A 168 óra cikke szerint átverés volt az a magyar oldal, mely magyar tinilányok képeit gyűjtötte fesztiválbelépőért cserébe. A képek külföldi oldalakról származtak.

A Blikk írta meg csütörtökön, hogy egy magyar oldal minél merészebb fényképek feltöltéséért cserébe Balaton Sound-belépőt ígért fiataloknak nemcsak Magyarországon, de a felvidéki oldalon fekvő Komáromban (Komárno) is. A lap cikke szerint a fényképeken túlnyomó részén lányok szerepeltek meztelenül, némelyikük pedig eléggé fiatalkorúnak tűnt.

168 óra: átverés volt a tinilányok meztelen képeit gyűjtő magyar oldal

Fotó: pixabay.com CCO

A Blikk közölte a honlapot működtetők közleményét is, akik szerint média-hadjárat folyik ellenük, de arra is felhívták a figyelmet, hogy valószínűsíthető, csak hírverés folyik, mert az oldal közben társkeresővé vált.

A 168 óra cikke szerint az egész ügy kamu, mivel már az oldalra is egy ál-olvasói levél hívta fel több magyar szerkesztőség figyelmét. A cikk szerint "sok felháborodott cikk született is a témában, sőt, Komáromban kisebb pánik is kitört, riasztották az összes városi tanuló szüleit és még a rendőrséget is mozgósították. Az állevél szerint ugyanis egy helyi gimnázium környékén – a hazai verzióban egy egyetemnél – szórólapokat osztogatott valaki, amiben fiatal lányokat biztattak meztelen képek küldésére."

A lap szerint közben maga az oldal is elérhetetlenné vált, most csak ez a szöveg olvasható rajta:

"Az oldal nem elérhető

Az oldal pár napja lett csak publikus.

0 regisztráció érkezett ezidő alatt.

A képeket a motherless.com oldalról egy algoritmus véletlenszerűen jelenítette meg. Tehát helyben sem tároltuk a motherless képeit.

Soha senki sem szórolapozott sehol a s...y.com nevében (az url-t direkt nem közölte a 168 óra – a szerk.)

Legfontosabb szabályunk volt, hogy csak 18 felettiek regisztrálhassanak."

Vagyis a lap szerint egyetlen magyar lány sem küldött meztelen fotókat magáról az oldalnak, amelyet egy magyar személy regisztráltatott. Véletlenül dolgozik egy ugyanilyen nevű ember a szexwebkamerás üzletéből milliárdossá vált üzletember egyik cégénél.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.