Havas Henrik szerint csalódott nők és a kormánymédia bosszúja áll az ellene folyó lejárató kampány mögött. 

Nem mérséklődik a botrány Havas Henrik körül. Újabb és újabb cikkek árasztják el a médiát az újságíróval kapcsolatban, akit szexuális zaklatással vádolnak. A legfrissebb hírek szerint Kisorosziban a csütörtökre tervezett „Havas Henrik-ügy” napirenddel meghirdetett nyílt képviselő-testületi ülést nem tartják meg, közben a műsorvezetőt levették az ATV képernyőjéről is.

„Szerintem elég sz.r munkát végeztek Habonyék. Baukó Évával és Molnár Anikóval kezdeni, az elég necces!

Ha most elmesélném, hogy erről a két hölgyről mit kellett végighallgatnom múlt hétfő óta… hát, azt nem nagyon bírná el az internet. Aztán jött Görög Zita, meg egy három évvel ezelőtti műsornak a részlete” – nyilatkozta Havas, aki hozzátette, ha a sértett nőket sorba állítanák, akikre ő nemet mondott „a sor a Pozsonyi úttól elérne a Kálvin térig” tartana. 

Arra a kérdésre, hogy a kialakult botrány milyen hatással van a tévés és a képviselői munkájára azt mondta: „Hát, ugyanaz a helyzet a polgármesterrel, mint az ATV-vel. Az ATV felmentett a munkavégzés alól jogi indok nélkül, az önkormányzat úgynevezett »meghallgatásra« rendelt be, jogalap nélkül. Szerintem Molnár Csaba polgármester nagy nyomásnak lehetett kitéve".

(Pesthír)

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Havas úr nézze a dolog jó oldalát! A nagy jövőjű férfiaknak mindig nagy múltú nők viszik előre az ügyét! Az viszont elképeszt, hogy Orbán is rá van szorulva ezeknek a hölgyeknek a támogatására! Vajon a templomokban mit prédikálnak a papok ennek láttán? Vagy stikában elkunyerálják ezeknek a hölgyeknek az elérhetőségét a vezértől?
vukkocska
Nem kell ehhez Fidesz, nem kellenek ehhez hoppon maradt nők, ehhez elég a HAVAS. Végre, hogy eltűnik az ATV-ből. Vacsora-csata alatt is többször megfogta az asztaltársa, Görög Zita combját, amit ő elég keményen ki is kért magának. Ettől kezdve nem kéne habonyozni, meg visszautasított nőzni.Undorító.
JAJMÁR
Legjobb védekezés a támadás?
. Nagyon unszimpatikus ez a reakció a vádakra. Miért nem lehet egyszerűen és természetes módon azt mondani, hogy "bocsánat"? Mert egy beképzelt, himfax, azért! és itt hiszem el, amit mondanak rá...

Nem vádolják erőszakkal, meg ilyesmi... simán egy tolakodó, kellemetlen alak, ami egyébként még a képernyőről is átjön.
Sámannus
Ezt a faszit mindig egy pénzéhes durung szamárnak tartottam, és akkor erről az oldaláról semmit sem mondok...
dodóka
Henrik ! Hogy te egy Görög Zitának, meg a Baukónak, meg a Liptainak, meg Molnár Anikónak meg a többinek ellenálltál? Na ne legyél már szamár ! Ki hiszi ezt el? Egy kielégületlen vén pöcs vagy és mellette nagyon szar a stílusod is. A TV-ben meg nézhetetlen öntelt paraszt vagy bazmeg. Ez az igazság nem pedig az, amiket te össze hordasz . Ne tanáruraztasd magadat, Hivasd magadat inkább faszkalapnak...
Jozefina
Ezek a "nők" mind undorítóan viselkednek, akár prostik, akár alkalmi bérért!!! Semmi bizonyíték, csak vádaskodás!!! Mi ez??? Mi lesz ha akad valaki, aki ráfogja a nyag vezérre, hogy valamikor bepróbálkozott nála??? Az újságírók meg ugyanolyan ingerszegények, szellemileg is fogyósak, ha ilyen témával tudnak csak foglalkozni. Ez a fidesz-kdnp stílus: egyenként mindenkit levadászni??!! Mikor indul be az ellenzék???
Edmond Dantes
Értem.Tehát ezek a hölgyek azért sértettek,mert Havas nem kefélte meg őket.Annyian vannak,hogy a Pozsonyi úttól a Kálvin térig tartana a sor,amelyben zokogva taposnák fájdalmukban a ridiküljüket.Végre helyére kerültek a dolgok,s csak a szerénysége tiltja,hogy még többet is meséljen.
sokanvagyunk
Ha ez a "zseniális" ember nem észt és szexuális segédeszközt oszt másnak - ahelyett hogy magát látta volna el azzal -, talán nem kellene most megtapasztalnia a "sok lúd (?) disznót győz" közmondás igazságtartalmát - mert őt még a humor sem tudta legyőzni.
www.youtube.com/watch?time_continue=147&v=G_80LclX0mY
GeoCravker
A cím "Havas szerint a hoppon maradt nők piszkosul tudnak gyűlölködni"
egyébként igaz. Mármint az, hogy a visszautasított hölgyekben igen masszív gyűlölet tud ébredezni.
Azonban ez a kijelentés egy kicsit hitelesebb lett volna, ha a hazai első celeb-zaklatós bulvárhajhászás után azonnal jelenik meg véleményként.

