A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nyitónapján Guinness-rekordkísérletet próbál felállítani az Esztergom-budapesti főegyházmegye.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Gondolom a perselypénzből fizetik! Vagy nem?
Nessy
Ezzel az erővel az aranyborjút is körbetáncolhatják.
Szórakoztató műsor, áhítat nélkül.
42
A világ legnagyobb problémája, hogy a keresztények nem hisznek a zsidók Istenében, míg a zsidók, nem hisznek Isten fiában; a muszlimok sem Istenben, sem Isten fiában nem hisznek, a buddhisták még a személyükben sem hisznek a filozófiájuk szerint; a hinduk meg kb 900 ezer démonban hisznek; az ateisták meg semmiben nem hisznek, az elmaradott népek meg természeti szimbólumokban hisznek - vagyis nem a teremtőben, hanem a teremtett dolgokban (a Nap, a Hold, a Csillagok, fűben-fában...

Szóval a világ legnagyobb problémája, hogy igazából SENKI nem hisz Istenben - amint van.

Képzeld, én ismerek olyan keresztényt, aki a saját bevallása szerint hisz Istenben, de nem hisz Sátán létezésében - de most tényleg?

A régi nagy keleti birodalmak (kultúra, építészet, tudomány), ma már a viharban sincsenek.
MINDENT elvesztettek.
Afrika mélyén még most is léteznek olyan kultúrák, amik az evolúció szerint az az ősidőkben voltak.
A nyugati világ fejlődik (digitális álfejlődés), de egyre több helyen jelennek meg olyan vezetők, akik próbálnak visszataszítani minket érzelmileg, identitásilag a sötét múltba.
Például Európa szívében, Magyarországon már felütötte a fejét a feudalista gondolkodás a jobbágyság osztálya, amit sokan, egyre többen kezdenek elfogadhatónak tartani

Naphosszat nyomkodják az emberek a mobiljukat, gubbasztanak a laptopjuk előtt, de mégis funkcionálisan, és a társadalmi, családi kapcsolatok terén analfabéták.

Szerinted hová vezet ez?...
42
Az egész világon minden nagyhatalom akkor bukott el, amikor már nem tudták, hogy mit csináljanak jó dolgukban.
Megvettek mindent, egyre többet zabáltak, egyre perverzebben élték ki a szexuális hajlamaikat, egyre többet buliztak - aztán visszasüllyedtek a butaén, barbár szintre.
Magyarországon az elit jutott el erre a szintre túl hamar a kétharmaddal, és ezért képes visszazülleszteni az ország lakosságát a buta(g)én szintre.
A sötét legújabb kor is cinkes, de mi a sötét középkor felé haladunk vissza (zsidó-boszorkányüldözés)
Hiába a sok pénz, ha mentálisan leépül a társadalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.