Brüsszelbe, a csütörtökön kezdődő európai uniós csúcstalálkozóra viszi Orbán Viktor miniszterelnök annak a 2,3 millió embernek a véleményét, aki a nemzeti konzultáción elutasította a Soros-tervet.

"Harcolni fogunk" – Orbán Viktor elindult Brüsszelbe a kérdőívekkel

A kormányfő – a Facebook-oldalán közzétett videóban – azt mondta,

"a helyzetünk sokat javult, mert itt vihetem a hátizsákomban annak a kétmillió-háromszázezer magyar embernek a véleményét, aki világossá tette, nem kíván Soros-tervet és nem támogatja, hogy Brüsszel ilyen terveket hajtson végre".

Orbán Viktor hangsúlyozta, Magyarország az egyetlen ország Európában, ahol meg merték kérdezni az embereket a migráció és a bevándorlás kérdéséről.

Ez a 2,3 millió ember súlyt ad magyar álláspontnak és javítja az ország esélyeit a vitában – közölte, jelezve, hogy az uniós csúcs napirendjén szerepel a migráció kérdése is.

A miniszterelnökről – vállán egy hátizsákkal – a felvétel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a magyar delegáció Brüsszelbe indulása előtt készült csütörtök reggel.

147 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Feldughatod magadnak, Genyókám, 6 millió semmit nem küldött vissza, vagy csak "jó kívánságokat"! Miből gondolod, hogy Brüsszel nem tudja, mennyi a magyar választásra jogosultak létszáma?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pöpec
@bence: Akár karácsonyi ajándéknak is megfelel: egy éves előfizetési díja ennek az új demokratikus lapnak most 10 000 HUF. Itt egy videó az elképzelésekről:
politis.hu/
A Politis.hu-t követői figyelmébe ajánlotta a Sólyom László volt köztársasági elnök közreműködésével alapított Eötvös Csoport, az első előfizetők között volt Ungváry Krisztián történész, Nádas Péter és Dragomán György írók, Kepes András író, műsorvezető és Hajós András zenész, műsorvezető is.
bence
@Pöpec: ! Kösz az ajánlást , nekem való lap !
quadrocopter
No és mit mondott Brüsszel a 2.3 milliós nullára? Mert erről nem gügyögnek Gagyiék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.