A Budapesti Közlekedési Központ közleményében összefoglalta, hogy milyen közlekedési változásokra lehet számítani péntek délután.

A Jobbik-tüntetés miatt lezárják a fél várost

Az biztos, hogy délután fél öttől várhatóan este fél nyolcig módosított útvonalon közlekedik a 70-es, a 75-ös, a 76-os és a 78-as trolibusz, a 4-es és a 6-os villamos, valamint a 15-ös, a 16-os, a 20E, a 30-as, a 30A, a 230-as, a 105-ös és a 115-ös autóbusz,

mert a XIV. Dózsa György úton a Városligeti fasor és a Szondi utca/Gundel Károly út közötti szakasz lezárásával demonstrációt tartanak.

Az előkészületek már délután egytől megkezdődnek, a Lendvay utca torkolatában a buszsáv és egy forgalmi sáv lezárásával színpadot építenek. 15 és 19 óra között a Szondi utcát is lezárják a Rippl-Rónai utca és a Dózsa György út között.

A rendezvény résztvevői 16:30-tól várhatóan 18:15-ig a helyszínen demonstrálnak, majd a Dózsa György út–Andrássy út–József Attila utca–Széchényi István tér–Apáczai Csere János utca útvonalon vonulnak. Az útvonalon hosszirányban teljes, keresztirányban a vonulás idején várhatóan 20-30 perces szakaszos útlezárás várható.

A BKK kéri, hogy aki a lezárások ideje alatt a belvárosban közlekedik, a gyors és kényelmes utazás érdekében a felszíni járatok helyett válassza az 1-es, a 2-es, a 3-as vagy a 4-es metróvonalakat. A 3-as metró helyett a pótlóbusz 20:30-tól a teljes vonalon jár.

(BKK)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Megint Gyülekezni akarnak! Megint! Megint! Megint!
m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/orb%C3%A1n-m%C3%A1rc-15.gif
Ha a többi ellenzék is valódi ellenzék lenne, Orbán őket is hasonlóan megtámadná. Ha mást nem, ezt minimum el kellene érnie az ellenzéknek, hogy ne legitimálják a rendszert, hanem leplezzék le a valódi arcát. Vona lassan pozitív hős lesz. Liberális demokrata kihívója nincs Orbánnak, csak kollaboránsa. Van viszont egy kihívója, aki ha ilyen keményen konfrontál vele, helyettesítheti a sunyi, kollaboráns álellenzéket, és helyettük akár meg is buktathatja Orbánt, ha az arra kényszerül, hogy kimutassa a foga fehérjét, a rendszere igazi arcát. Mert Orbán addig uralkodik, amíg a demokrácia hamis látszatát fenn tudja tartani, és ez a balliberális álellenzékének köszönhető. Nem érdemes annyira előre menni, mi történne utána, mert Vona egyedüli ellenzéke Orbánnak, a többiek életben tartják Orbánt. Ha bármit tesz, akkor is. De egyelőre érdemes rögzíteni a tényt: hét év után először van kihívója Orbánnak, és azt Vona Gábornak hívják. Akit se kiköpni, se lenyelni nem tud, és aki kavics a cipőjében. Vona ezzel bebizonyította azt, hogy mire lett volna képes az ellenzék, ha nem gyáva, ha nem korrupt, és szembeszáll Orbánnal. Vona egyedül egymagában többre jutott eddig, mint ez az egész bagázs együttvéve az értelmiségével és az ostoba holdudvarával együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Eriksson: Te emlegetted a kínait.
Itt nem az a lényeg,hogy hány ország me. volt itt.
Hanem a 3 nap.
Te 3 óráért hisztizel.
Eriksson
@koszpeko: Én úgy emlegettem, hogy például a kínai. És igen, az is fontos, hogy hány ország delegációja volt jelen 3 napig.
És nincs itt semmiféle terelés részemről. Mert ezt írtam pontosan: : "Mekkora felháborodás szokott lenni ilyesmiért, ha valamilyen külföldi delegáció az ok. Legutóbb pl. a kínai. "
Inkább te szédeleg a téma körül.
koszpeko
@Eriksson: Tök mindegy hány ország.
Én a 3 napról beszélek te 3 óráról.
kukac50
A legnagyobb baj az,hogy nem az egész várost kell lezárni napokra!
Akkor lenne rendes összefogás a demokráciáért az igazságért ha napokig nem lehetne közlekedni Budapesten!
papa.49
mti. Ez nem a ,,fél város,, kár hangulatot kelteni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.