Orbán Viktor antiszemita propagandájának mérges gyümölcse látható a különféle festett padokon, legutóbb pedig már leölt disznóval (!) azonosították Soros Györgyöt. A “nevető zsidó” kampány, de a zsidó világ-összeeskövést tartalmazó “Soros-terv” kampány is a náci propaganda terméke. Ennek bizonyítéka, hogy a magyar lakosság hogyan dekódolja Orbán üzenetét. Ennek az újabb döbbenetes megnyilvánulása az alábbi felirat, amelyet a 15-ös busz Széchenyi utcai megállójánál fotózott egy kedves olvasónk. A felirat szerint: “Gázkamrába Soros Györgyöt és Migráns Mohamedet.” Mivel Soros mindvégig menekültekről beszél, az orbáni rendszer lakói gázkamrába küldenék Soros Györgyöt és az életüket mentő menekülteket is.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán és bűnbandája kiszabadította a palckból a nácikat is megszégyenítő gyűlöletet. Sötétség honol ma Pannoniában...nagy sötétség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Nem a magyar lakosság dekódolja így orbán üzenetét, hanem a szektája.
namihami
@Horizont: És a borzasztó, hogy lapul, mint a sz@r a gazban és a voksolásoknál tömött sorokban megy az elvbarátaival, mert neki szavazati joga van, amivel (sajnos), él is.
És a tömeg azalatt otthon ül vagy kapál a kiskertben. Aztán vagy hallgat vagy (jó esetben) szörnyülködik. És minden maradt a régiben és folyamatosan romlik tovább...
nevemnick
Egyszerűen az ember már nem tud másra gondolni, minthogy ez az izé csak arra hajt és azért hergeli az bandáját, hogy az országon belül megmozdulások legyenek, amit minden további nélkül, az illegitim Alaptörvényének segítségével, szükségállapot bevezetésével a teljes hatalomátvétel érdekében leverje.
Itt az ideje, hogy ne gondolkodjunk a jövő évi választáson a brigád menesztésén.
Nessy
A gyűlölet gyűlöletet szül, és ki tudja mikor ki esik áldozatul!
De megérdemeljük! Képtelenek vagyunk közösen kiállni bármiért.
Anno a vizitdíjért, a Net adóért megmozdult a nép, most amikor egész generációt tettek az oroszok és a kínaiak adósává, senki nem szól semmit. Már lassan mindenki mindenkiben talál híbát, amiért beleköthet, nem kiált senki "Álljt"!
magyarbakancs
Amíg nemzetállami nagyhatalmi kisebbségi komplexusban szenvedünk addig, itt mindig lesz a nácizmusnak táptalaja.
Jozefina
Ez már orbán legalja!!! Az otthonülőknek kellene észhez térni és elmenni szavazni. Mindegy kire, csak ne orbánra!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.