A politikai sci-fi legújabb fejezete jelent meg a Simicsika tévéjének műsorvezetője oldalán, amit legjobb esetben is csak ő gondol komolyan. Azt írja ugyanis, hogy „az elmúlt hetekben MSZP-közeli vállalkozók kerestek meg azzal, hogy vállaljam el a miniszterelnök-jelöltséget”. Elgondolkodott, nem utasította vissza, hanem feltételeket határozott meg. A feltételei: Sem az MSZP listáin, sem a választókörzetekben nem kívánok olyan jelöltet látni, aki az elmúlt huszonhét évben miniszter, államtitkár, képviselő, polgármester vagy alpolgármester volt. Az általam vezetett listán csakis a szakszervezeteknek, a tudósoknak, a művészeknek és a szociális szféra civil szervezeteinek jut hely. Az MSZP eddigi első, másod- és harmadvonala szolgálja munkájával és alázatával a baloldal ügyét, de ne ebből akarjon megélni! Az MSZP állami támogatásának felét a jövőben a hazai szakszervezetek megerősítésére fordítja. Az MSZP a jövőben minden kiadását és bevételét nyilvánossá teszi, biztosítja úgy...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na most mit szorakozik ez az idiota? Mennyit fizetett neki orban azert, hogy tovabb tepazza az MSZP-t? Megis, ki a tarkafaszom kerte erre?
Idiota!
bakegya
HUMORÁNÁL van a pali.A VIKINÉL ez is jobb,mert ez csakkk pofázik de nem lop,csal és hazudik!-na jó,üldözési mániája az neki is van,de azzal legalább még senkinek sem ártott!
adrenalink
Elképzeltem egy min.elnökjelölti vitát.
Puzsér véleménye az Orbán kormányról: "Mi volt ez a pusztító alpáriság? Hogyan fordulhatott ez elő? A suttyóságnak egy olyan szintjét mutattátok meg nekünk, amire nem voltam kíváncsi!” :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.