Vitázni ült le egymással Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Hollik István, a KDNP képviselője. Hadházy egy elegáns kérdéssel bevitte az erdőbe a migránsozó és sorosozó Hollikot, amikor az egészségügyi reformot firtatta.

A Magyarul Balóval című műsorban ült le vitázni egymással Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője. 

Hadházy elegáns kérdéssel húzta csőbe a sorosozó KDNP-st

Fotó: MTI/Soós Lajos

A 444 cikke szerint az országgyűlés kedden elfogadott Soros-tervet elítélő határozatáról folyt a vita, Hollik pedig erősen hozta a kormányzati paneleket, mint betelepítés, Soros-terv, migráns, ésatöbbi.

Hadházy a nagy nekibuzdulásba egyszer kérdezett bele, de az tökéletesre sikerült:

Hadházy: Egyet kérdeznék – Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Hollik láthatóan köpni-nyelni sem tudott, majd visszakérdezett, hogy milyen egészségügyi reform? Ezt a magas labdát ütötte le Hadházy.

A beszélgetés egy másik pontján Hollik a következőt mondta az LMP-ről:

a valóságtagadás, az a legsúlyosabb politikus betegség. A krónikus valóságtagadás, az még ennek is a súlyosabb formája. Itt erről van szó!

(Címlapi kép: MTI/Soós Lajos)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Idióta álkeresztény Hollik jól beszopta. :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Idióta álkeresztény Hollik jól beszopta. :D
dr. prédikátor
@peterkelemen: De nem eléggé! A torkán is akadhatott volna!!!
papa.49
Ez a hollikholnemlik még a fütyiszben is a leggyengébbek között van, pedig oda bekerülni is az szükséges, hogy teljesen hülye legyen a delikvens )))))))))))))))))))))))
A pacák szintje a rizsaszarágyú, a kupaklaja, és a pumpáshalász között van !!!
RonaGyuri
ide tartozik:
Talán már ez sem meglepő

Ha a kormány van mögötte az is, ah reklám az is karakteres

Ma kora reggel ha becsápolod a „Hadházy” kereső szót a gugliba ls a news-ra kattintasz az első tétel:
„Hadházy egyetlen tökéletes kérdéssel semmisítette meg a sorosozó ...
444.hu-5 hours ago
Az Országgyűlés kedden elfogadott Soros-tervet elítélő határozatáról vitázott az LMP és a Fidesz-KDNP képviselője az RTL2 Magyarul Balóval című műsorában csütörtök este. Betelepítés, Brüsszel, Soros-terv: Hollik István szenvedélyesen kezdte előadni a pártvéleményt. Egy darabig, hallgatta, majd ..”
Majd rákattintva:
„EGYÜTT TETTÉK TÖNKRE EZT AZ OLDALT!!4!

