Az LMP, a Momentum és az Együtt is elmegy a Jobbik tüntetésére, balos politikusok már pénzt utalnak a Jobbiknak. Kinek jó ez? Élőben a Facebookon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Majom újságírónak nevezett firkászok..ez a tüntetés nem a jobbik mellett,hanem a csúti disznó ellen van!!!
JAJMÁR
Hogy jutottunk oda, hogy újságírók nem értik a lényeget?
De mégis magyaráznak?
Pálinkás Pál
Majom újságírónak nevezett firkászok..ez a tüntetés nem a jobbik mellett,hanem a csúti disznó ellen van!!!
Eriksson
Tanulmányozni kellene a viktimologiát.
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Én is erre gondoltam.Így kéne a többi pártnak is,hogy legalább kicsit feszengene orbán,hogy a végén még tényleg összefognak. nagyon sajnálom,hogy nem tudok ott lenni és minden ismerősöm is sajnálja,hogy valamilyen formában nem támogathatjuk őket.legalább lenne egy facebook online fórum,ahol számolnák hozzá a felvonulókhoz azokat,akik a távolság és az anyagiak hiánya miatt nem tudnak ott lenni.
Manhattan
Én úgy látom, hogy az egész parlamenti cirkusz egy megbeszélt előadás szintere! Már azon filóznak, hogy ha a Fidesznek nincs meg az abszolút többsége a parlamentben, akkor a Jobbikkal koalícióra lépne. Ezután két nappal pedig felröppen a hír, hogy lehet, a büntetést csak a választások után kell megfizetni. A képlet tiszta: a Jobbik ha besegít a választásokon, vagy utána, akkor a büntetést elsikálják. Ha nem, akkor még a választás előtt behajtják rajtuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.