Mindamellett fenntratom a véleményem. Vizsgálják ki Sárosdi et.nő és Bauló vádjait is. Aztán legyen, ahogy a bíróság dönt
Peller Anikó
@GeoCravker: ne legyen. Az arcátlanságot azonnal kell megtorolni. Nem tíz év múlva.

Egy gyerekmolesztálás elülhet évekig, de egy felnőtt nő csak aljas indokból nem osztja le a pofont ha megtapogatja egy férfi a combját és az neki nem esik a kedvére.
GeoCravker
@Peller Anikó: A magánvéleményem az, hogy elég sok "hölgy" simán fel is ajánlkozik egy zsírosabb beosztás vagy más előny érdekében. Hogy aztán, amikor a cukipapa már nincs pozícióban, vagy a vonzerő megkopik, akkor hirtelen "ráébredjen", hogy őt kérem zaklatták.

Alkalmasint tudom, hogy informatikai újságírót vágott szájon úgy hosstess annak idején, hogy a tag szemüvege métereket repült. S nem a hostesst rúgták ki, hanem az újságírót tették fekete listára.
picike1
@Peller Anikó: ugyan már a prostitól te tisztességet vársz ?!
Veleda
Kérem szépen akkor én most hoppon vagyok maradva. Nálam nem próbálkozott a Havas. Nem gyűlölködöm, csak fel vagyok háborodva, hogy nem vagyok megzaklatva.
Legfeljebb a férjem zaklatott rántott hús ügyben, de okos enged alapon hagytam magam rábeszélni. A tanár úr mitől tanár? Ha tanár, tessék kérem a keresztény szellemiség nevében tanárhoz illő módon viselkedni. Teccik tudni, úgy, hogy példakép tessék lenni szakmailag és erkölcsileg is.
Katalina62
@vukkocska: Három éven át nyilvános volt ez a felvétel,és nem háborodott fel senki! Most álszent módon éppen a TV2 ekézi habzó szájjal! Nem az a baj, hogy Havast kidobták, hanem a valódi oka az egész cirkusznak!
Peller Anikó
@picike1: valamit félreérthettél, politikai lejáratás zajlik függetlenül a havas habitusától, ellenszenves vagy sem (de), de amikor bunkóévák és egyéb szellemiségű sértettek évek múlva állnak elő a történetükkel az sajnos védhetetlen és ez benne az aljasság.

Hagytad magad? Akkor úgy kell neked. Bepróbálkozott a faszi? Be hát, és?

Megerőszakolt? Nem. Úgylehet ez volt a baj.
wagabund
..."Havas szerint a hoppon maradt nők piszkosul tudnak gyűlölködni"...

Havas, te vagy az, aki igazán gyűlöl mindenkit...te még nem láttál igazi nőt..sem közelről, sem távolról...úgy-e?

naugye.
wagabund
"Az ATV felmentett a munkavégzés alól jogi indok nélkül, az önkormányzat úgynevezett »meghallgatásra« rendelt be, jogalap nélkül. "

ez a szerencsétlen a jogra hivatkozik, ha kell, ha nem...

még nem tudja, hogy a jog az olyan, mint a fülemile perben..öreg már a hadakozáshoz...

"Hallja kendtek!
Se ide nem, se oda nem
Fütyöl a madárka, hanem
(Jobb felől üt) nekem fütyöl,
(Bal felől üt) s nekem fütyöl:
Elmehetnek."

