Csak a Fidesz-KDNP támogatóinak többsége gondolja úgy, hogy a határon túli magyarok akkor is szavazhassanak, ha nem fizetnek adót Magyarországon. A Jobbik támogatóinak is csupán 15 százaléka osztja azt a véleményt, hogy akkor is szavazhassanak a határon túli magyarok, ha nem fizetnek adót, a párt támogatóinak többsége viszont nem osztja ezt az álláspontot. A baloldali-liberális pártok támogatóinak 92 százaléka szintén azon a véleményen van, hogy ne szavazhassanak a határon túli magyarok, ha nem fizetnek adót Magyarországon.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ha szavazati jogot kapnék, akkor sem szavaznék át például Erdélybe, hogy ki legyen a vezetőjük. Ilyet csak GERINCTELEN, ÉLŐSKÖDŐ FÉRGEK tesznek.
dr. prédikátor
Oszt vajon miért is kellene hogy szavazati joguk legyen??? Itt élnek? itt adóznak? tettek valamit ezért az országért???Csak azért szavazzanak mert beszélnek magyarul???mert eddig csak lejmoltak, a markukat tartották az ingyen pénzért meg a jó nyugdíjért!!!Úgy hogy K U S S legyen nekik!!!
Nessy
@dr. prédikátor: Bolondok lennének visszautasítani az ölükbe hulló milliókat!
Az, hogy "beszélnek magyarul" sok esetben a papírra írt "jó napotra" korlátozódik.
Az, hogy ezért még a halottak is a fideszre szavaznak, az első sorban a mi bűnünk is! Mi hagyjuk, hogy így legyen, sőt még folytatódjon is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.