Ha a portálon keresed ilyen cikk nem létezik. Az utolsó Hadházy cikk a számlálgatás.
Két eset lehetséges – mert azért puszta véletlennek senki sem gondolja -:
ártunk és qurmányunk és/vagy lelkesült híveik akcióznak,
illetve
a portál #metoo-zik egy nagyot! =))
justhpeter
@papa.49: Hollik egy egybites, egyperces hercege a fideSS-kdnp cirkusznak. Azért egyperces, mert amikor hallgatod a második percben már ökölbe szorul a kezed, a harmadikban pedig már ütni is szeretnél.
Az biztos, hogy a fideSS-kdnp tagságának mind szellemileg, mind értelmileg megfelel.
quadrocopter
Bruhahahah...hihihihih...Hollik majom nem érte fel a banánt!
lusta
Ebben a Hollik dumában az az érdekes, hogy tegnap Hadházy a korrupcióinfón elmondta, Lala huszár még pénzt is kap az államtól az ukrán nyugdíjasok betelepítéséért. Utána ezek az ukrán nyugdíjasok szépen megkérik a magyar 200-300 ezer forintos nyugdíjat és meg is kapják.
karma1
@RonaGyuri: Sajnos, mar nekem is csak annyi indul el a videobol, hogy a hollik azt mondja, hogy a bevandorlas jo... Aztan nem csinal semmit sem...:o(((
karma1
@Equus: Koszonom, ez mar elindult, megneztem,... Haaaat, holliknak megnyult a feje,...:o))))
Aki Én
@durbincs: Hogy nevezheted így Hollikot? Majd kapsz a pofádra az eligazításon :)
nezelodo
Na, ez a Hol a lik lesz a következő, akit a többi dugva tartott közé zárnak, a Selmecitől a Tompikán és a Kósa Lalán át a Hoppá' Péterig, mert annyira lejáratódtak a hülye hazugságaik mantrázása miatt, hogy már kényelmetlenek. De ne aggódjunk, bőséges az utánpótlás az ilyen faék egyszerűségű janicsárokból!
cs.n.
Holĺikkal vitázni? Ennyi erővel Németh Szilárdot is hívhatták volna, ő is csak ugyanazt a szöveget mondja fel. Ja, de ő már volt, ha jól emlékszem, Vadaival "vitázott".
lusta
@cs.n.: A vita érvek ütköztetése, célja a vitapartnerétől eltérő vélemény igazolása, a partner meggyőzése. A vitának van tárgya, szerkezete, legalább két résztvevője eltérő állásponttal.
A vita szakaszai
1. Konfrontációs szakasz: a véleménykülönbség felszínre kerül, a vitázók azonosítják egymást.
2. Nyitó szakasz: a vitázók szerepei és elköteleződései nyilvánossá válnak. A vitatott állítások, és ezek bizonytalanságai elhangzanak, amelyek lehetővé teszi a véleménykülönbség feloldását.
3. Érvelési szakasz: kritikai ellenvetések megtétele, ezek visszaverése vagy elfogadása.
Ön és másoknak is, látott valami ilyesmit?
Felmondják a mantrát és slussz. Legfeljkebb egy boldog, kellems valamilyen ünnepet kívánnak. A sorosbérenc föld-trafik ártunk és qurmányunk tagjai tesznek magasról a zemberekre és a ˝vitára˝.
4. Záró szakasz: Közös következtetések, következmények: egy vita záródhat egyetértéssel, kompromisszummal, (ezek közös vonása, hogy a vitatkozó felek többé-kevésbé elfogadják a másik fél álláspontját) vagy a vitában félként részt nem vevő harmadik személy (például döntőbíró, bíró) döntésével végül a véleménykülönbség fennmaradása esetén sikertelenül (eldöntetlenül).
namihami
Nem akarom a Hadházy érdemeit kisebbíteni, de egy ilyen Hollik-szintű embert bevinni az erdőbe... Hát, nem igazán megoldhatatlan feladat.
Ez a Hollik kb. ugyanakkora lumen (többek között a vitában is), mint kenyéradó Gazdája. Azt a Gyurcsány szopatta meg, azóta se mer máshol, mint a saját tapsolói előtt FELOLVASNI.
vadnarancs
Hollik megtudta, mit érezhet egy felmosórongy :DDD
namihami
@vadnarancs: Nem hiszem. Ahhoz kéne legalább egy felmosórongy-szintű aggyal rendelkeznie.
lusta
Mit vétett ez a szegény felmosórony?
mekkelek
Miért nem azt válaszolta a gyôkér hogy "boldog karácsonyt"?
Kopácsi
@Horizont: A kurva anyádba nézd meg az afrikai barátaid úgy viselkednek mit az erdőben az állatok! nyugaton csak rabolnak és nem dolgoznak mint azt ti remélitek! A rohadt kurva anyádra kényszeritsétek rá ezeket az állatokat ! Jobb lenne ha ti költöznétek el nyugatra vagy egyenesen afrikába!!
lusta
@Kopácsi: Látott már Ön egyáltalán egy menekültet is?
Desischado
@Kopácsi: Neked van anyád? Mit szólnál, ha őt emlegetnék?! Kérj bocsánatot Horizonttól, nem sül ki a szemed?! Mosd ki fertőtlenítővel azt a mocskos szádat, te rohadék!

