Havas Henrik szerint csalódott nők és a kormánymédia bosszúja áll az ellene folyó lejárató kampány mögött. 

Nem mérséklődik a botrány Havas Henrik körül. Újabb és újabb cikkek árasztják el a médiát az újságíróval kapcsolatban, akit szexuális zaklatással vádolnak. A legfrissebb hírek szerint Kisorosziban a csütörtökre tervezett „Havas Henrik-ügy” napirenddel meghirdetett nyílt képviselő-testületi ülést nem tartják meg, közben a műsorvezetőt levették az ATV képernyőjéről is.

„Szerintem elég sz.r munkát végeztek Habonyék. Baukó Évával és Molnár Anikóval kezdeni, az elég necces!

Ha most elmesélném, hogy erről a két hölgyről mit kellett végighallgatnom múlt hétfő óta… hát, azt nem nagyon bírná el az internet. Aztán jött Görög Zita, meg egy három évvel ezelőtti műsornak a részlete” – nyilatkozta Havas, aki hozzátette, ha a sértett nőket sorba állítanák, akikre ő nemet mondott „a sor a Pozsonyi úttól elérne a Kálvin térig” tartana. 

Arra a kérdésre, hogy a kialakult botrány milyen hatással van a tévés és a képviselői munkájára azt mondta: „Hát, ugyanaz a helyzet a polgármesterrel, mint az ATV-vel. Az ATV felmentett a munkavégzés alól jogi indok nélkül, az önkormányzat úgynevezett »meghallgatásra« rendelt be, jogalap nélkül. Szerintem Molnár Csaba polgármester nagy nyomásnak lehetett kitéve".

(Pesthír)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
@Veleda: Én még azt is hozzátenném: vegyen magának egy guminőt és azt zaklathatja kedvére.
vukkocska
@Mirabilis: A Te szavaiddal élve "pampogott".Méghozzá ki is osztotta helyben úgy Havas Henriket, hogy bevörösödött fejjel ígérte meg, hogy nem csinálja. Nézd vissza videón, minden ilyen műsor visszanézhető a csatornánál. Sőt, még recepteket is találsz hozzá.
vukkocska
@Mirabilis: mihez is? Havas nagyképű, arrogáns, lekezelő, "én mindent megtehetek" stílusához. Ehhez csak Havas kell, az ő személyisége. S nem az a lényeg, hogy Görög Zita ezt a helyszínen lerendezte, hanem az, hogy ez megtörtént.
1magyar
@Eladott Ország: Még akkor is ha véleménye szar?
vukkocska
@Mirabilis: Sok mindenkinek biztos nem, de nekem igen, mert én kifejezetten viszkettem tőle. Én sem féltem, megél ő a jég hátán is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.