Az erzsébetvárosi rendőrök keresik azt a négy férfit, akik egy trolibuszon bántalmaztak egy utast.

A négy ismeretlen férfi 2017. december 13-án 16 óra körül a Budapest VII., Damjanich utcában közlekedő 70-es trolibuszon többször megütött egy férfit, majd távoztak a helyszínről.

A 16-20 év körüli férfiakról a trolibusz kamerája felvételeket készített.

Az egyik férfi fehér dzsekit viselt, az ujján kék csíkkal.

A másik férfi kék szőrmés, kapucnis kabátot viselt.

A harmadik férfi fekete sapkát, fekete dzsekit és farmernadrágot viselt.

A negyedik férfi fekete kabátot és kék nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szep napot
Elegge barnak igy December kozepen. Ritkan ha buszozok, mindig vigyazok, hogy kozelemben egy se legyen. Nem szeretem az eros, kellemetlen szagokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Dühöngesz, P,lika...pedig olcsóbb lett a gyógyszered!
Itt van a hinyölt névsor - okosoggyá, mert eddig csak az üres fejed látható!

-Babos Gyula Babos Gyula
Babos Gyula (Budapest, 1949. június 26.) magyar dzsessz-gitáros, aki 2005-ben Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést kapott, s számos hazai, illetve külföldi dzsessz-zenésszel fellépett már és lemezt is készített.

-Bacsik Elek Bacsik Elek
Bacsik Elek (Budapest, 1926. május 22. – Glen Ellyn, Amerikai Egyesült Államok, 1993. február 14.) dzsesszgitáros.

-
Balázs János Balázs János
Balázs János cigány festőművész és költő (Alsókubin 1905. november 27. – Salgótarján 1977. március 18.) Gyerekkorában rajzolt, majd évtizedekre abbahagyta, és csak 63 évesen, 1968-ban kezdett el ismét dolgozni. Mágikus hatású műveiben belső víziói ötvöződnek a cigány mesék misztikus világával és a valóság elemeivel. Monumentalitás, a képfelületet teljesen betöltő motívumok szürreális összekapcsolása, felfokozott színvilág jellemzik festészetét.

-Bangó Margit
Bangó Margit (Vásárosnamény, 1950. április 4.) roma származású magyar előadóművész. Zenész családba született, édesapja cimbalmozott, édesanyja énekelt. 1967-ben, 17 évesen édesanyja bíztatására jelentkezett a Magyar Rádió tehetségkutató versenyére, mely után a rádió felvételeket készített vele.

-Baranyi Laura Baranyi Laura
1966. március 10-én született Salgótarjánban. Igazi roma értelmiségiként számon tartott újságíró.

- Bari Károly Bari Károly
1952. október elsején született (Bükkaranyos) Bari Károly magyar költő, műfordító. Verseket ír, fest, folklórkutatással foglalkozik, s műfordításokat készít a kortárs francia nyelvű költészetből, valamint a cigány lírai és epikus néphagyományból.

-Báder Csaba Báder Csaba
Báder Csaba szociálpolitikus, 1976. március 13-án született Egerben. A RomNet-Média Alapítvány elnöke, a romnet.hu társalapítója, főszerkesztője, több civilszervezet kurátora.

-
Beke Farkas Nándor Beke Farkas...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Van ám még sok...

Látom érdekel a téma, itt van neked ajándékba: www.romnet.hu/kikicsoda
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Az itt felsoroltak közül melyik az aki a magyarság számára fontos dolgot tett le az asztalra???..mondjuk valami olyat ami kézzelfogható hasznot hozott...érted már majom miért hány tőletek az ember???
quadrocopter
@Pálinkás Pál: A művészet nem társadalmi haszon? Te kis buta...de azért van más is:

- A karcagi cigánytelepről az orvosi egyetemre: Horváth József ...
lemon.hu/.../a-karcagi-ciganyteleprol-az-orvosi-egyetemre-horvath-jozsef-rakkutato-...
2015. jún. 22. - Huszonhét éves, rákkutató, Debrecenben diplomázott, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumában dolgozik, olyan genetikai markereket keres, amelyek idejében jelzik a szájüregi rákot – és mellesleg roma: ő Horváth József, az első Aranypánt-díj tulajdonosa – a díjat 25 év feletti ...

- „A cigány orvos ritka, mint a fehér holló” 24.hu
24.hu/belfold/2014/01/25/a-cigany-orvos-ritka-mint-a-feher-hollo/
2014. jan. 25. - Dr. Szirtesi Zoltán szerint akkora ma az előítélet, hogy még Dankó Pistát is leputrilakóznák, ha a dorozsmai étteremben húzná.

- Index - Kultúr - Muzsikus cigányok vagy roma műsorvezetők?
index.hu/kultur/media/roma818/
2005. máj. 23. - A képernyőn azonban kevés roma tűnik fel, sőt információink szerint az is előfordul, hogy egy-egy cigány származású tévés személyiség az ... listán roma származású közgazdászok, szociológusok, politológusok, orvosok szerepelnek, akik arcukkal, illetve jellegzetes vezetéknevükkel napról napra fogják ...

- Cigány Orvosképzési Program a Semmelweis Egyetemen A ...
cigany-orvoskepzes.eu/
2015. máj. 19. - Kedves Cigány Orvosképzés iránt Érdeklődő Fiatalok és a képzést Támogató-Segítő Barátok, Kollégák! Örömmel jelzem, hogy jövőre végez az első főiskolai diplomásunk, aki bába lesz és a PhD fokozatot is szeretné megszerezni. Komoly reményünk van arra, hogy pár éven belül néhány orvosi diploma is ...

Ráragadtál a lócicire...szóltam előre,...fitymahusztár!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Te gyökér...most én is rakjam tele linkekkel az oldalt???tudod..Marian Cosma, Olaszliszka...
De ez tetszik a legjobban..."Örömmel jelzem, hogy jövőre végez az első főiskolai diplomásunk, aki bába lesz és a PhD fokozatot is szeretné megszerezni"
egymillió cigányból...ezen gondolatmenet mentén akkor magyarból kb 9 és félnek kellene lenni...undorító vagy...és bármit is kínlódsz...a cigányság csak teher a társadalomnak...ha tetszik neked ,ha nem!!!
Equus
@quadrocopter: nem egyszerű védeni a védhetetlent. Trágyadombon is lehet aranygyűrűt találni, de attól az még trágyadomb marad. Itt egy genetikailag nomád életformára determinált népcsoportról van szó. A viselkedési normáik Spanyolországtól USA-ig azonosak. Mo-n már Mária Terézia idejében is csak a gondok voltak velük, ahogy Horthy alatt is. A csendőrség kézikönyve külön foglalkozott velük.
www.youtube.com/watch?v=Pyu2z8c4L2A
www.youtube.com/watch?v=gSpdsoZ1S_s

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.