Ezt imádtam, hollik koma azt se tudta, mihez kapjon! És még megkérdezi a nyomorék, hogy milyen egészségügyi tervet! Szánalmas! Jó volt látni, hogy így beégett!
karma1
@mekkelek: Mert neki is varatlanul fog jonni a karacsony, mint hendenek az augusztus 20.-a...:o)))) Ilyen komplikalt agymukodest ne varj tole...:o)) A Gazdaallatanak is le volt elore irva egy papirra, hogy hogy kivanjon boldog karacsonyt...:o))))
eszegfu
@Horizont: Csak arra lennék kiváncsi, hogy ez a "kurvanyázós" hozzászólásai kinek is tetszenek?!
X-ray
hollik... a szakállas hollik... azt hiszi, hogy ezzel a szőrrel komolyabban veszik...
kukac50
Unalmas már a Fideszesektől a Soros rágalmazása! Egy tetves Fideszes politikus sem tett még az országunkért annyit mint Soros!
peterkelemen
Álkeresztények. Ezek még annyit sem tudnak, hogy Isten figyelmeztet az utolsó idők előtt sok hamis próféta fog jönni, akik az én nevemben fognak megtéveszteni milliókat, de ez ne zavarjon titeket és ne kövessétek őket. Ilyen hamis próféta például Orbán, Erdő Péter, Köves Slomó. Ezek mind mennek a pokol kénköves bugyrába.
olivér
@kukac50: Egy valamit nem értek,ha ez a szent ember tényleg emberbaráti jóságtól hevítve és vezérelve teszi amit tesz,akkor miért nem finanszírozza a verejtékes munkával szerzett vagyonkájából Ő maga a menekültek ellátását.Ehelyett lobbistákat fizet,akik a migrációt erőltetik és arról hadovál,hogy az európai államok adósítsák el magukat azzal,hogy hitelből finanszírozzák a bevándorlók utáni kiadásokat.Ezen a mocskosságon mit is kell ünnepelnünk?Ez a terv kinek a javát szolgálja?Ki fogja a pénzt meghitelezni?A legjobb adós mindig az állam,hiszen a kamatos-kamattal terhelt hitel visszafizetése garantált.Ha a bevándorlást végtelenítjük,akkor ez lesz a XXI.század üzlete a bennfentes pénzemberek számára.Ugyanolyan horderejű buli ez,mint a magántulajdonban álló nemzeti bank(FED) és pénzkibocsájtás kiszélhámoskodása az USA-ban.Persze az árát mi,a népesség fizeti meg.Ne feledjük ,eleinte tisztán látó politikusok és elnökök az USA-ban meg tudták vétózni az international bankerek törekvéseit a FED létrehozására,de több cikluson keresztül próbálkoztak,aztán akadt egy jellemtelen elnök ,akit meg tudtak venni.
Csizmás Kond
...persze hogy ez tetszik...de akibe előbb belefagyott a szó az Hadházy volt...és mivel nem tudta folytatni előállt egy saját kérdéssel.
...így bárki vitatkozhat, mert ez nem vita hanem valami egyéb...önigazolás.
Gyuri Géderről
Egy felkészült embernek könnyű csőbe húzni ezeket a balfácánokat, akik csak az írott, bemagolt szöveget ismerik. Önálló gondolat kizárt.
Sámannus
Holik a fütyisz álarcos kamu párbajhőse. A kamu politika karácsonyfáján a csúcsdísz.
Desischado
@Horizont: Igazad van, de anyukádról - aki nagyon aranyosan néz ki, látszik rajta, hogy nagyon kedves néni, - az én anyum jutott az eszembe, megfojtanám, ha mocskolni merné, bár így is nagy kedvem lenne hozzá. De igazad van, az ilyen szellemi bunkó a pöcegödörbe mehetne ezzel a habitussal, ami neki van!
Csizmás Kond
@Horizont: Szerintem épp az a tény hogy egy vitát nem azzal folytatnak amivel elkezdtek, hanem mindenki egy előre összeállított kérdéscsoporttal akar villogni.
...és ne szomorkodj, inkább örvendj az ilyen semmitérő vitáknak...
Pálinkás Pál
Nos...kicsit odakéne figyelni a videóra libsik...mi köze a migrációnak az egészségügyi reformhoz???és valaki közületek világosítson már fel..mi volt itt az a rettentő nagy beégés???Mindamellett hollik megérdemelné hogy elkaparják valahol az útszélen...
Pálinkás Pál
@Horizont: Nos elmondom mi a beégés...hogy az ellenzék impotens bunkók gyülekezete,akik még mindig nem jöttek rá hogy ilyen ezközökkel nem lehet a ducet megbuktatni..először is miért nem fogjátok ki a szelet a vitorlából..álljon ki az ellenzék amellett hogy az összes afrikait hazapaterolni...máris szart sem érne a sorosozás...de ti ragaszkodtok a mocsok beáramlásához holmi humanitárius okokra hivatkozva...aztán ha az ember rámutat,akkor elkezdtek rasszistázni,pedig a tények magukért beszélnek!!! Vagy szerinted Jürgen robbantott ma is a vasútállomáson???
Pálinkás Pál
@Horizont: most nem állok neki keresgélni...de nagyon jól tudod mire gondolok...amíg ti azt mantrázzátok hogy a hordának helye van Európában,addig orbánnak mindig lesz puskapora!!!De megfordítom a kérést...tegyél ide olyan hozzászólást tőletek,ami arra akár csak célzott is volna hogy kifelé a sok selejttel!!!..és szigorú,akár fegyveres határzárat Európa köré,mágállítandó az áradatot!!!
cikicakk55
@Csizmás Kond: ma 8:10

