Az ellenzék követeljen arányos választási rendszert vagy fontolja meg a bojkottot – javasolta korábban az szdsz egykori alapítója. A javaslat elbukott, és úgy tűnik, az ellenzék elfogadta a fidesz játékszabályait. Van-e még valódi tétje a választásoknak? Megkérdeztük Haraszti Miklóstól. Haraszti Miklóstól elmondta azt is mi történhet a 2018-as választáson és mi lehet annak következménye a jövőben, hova fejlődhet tovább az amit most még illiberális demokráciának neveznek.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Érdemes megnézni az interjút. Nagyon pontosan leírja mi várhat a 2018-as választások után, ha Orbán 2/3-al marad. Eddig a legvalószínűbb leírás amit hallottam.
karma1
Ilyen sok ketszinu ellenzeki politikussal NINCS BOJKOTT!
Mert egyik part sem tart be semmilyen igeretet sem, sem a szovetsegre lepessel, sem a tamogatasokkal kapcsolatban, es semmiben masban sem.
Az utolso pillanatban , - amikor mar semmit sem lehet lepni - minden part elmenne szavazni, mert nekik megiscsak a megmerettetes a lenyeg, es erre csak 4 evenkent a valasztasokon van lehetoseguk.
A nagyon szomoru dolog az egeszben, hogy az szdsz maradvany Fodor es Haraszti is ugyanabba a hibaba esnek bele, mint a tobbiek : csak a valasztokkal nem torodnek, az nem erdekli oket, hogy a valasztok mit akarnak???
Hatha en elmennek szavazni, de mondjuk nem az mszp-re, hanem csak Kunhalmi Agira? Akkor ezt nem tehetnem meg? Ezt sem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.