Peren kívül 45 milliárdot fizet a kormány a pórul járt cégeknek. Per nélkül állapodott meg a kormány a 2015 tavaszán leállított M4-es építkezésén korábban dolgozó cégekkel, így Simicska Lajos Közgép Zrt-jével is - írja a Világgazdaság. A megállapodás értelmében a kormány kártérítést senkinek sem fizet, viszont az elvégzett munka és a felhasznált, vagy a helyszínre szállított anyagok árát megtérítik. Az M4-es autópálya Orbán Viktor és Simicska Lajos összeveszésének jelképe lett, sorsáról itt írtunk részletesen.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tehat akkor most Simicsnek lesz eleg penze tamogatni a Jobbikot?
SystemError
@karma1: Kibékültek és mindent visznek! Hírt tv, index, stb... Na ez lenne a mega Habony csavar és lehet az is...! Valahogy Simicskánal elhittem, hogy "nincs miről beszélniük". 45 milliárd viszont egyharmad Mészáros és Viktor nem fog adni 45 milliárdot arra, hogy lehet felhasználja majd ellene.. Ennek feltételei voltak! Lefejezve a teljes hazai média a közgép újra beindul és haza termeli a pénz Viktornak 2x. Ebben az esetben mindent lenyúltak mindenhol! Remélem nem igaz ez a hír, mert ez a fidesz-mátrix igazi kezdete..
SystemError
Ja és ismét adott a "köz" 45 milliárdot Simicskának és Orbánnak...:)
Hellcat
@karma1: Összevesztek és ezek szerint 45 milliárdot AZÓTA sem fizetett ki a kormány...bele se merek gondolni hány vállalkozás baszott rá azzal, hogy a geci beintett a simicskának... nyilván nem a simicskát sajnálom de kurva sok alvállalkozója lehetett akiket nem fizettek ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.