Tudod az a baj,hogy a FideSS- KDNP-vel semmiről nem lehet beszélni,csak a migránsokról és a Sorosozásról. Mint ha ebben az országban semmi más probléma nem lenne. Szoktam nézni a kormányinfót( már ha rá érek) de inkább csak az újságírói kérdéseket szoktam figyelni.Bár mit kérdeznek Lázártól,valahogy a válaszba mindig bele szövődik a migránsok, a Soros terv, hogy védekeznünk kell,hogy a nép is csak ezzel törődik,pedig nem így van.Eleinte tényleg 2015-ben számunkra ijesztő volt amit láttunk.Persze,utólag kiderült,hogy direkt így lett megrendezve,hogy a keletibe összegyűjtik őket,menjen élő adásba mennyire agresszívek és kb fél évig sikerült is rendesen frászban tartani az ország egy részét.Szerencsére 2016 elején azért már látszott,hogy nem éppen úgy van az.A migránsoknak eszük ágában sincs a nyomorból a nyomorba menekülni. Mi csak egy híd voltunk és vagyunk nekik,csak 2015-ben ezt a hidat Pesten lezárták és felszaporodtak.A kormány is észre vette,hogy a nép már nem retteg annyira és hullik lefelé a hályog és akkor jött a Soros terv. Sajnos ahogy elfigyelem a beírásokat,más online felületeken is,már Sorossal sem nagyon tudják takargatni a rengeteg bajt és a nép figyelmét is egyre nehezebb elterelni a rothadó egészségügyről, az egyre csak szaporodó szegények számáról, az itthonról menekülni kénytelen fiatalok és középkorúak számáról. Sajnos olyan törvényeket gyártottak,hogy hiába a nép tisztánlátása,ellenzék segítsége nélkül,ami pedig nincs,ha van akkor meg impotens,semmit nem ér. A FideSS ledöntése csak akkor sikerülne,ha a bizonytalanok is szavaznának.
Pálinkás Pál
@Horizont: Azt hiszem itt most a migránsokról van szó...orbánnak sitten a helye a hordájával együtt..csak arra akartam rámutatni..mivel nem szeretjük zömmel az arabot ,afrikait,amíg mellette nyomul az ellenzék,orbánnak mindig meglesz a szavazóbázisa.../most abba ne menjünk bele hogy annak a 20 ezer kötvényesnek csak a papír kellett hogy szabadon mozoghasson Európába,szerintem egy sincs itt/ így biztonsági kockázatot sem jelentenek itthon igazán...és azt szerintem tudod hogy én gyűlölöm a fidesz minden tettét...,kivéve hogy nem akar szines Európát! Ettől nem szavazok a fideszre,de olyanra sem aki támogatja a migrációt...és ezért fog a duce nyerni,mert sokan nem mennek el,mert nincs kire szavazni!!!
SystemError
@durbincs: Ez férfi? Nyámnyila húskampózik? Anyuci szoknyája mögül írja vissza a közösbe? Kisfiú álmodozik mi lenne, ha nagy lenne? Kicsi snecike férfi-ke..:) Durbincska?:)
SystemError
@durbincs: Na de Durbincska anyu ezt tudja?
quadrocopter
@durbincs: Primitív jószág! Megtaláltad már a kaputelefonban a SIM-kártyát?
quadrocopter
@durbincs: Debil! Primitív jószág! Megtaláltad már a kaputelefonban a SIM-kártyát? "He?"
karma1
@Horizont: Ennel jobban nem lehetett volna osszefoglalni a problemat, mint ahogy a fenti, 14.51-es hsz-edben tetted!

Bizony, meg az en nevemben is irhattad, hogy senki sem AKARJA, hogy MIGRANSOK jojjenek Magyarorszagra! (Igaz, azok SOHA NEM IS FOGNAK, mert nem hulyek, hogy ehezzenek meg elbol bunozoknek tartsak oket).
orban sajnos epithet a magyar ember kepzetlensegere, nyelv-tudatlansagara.
Kulonben mar az elso korben kiderult volna meg 2015-ben, hogy NEM migransok ozonlottek Europaba, hanem REFUGE-k...
Mert a MIGRANS = BEVANDORLO-t (gazdasagi- vagy politikait) jelent, mig akik hozzank - Magyarorszagon keresztul - ozonlottek, azok REFUGE-k = ( valami elol) MENEKULTEKET jelent, es mint ilyeneket, maskeppen is kellett volna kezelni.

