A dokumentumok áttekintése során számtalan szabálytalanságra derült fény, egyetlen cég esetében sem volt hibamentes az engedélyeztetési procedúra.\n\nNem állná ki egy esetleges hatósági ellenőrzés próbáját a letelepedési kötvényprogramban részt vevő közvetítő cégek engedélyeztetési eljárása. Ezeket az eljárásokat eleinte Rogán Antal, majd miniszterré történő kinevezése után Bánki Erik fideszes parlamenti képviselők, az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnökeként folytatták le. A Transparency International Magyarországgal közösen lapunk másodfokon is megnyerte az engedélyeztetéssel kapcsolatos adatigénylési pert, és a jogerős bírósági ítélet szerint a bizottság nevében Bánki Erik kiadta a kért információkat. Lapunk a dokumentumok áttekintése során számtalan szabálytalanságot talált, végső soron egyetlen vállalkozás esetében sem volt hibamentes az engedélyeztetési procedúra. A bizottság kisebbségben lévő, ellenzéki tagjai semmit sem tudhattak a háttérben zajló folyamatokról, a...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."A letelepedési kötvényprogram a magyarországi korrupció mércéjével mérve is durva bűnügy"..

...akik ebből hasznot húznak, azoknak igen kellemes, szép hasznot hozó egyszerű üzlet..

na jó, van vele egy kis macera is...néha át kell forgatni a padláson a hegyekben álló pénzt, nehogy penészedjen...de egye fene, ennyit megér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.