(Arany Jánostól idézet)
levarosbukta
@GeoCravker: Egyet mondjál meg nekem hogy a búbánatos istenbe lehet ilyet kivizsgálni???
picike1
@Peller Anikó: tudom a vona könyv miatt
staro2
@sokanvagyunk: Ha sokan vagytok, keressetek rá molnár anikóra az indavideon.
Aztán döntsétek el, hogy mennyire volt sértő vagy mennyire vicces vagy mennyire találó az ajándék.
sokanvagyunk
@staro2: A "korpás" csajokról már megírtuk sokan a véleményünket, itt a "korpa közé keveredett"-ről és eredményéről van szó.
GeoCravker
@levarosbukta: Nehezen. De bemondásra elítélni valakit szintén necces. Felmenteni is.
Edmond Dantes
@picike1: Sok prosti biztosan tisztességesebb,mint az elkurvúlt,kormányközeli,közpénzen megszerzett médiumok.Ők-a prostik- legalább vállalják,hogy pénzért fekszenek le.Havast valóban el kell takarítani,ha mindez igaz,de a támadást érdekes módon az említett médiumok indították szervezetten,beintésre.És nagyon megfizetik őket,ugyanúgy mint a luxus kurvákat.
verőce21
A visszautasított nőktől ments meg uram minket!
Köb Jani
Havas eljutott odáig, hogy az általa megsértett nők..." ha sorba állítanák, akikre ő nemet mondott „a sor a Pozsonyi úttól elérne a Kálvin térig” tartana. akkor már csak van alapja a vádaskodásnak.
Még hogy az általa sértett nők,---------- tehát nem az általa zaklatott nők, ehhez mi kell még, hogy ártatlansága bizonyítva legyen. Ő a tegnap született ártatlanság, mára már vádlóként fog fellépni, ez a tanári jog ...
human
@Köb Jani: Hát igen. Furcsa kijelentés volt. Ettől függetlenül a kormánymédia lejáratásáról van szó. A hölgyek meg nem tizenéves naiv fruskák.
42
Bár nem csípem, de akartam hinni havas henriknek - de már nem csak kurvák vádolják. Már nem hiszek neki.
A Jobbiknak is akartam hinni, de megszavazták a fidesszel együtt(?) a nem létező(!) Soros-tervet elítélő határozatot. Már nem hiszek nekik.
Természetesen ezek után nem megyek el pénteken a tüntetésre.

Az ellenzéknek sem hiszek.
erdő péternek sem hiszek.
köves somlónak sem hiszek.
A muzulmánoknak, buddhistáknak, krisnásoknak, stb., még annyira sem hiszek...
Az a baj, hogy már senkinek nem hiszek - a legmélyebbet, a hitet valami jó iránt, ölték ki belőlem a képmutatásukkal.

"Már nem a jót keresem az emberekben, hanem a valódit.
Sokan ugyanis a jóság álarca mögé bújva ártanak másoknak, de aki őszinte, attól tudom, hogy mire számíthatok."
human
@Mirabilis: Nem, ha a jó barátok. Bár Alekosz esetében is kérdés, hogy ezt teszi egy jó barát?
42
Én sem vagyok jó - bár nagyon szeretnék -,sőt, néha kimondottan bántó vagyok, de nem vagyok... soha nem vagyok képmutató!
Amikor jóra gondoltam, a jóról írtam.
Amikor rosszra gondoltam, a rosszról írtam.
De SOHA nem voltam képmutató - ami a szívemen, az a számon.
karma1
@GeoCravker: Megkerdeztem a ferjemet annakidejen, hogy mi a velemenye a weinstein, meg a tobbi most futo zaklatasi ugyrol (amiben a legfiatalabb is mar 20 eves, lasd sarosdi, de van 44 eves is, egy angol komikus ellen), mire o csak elmosolyodott es azt valaszolta: "smell of the money" es bar az eroszakot o is elutasitja, minden formajaban, a 20-30-40 evig lapulo nok vadjaira szerinte nincs elfogadhato magyarazat (szegyen, megalaztatas, felelem, stb, vagy amit meg a talalekony nok kitalalnak kifogasnak, hogy miert is nem mentek azonnal a rendorsegre, vagy fordultak mashoz segitsegert), kizarolag a PENZ, amit ezzel a zsarolosdival ki lehet az aldozatbol preselni.
Eppen tegnap volt a tv-ben az uj alabamai kormanyzo valasztasarol a riport, (demokratat valasztottak, a nevet nem jegyeztem meg, minek?), aki ellen AZONNAL talaltak egy not, aki FELOLVASTA EGY PAPIRROL, hogy 15 eve mit tett ellene ez a ferfi!!!

