Őrizetbe vettek egy budapesti – helyi önkormányzati képviselőként is dolgozó – jogászt zsarolás, ügyvédi visszaélés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt – erről tájékoztatott pénteken a Fővárosi Főügyészség.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aztan majd szepen kiderul, hogy ot zsaroltak, es a rendorok vittek magukkal egy kis kabszert, meg a "hasznalatahoz szukseges eszkozt is"...
Szerintem nem igaz, amit allit a rendorseg... Az olyan elit korokben, mint amiben Simonka is megfordulhatott , a kokain divik, amihez csak egy kis muanyag zacsko kell, amiben tartjak, nem pedig a melegito pipa , meg az egyeb szarok, amik kifejezetten a mesterseges pocsek minosegu kabszerhez kellenek.
Az, hogy egy csomo penzt talaltak nala - hat ugyved, akinel LEHET addig keszpenz, amig az ugyfele rabizza, de o meg nem vitte be a bankba, letetbe...

Nincs ennek mas szerepe, csak szetverni az ellenzeket, - jol idozitett rendori akciokkal...
tudode
Ez akkora baromság/szemétség, különösen VÁLASZTÁS ELŐTT a győzelem MEGTARTÁSA CÉLJÁBÓL!
.
Be kell írni a keresőbe azt, hogy: FIDESZES ELKÖVETŐK:
.
Az eredmény:
.
Nagyjából 77 400 találat (0,39 másodperc)
.
Ebbe nincsenek BENNE AZOK, akik törvényesítetten CSIPKEDNEK a közösből!!!
.
Ez még hátravan!!!
Peller Anikó
@karma1: mindigis ezt csinálták. Megalapozott gyanú. Választások előtt szaporodnak.

Na persze az összes figeszes gekkó ellen csak nem megalapozott gyanú merült fel eddig, hiszen ők teljesen megalapozottan gazdagodtak kőgazdagra.
Equus
újbeszélül ez azt jelenti, h az Ungarische Geheime Staatspolizei dolgozik. A koncentrációs tábornak egyelőre jó helynek mutatkozik Ócsa.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát. Ne feleledjék: a Gestapo hajnalban érkezik. Legyen összekészítve két napi hideg élelem, tisztálkodási eszközök, szappan, fogkrém, telefont ne vigyenek magukkal, úgyis elveszik, papucs viszont legyen és egy hétre elég tiszta alsónemű, mert csak heti egy alkalommal van fürdés, amikor a szennyest kimoshatják. Első 3 hónapban nincs látogatás. Pénzt ne vigyenek, mert azt is elveszik. Ha vallásosok, imádkozzanak, h ne cigány rablók közé kerüljenek.
Sok sikert birka népség. Magatoknak választottátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.