A “Szentábrahámi” gyógynövényes termékek a Kárpát-medence legmagasabb minőségű luxuskivitelezésű kézműves teái, fűszerei és gyógyhatású készítményei. Az életerőt és egészséget árasztó portékák biokertből származnak, egy igazi székely család munkájából, az élet és a természet iránt érzett tiszteletéből és hálájából erednek. Szentábrahámon, egy csodálatos háromszáz éves nemesi kúria egyhektárnyi kertjében teremnek az illatokban, színekben pompázó gyógy- és fűszernövények. A biokertet kézimunkával tartják gyommentesen, a talajt pedig saját komposzttal és háztáji trágyával dúsítják. A termést kézzel szüretelik, saját maguk által fejlesztett, a nap melegével működő szárítókban szárítják, tisztítják, majd kézzel csomagolják. A gyógynövények levelei és virágai egészben, szármentesen kerülnek becsomagolásra, így maximális a hatóanyagtartalmuk. A Szentábrahámi teakeverékeket a gyógynövények hatóereje szerint válogatták össze. Így íz-, illat- és színvilágban is különleges mindegyik...

Forrás: fitoland.blog.hu
Feltöltő: amgbali
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Határontúli ""testvéreink"" megint előálltak a részünkre egy újabb szopatós-teával? Kicsit sokba van ez már a bentieknek.
Equus
erdélyi? Már a szótól is feláll a szőr a hátamon. Igyák bátran a csíki sörükkel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.