Soros Györgyöt, a szélsőjobb által a zsidó világ-összeesküvés szimbolikus alakjának tartott filantrópot, egy leölt disznóval azonosították. Erre született az orbáni válasz. Ez a válasz nem cinikus. Ez a válasz embertelen. Ez a válasz gyilkos. A fotó azt sugallta, így kellene bánni Sorossal, és mindazokkal, akiket támogat, akik vele egyetértenek, akik a nyitott, szabad társadalom hívei. Még inkább: így kell bánni a zsidókkal. Ám ez a jelentés már a kormány hatáskörébe tartozik. Ez a fotó faji, vallási, nemzeti kisebbség elleni uszítás és gyűl9letkeltés. Ez a fotó gyilkosságra való felbújtás. Ezért, amikor Orbán elhárítja magától, hogy bármi dolga lenne lenne ezzel a fotóval, akkor a gyilkosságra való felbújtásban bűnsegéd. Maga is bűncselekmény elkövetője, és ha ennek a későbbiekben lesz következménye, akkor annak felelőse is. A zsidókkal szembeni pogrom első lépése az uszítás, a gyűlöletbeszéd, a kiszemelt áldozat dehumanizálása. Ez zajlik ma Magyarországon, méghozzá a...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Komcsik, fasiszták és nácik gyülekezetévé züllött a fideSS.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Aki Én: "orbán és szektája nem a zsidókat támadja,"

Orbán nem közvetlenül támadja a zsidókat, ő tudja, hogy a sorosozás milyen hatást vált ki az általa megcélzott emberekben.
kokopelli
@peterkelemen: züllött?..fejlődött!! ;-(
Aki Én
@CsipkeRózsa: Erre írtam, hogy mindenkit támad, aki kritizálni meri. Akkor is támadná, ha nem zsidó lenne.
Aki Én
@CsipkeRózsa: ...a lényeg az, hogy totál elvtelenek, hazugok, önérdek központúak.
A fideszben rengeteg zsidó van, bármikor bájolog zsidó vezetőkkel, izraeli miniszterelnökkel, de Simicska is csak a szakításuk óta zsidó, addig senkit nem zavart.
peterkelemen
Aki egy picit is utánanéz az jól tudja, hogy igenis antiszemitizmus. A zsidókat a nácik gyakran disznóknak ábrázolták. Hiába tagadják az egész világon most megtudták, hogy antiszemita, gyűlöletkeltő propagandát folytat Orbán és bűnbandája. Ezt már nem tudják szépíteni az egész világsajtó lehozta.
Eriksson
Berkshire-i sertés az Kedves m.e. úr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.