A Demokratikus Koalíció (DK) önálló listát indít a jövő évi választáson, és azt Gyurcsány Ferenc vezeti majd. 

Mindezt Gréczy Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője erősítette meg pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Előző nap Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, akit az MSZP vezetése közös baloldali miniszterelnök-jelöltnek ajánl, azt mondta, a DK tartozik a választóknak annyival, hogy elmondja, miért nem akar a közös listán részt venni, holott a párt megalakulása óta a legszorosabb baloldali összefogásról beszél.

A DK önálló listát indít, amit Gyurcsány vezet majd

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke felszólal a Közös Ország Mozgalom választási nagygyűlésén Budapesten, a Gödör Klubban 2017. november 18-án. MTI Fotó: Mónus Márton

Gréczy Zsolt szerint választási győzelemre van esély, ehhez a 106 egyéni körzetben kellene "nagyon gyorsan" megállapodniuk a pártoknak.

Hozzátette: Karácsony Gergely éveken át a külön listát képviselte.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Magyarul: Karacsony valoban egy nagyon jo fej, de ne kerje szamon ma'son, amit o maga is pontosan ugyanugy csinalt hossze eveken at, es o sem adott rola szamot senkinek sem. Karacsony Gergely nem partelnok, nem partvezeto, Gyurcsany nem mondott ellene egyetlen rossz szot sem, de nincsenek egy sulycsoportban, meg ha Gyurcsany el is fogadja ot mint az mszp miniszterelnokjeloltjet, ugyhogy o is (Karacsony ) a sajat bizniszevel foglalkozzon, ha mar olyan raeroszakoltan elvallalta ezt az egesz kuldetest...:o(
Jozefina
Sajnálom Gyurcsányt, de nem a jobbik lovat választotta!!! És nem neki kéne vezetni a DK listáját, ha már annyira külön akar indulni. Korábban kijelentette, hogy nem kíván miniszterelnök lenni, akkor mire is veri a nyálát???
nevemnick
@Jozefina: sajnos, karácsony kever, mint ebihal a festékes vödörben. Az hiszi, hogy egy virág szirmait tépkedi (szeret, nem szeret...)
Ennek nincs értelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.