokan a gepen, csak 282-en, meg a szemelyzet.
Az eset sohasem kerult bele az air crash naploba, mivel A FOLDON TORTENT a baleset...
Remelem, a hasznalhatatlan grippen-ek utan ebbe is belenyul a potrohos...:o))))
karma1
@RonaGyuri: Mert eppen azert szuntek meg, mert sok volt a muszaki hiba, es az utasokat mindig magukra hagytak, a foldi segitsegnyujtas kifejezetten gyenge pontjuk volt...:o))))
Remelem, hogy a sok "szakerto" majd jol bevasarol azokbol a szar kisgepekbol...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.