Mit szolt volna orban, ha az egymillio magyart, aki mar kitantorgott Nyugatra, szinten bunozokent fogadtak volna, es letartoztattak, vagy zart menekulttaborba kuldtek volna oket? Pedig a rengeteg joszandeku ember mellett nagyon sok kalandor is ment ki, mint ahogy 56-ban sem csak a forradalom miatt uldozott emberek, hanem a bortonbol szabadult koztorvenyesek is mentek ki szep szammal.
Csizmás Kond
@Horizont: ...annyira aggódsz hogy még migráncsot is vennél a nyakadba...
...a hazafias szólamok valahogy nem illenek össze a migráncsbetelepítés, a buzilakodalom és hasonló baloldali liberó akaratokkal.
Aki a hazáját félti az a másik honfitársát is félti...te engem is féltesz vagy továbbra is csak arra vagyok jó, hogy kiéld rajtam a menekültmániádat, a románozó kedvedet és hasonló ?
Csizmás Kond
@Horizont: ..na jó...akkor egyszerűbben kezdem...mi neked a haza ?
...nem kell válaszolj de ha igen gondold meg.
Aki Én
@Horizont: Ez egy rettentő buta ember :( Még saját magának is ellentmond.
Csizmás Kond
@Horizont: ...Te ismét nagyon ideges lettél...csak azt ne mond hogy ez nálad normalitás...:)
...és nem szemétkedek jobban veled mint te velem.
és idézés...nem vagyok látnok, tehát nem idézlek sem téged sem senkit viszont addig amíg minden sorosügyben, minden migráncsügyben, minden nemzeti ügyben te az én véleményemmel ellenkező nézeten vagy mit vársz tőlem ?
...mert az a szemét aki a másikba beleköt csak azért mert más a véleménye...
tudom ez is nagyonrosszul esett...
Csizmás Kond
@Horizont: ...jó...megértettem, milyen vagyok olyan vagyok...de akkor te miért cirkuszolsz ?...ezt csak halkan kérdeztem ?
...mitől érzed magadat annyira mindenekfelettinek ???...mert a mindenütt leírt kihangsúlyozott szerencsétlenkedésed csak buta palást a műveletlenség előtt...attól nem fog senki műveltnek képzelni mert másokat lenézel..bárki is lehetsz.
...és nem pazarolj rám semmit...de magadra se kend aztt a sok izét amit itt elokoskodsz mert attól még ilyen sem leszel.
...és ezt vedd jótanácsnak vagy semminek...mert én bármennyire is balfasznak nézel nem akarok rosszat neked.
Csizmás Kond
@Horizont: ...de amíg a kőkeménységed a másik fikázásában jelenik meg addig az egész ...még duma se...
Véleménye mindenkinek van de amikor valaki a sajátját akarja mindenkire ráerőltetni és nem tudja a másét elfogadni addig nincs amit kőkeményen kimagyarázni.
Válaszokat mindig kapsz csak az soha nem tetszik neked ...és akkor kiakadsz...hát ennyit a kőkemény változókorról...
Csizmás Kond
@Horizont:...ez itt nm kérdezz felelek játék...itt véleményezünk... és mindig válaszolok...csak mint mondtam neked a bögyöd nem fogadja be.
Amikor válaszokat vársz azt mindig irányozottan kérdezed...ami csak akkor lenne jó ha azt válaszolnám amit te vársz...ez velem nem működik...
...és fogadok bármibe hogy itt nem fejeztük be !!!
petike
@Horizont: Ne túráztasd magad a buta románon. Mind (tisztelet a kivételnek) ilyen. Azt hisz, hogy amiért tud magyarul, magyarországon körülötte forog a világ. A nagy többségük tahó, vitázni, érvelni felesleges velük, mert csak a saját (?) agymenését nyomja. Azzal tudod legjobban kezelni, ha nem válaszolsz neki. Puffog egy ideig, aztán bekussol.
kukac50
@olivér: Még Orbán Soros ellen harcol , addig aláírta Brüsszelben az 1294 ember befogadását úgy mint az Isztambuli egyezményt is. Ennek a hazug Sorosozásnak migránsozásnak van eredménye is.

1148 MIGRÁNST MAGYARORSZÁG BEFOGADOTT JANUÁRTÓL NOVEMBERIG!
AKKOR KI ELLEN HARCOL ORBÁN?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.