Ritka ötpárti összefogásnak lehettünk tanúi az Országgyűlésben. Az eddig megszokásoktól eltérően egyhangúlag szavaztak meg egy határozati javaslatot a parlamenti pártok. A Jobbik, a Fidesz, a KDNP, az MSZP, valamint az LMP képviselői is igennel voksoltak a magyar sport ünnepnapjainak elfogadásával kapcsolatban.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Ez megint valami pénz osztással fog járni?
Közpénzből finanszírozunk profi sportolót?
karma1
@magyarbakancs: Nem , ugy tunik, a tomegsportert es a paralimpikonok sportolasi lehetosegeiert tartananak kozos sportnapokat (na, ezt se tudom mi???) de nem most, hanem majd a megrendezeskor lesz oriasi penzlenyulasi lehetoseg.
Ebben a kerdesben talan ertheto, hogy a baloldali partok IS megszavaztak a fiatalok sportra valo felkesziteset, de amig a 4 ellenzeki part ezt komolyan gondol(hat)ta, addig a futyisz lelki szemei elott rengeteg $ jel jelenhetett meg...
Es persze az az orom a szemukben, amivel nagyon csalafintan - egy valoban jo ugyert - kompromittalhatta a 4 ellenzekit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.