Puzsér Róbert, "Magyarország legmegosztóbb kritikusa" is felszólalt a Jobbik által szervezett tüntetésen.

A "kiépülő orbáni diktatúra" és az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) a Jobbikot "ellehetetlenítő" büntetése ellen tiltakozott a Jobbik Budapesten, a Fidesz székháza előtt pénteken.

Puzsér Róbert is felszólalt, aki mondandójának jelentős részét arra szánta, hogy kiossza a "szürreális koalíciót".

Heller Ágnes, a marxista prófétanő.

Schilling Árpád, a #metoo és a gender ideológia apostola.

A liberális ikon, Konrád György.

A Ron Werber-vezette LMP.

Az Orbán-hasonmás elnökével kampányoló Momentum.

A Betyársereg-alapító, végvári kapitányt játszó Toroczkai László, meg a többi, nemrég még zsidózó, cigányozó, Putyinért rajongó jobbikos politikus, akik a hátukon Orbán korbácsát érezve hirtelen megszerették a demokráciát.

Vona Gábor, aki épp ugyanakkora eltökéltséggel szolgálta ki a rasszizmust és a militarizmust és a Horty-nosztalgiát, ahogy most előadja a demokrácia angyalát.

Puzsér a kormánypárt hatalmát "védelmezőkre" is kitért, így a "migránsokra mutogató ATV"-re és a Hit Gyülekezetére, Köves Slomó rabbira, akinek csak a jobbikosok zsidózásával van baja, Bayer Zsoltról viszont hallgat. A szocalistákre, akiknek "a fél pártvezetése már Orbán Viktor zsebében van".

Nem szürreálisak a ragyogó stadionok és az omladozó kórházak? Vagy az, hogy egy felcsúti gázszerelő gyorsabban gazdagszik, mint Mar Zuckerberg, vagy Elon Musk?

- tette fel a költői kérdéseket Puzsér, aki politikai és kulturális minimumokat szorgalmaz, és olyan nagyszabású összefogást, ahol senki nem foglalkozik a másik múltjával és származásával, csak azzal, hogy Orbán rendszerét megbuktathassák.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Osztályon felüli beszéd volt, persze agyhalott idióták füle süket az ilyen szofisztikált retorikára... azok a szánalmas barmok persze bőszen hülyéznek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
A kiosztás,kioktatás? Ez akkor inkább tényfeltárás?
justhpeter
Odavaló beszéd volt, amiből - szokás szerint - senki nem tanul majd.
Pálinkás Pál
Most nem azért...de végigszemezgetve a tegnap történteket..hallott valaki akármelyik felszólalótól valami olyan javaslatot ami közelebb vinne a csúti bukásához??Mert ha nem ,az akkor csak szófosás...és a Jobbik a fidesz állítólagos acélos kihívója...a tegnap történtek fényében tisztán látszik az ellenzék értéke!!
Jozefina
Talán a lényeg nekem, amit mondott, hogy félre kell tenni mindenkinek a multat és egy nemzeti minimumot elfogadva egységesen kell összefogni a jövő érdekében az orbán rezsim elpusztítására. És ez vonatkozhat minden egyes MAGYAR emberre és természetesen a pártokra is!!
Horizont
Úristen, úristen Puzsérnak tökéletesen igaza van!!! 6 perc és minden szava igaz. Lehet őt fikázni de ő legalább kimondja azt amit más nem (mer). Bátor is mert elment egy Jobbik által szervezett tiltakozásra és jól kiosztotta őket is. Persze szomorúan konstatálom, hogy igaza van ...de igaza van! Nagyon jókat mondott. Puzsérra mindig oda kell figyelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél