Már ötödik alkalommal hirdette meg Art of Freedom elnevezésű művészeti pályázatot a Sziget Szervezőiroda.

A pályázat célja a kezdetektől az, hogy támogassuk a magyar és külföldi tárgyalkotó művészek tevékenységét, illetve teret adjunk fesztiváljainkon az alkotások bemutatásának. A pályázatra 2018. február 15-ig lehet jelentkezni. 

A felhívás szerint olyan feltűnő, elgondolkodtató, kiemelkedő, lenyűgöző, mulattató, megkerülhetetlen alkotás – szobor, installáció, dekorációs elem vagy funkcionális objekt – megtervezését várják a jelentkezőktől, amely pozitív üzenetével és vizuális erejével hirdeti "a szeretet forradalmát".

A Sziget ismét kiírta az Art of Freedom művészeti pályázatot

Fotó: sziget.hu

2018-ra olyan műalkotások koncepcióit várják, amelyekben visszaköszön az üzenet, amely szerint "a Love Revolution egy nagy, közös, boldog és békés ünneplése annak, hogy tudjuk, közösen képesek vagyunk elérni: erőszak és félelem nélkül élhessenek az emberek szerte a világban". A művészektől annak ábrázolását is várják, hogy élhető Földet hagyjunk utódainkra, amelyben az alapvető emberi jogok mindenhol sértetlenek maradnak, megszűnik az előítéletesség és a kirekesztés.

A pályázati támogatás teljes keretösszege 35 millió forint. A szervezők célja, hogy ebből az összegből minél több nyertes pályamunka díszítse a Szigetet. További részletek ezen az oldalon.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.