FELOLVASTA! Hat tudod, ha VELEM tortenik egy ilyen esemeny, akkor nekem nem kell egy papirlaprol felolvasnom, hogy mi tortent velem - raadasul a holgy igencsak a 60-as evei kozepen jar most, tehat elegge felnott volt az "esemeny " megtortentekor -, el tudom en azt mondani magamtol is nagyon szepen, es biztos, hogy sokkal tobb erzelemmel, felindultsaggal, mint ahogy a holgy tette ezt a szenvtelen felolvasasaval...
Havast utalom, egy nagykepu diszf@sz, ha o lenne az utolso ferfi a foldon, akkor is inkabb elvonulnek a vilagbol is, nemhogy ot "megkornyekezzem", de hogy ezek a "holgyek", akik abbol elnek, hogy pornoznak meg valovilagoznak, ezeknek pont nem kene harsogniuk a nok elleni eroszakrol
human
@Mirabilis: Ilyen a médiabarátság.
JAJMÁR
@Mirabilis: Azt nem tudom, hogy milyenek a visszautasított nők, de a visszautasított férfiak azonnal qvázni kezdenek.

(Csak azért írtam le a fenti mondatot, hogy látsszon, milyen könnyen lehet ilyesmit írni. És van is valóságalapja, és mégis általánosítás, és ocsmány!
JAJMÁR
Az erőszak pedig akkor is erőszak, ha valaki a testéből él. Mert azt akarja, de megszabja a feltételeit, és az árát. Mi nem érthető ezen?

Nem értem azokat, akik felmentik az erőszakoskodót, ha az áldozat nem szűz, vagy nem apáca, édesanya, - bocsi, neki már bizonyára volt nemi aktusa - ... a bűncselekmény, a zaklatás, nem az áldozat személyétől az, ami, hanem a tettől az!
szep napot
Mi nezok, csak nyertesen kerulhetunk ki ebbol a torenetbol. Ha szerencsenk van, akkor a cikkben megemlitett """""sztarok""""" mind eltunnek a pi**ba.
kiscsillag66
Aztán a hoppon maradt férfiak még rosszabbak, mint a nők! Én kinézem, hogy igaz lehet a nők vallomása.
Sámannus
Én azon röhögök, hogy ez a beképzelt köcsög pofára esett mint a zsíros kenyér, és ezzel a propaganda is megbukott, amitől a többi hasznot leste.
Olvasd ecsém a könyvedet magad, úgyis sz@rt ér az egész.
1magyar
Mindenki hülye csak ő az igaztmondó okos??? Keni a saját szarát mindenkire.
Eladott Ország
A nagyobb baj az, hogy ezek az emberek azt hiszik, hogy ők valakik és számít a véleményük...
Havast nemcsak a Vona könyv miatt lőtték ki, azért is, mert a Tv2-ben ha burkoltan is ,de LEQRVÁZTA Vajna Timeát ( Parókamester és Timikurva nem tűrik az igazságot ) és egyébként soha nem fogja vissza magát, nem lacafacázik,ha véleménye van valamiről,vagy valakiről, de pont ezt szeretem benne. Sokkal többre tartom minden hibájával együtt, mint azt a sok gerinctelen "mélymagyar szarjankót", akik most élvezettel fikázzák Havast.
Kopácsi
@kiscsillag66: Ki a fasz fog titeket ezek után meg baszni ?? Inkább kiverem a faszomat neki csapkodom a falnak!!
Kopácsi
Jól tetted hogy vettél annak a kurvának egy műfasszt!
eszegfu
@Kopácsi: Magadat verd a falhoz, de ugy hogy ott maradjál tapétának!
kiscsillag66
@Veleda: Én még azt is hozzátenném: vegyen magának egy guminőt és azt zaklathatja kedvére.
vukkocska
@Mirabilis: A Te szavaiddal élve "pampogott".Méghozzá ki is osztotta helyben úgy Havas Henriket, hogy bevörösödött fejjel ígérte meg, hogy nem csinálja. Nézd vissza videón, minden ilyen műsor visszanézhető a csatornánál. Sőt, még recepteket is találsz hozzá.
vukkocska
@Mirabilis: mihez is? Havas nagyképű, arrogáns, lekezelő, "én mindent megtehetek" stílusához. Ehhez csak Havas kell, az ő személyisége. S nem az a lényeg, hogy Görög Zita ezt a helyszínen lerendezte, hanem az, hogy ez megtörtént.
1magyar
@Eladott Ország: Még akkor is ha véleménye szar?
vukkocska
@Mirabilis: Sok mindenkinek biztos nem, de nekem igen, mert én kifejezetten viszkettem tőle. Én sem féltem, megél ő a jég hátán is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.