Puzsér Róbert, "Magyarország legmegosztóbb kritikusa" is felszólalt a Jobbik által szervezett tüntetésen.

A "kiépülő orbáni diktatúra" és az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) a Jobbikot "ellehetetlenítő" büntetése ellen tiltakozott a Jobbik Budapesten, a Fidesz székháza előtt pénteken.

Puzsér Róbert is felszólalt, aki mondandójának jelentős részét arra szánta, hogy kiossza a "szürreális koalíciót".

Heller Ágnes, a marxista prófétanő.

Schilling Árpád, a #metoo és a gender ideológia apostola.

A liberális ikon, Konrád György.

A Ron Werber-vezette LMP.

Az Orbán-hasonmás elnökével kampányoló Momentum.

A Betyársereg-alapító, végvári kapitányt játszó Toroczkai László, meg a többi, nemrég még zsidózó, cigányozó, Putyinért rajongó jobbikos politikus, akik a hátukon Orbán korbácsát érezve hirtelen megszerették a demokráciát.

Vona Gábor, aki épp ugyanakkora eltökéltséggel szolgálta ki a rasszizmust és a militarizmust és a Horty-nosztalgiát, ahogy most előadja a demokrácia angyalát.

Puzsér a kormánypárt hatalmát "védelmezőkre" is kitért, így a "migránsokra mutogató ATV"-re és a Hit Gyülekezetére, Köves Slomó rabbira, akinek csak a jobbikosok zsidózásával van baja, Bayer Zsoltról viszont hallgat. A szocalistákre, akiknek "a fél pártvezetése már Orbán Viktor zsebében van".

Nem szürreálisak a ragyogó stadionok és az omladozó kórházak? Vagy az, hogy egy felcsúti gázszerelő gyorsabban gazdagszik, mint Mar Zuckerberg, vagy Elon Musk?

- tette fel a költői kérdéseket Puzsér, aki politikai és kulturális minimumokat szorgalmaz, és olyan nagyszabású összefogást, ahol senki nem foglalkozik a másik múltjával és származásával, csak azzal, hogy Orbán rendszerét megbuktathassák.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Már-már hajlottam a Jobbik felé, de minap megszavazták a Soros-terv végrehajtása elleni határozatot, pedig tudják jól, hogy Soros terv nem létezik, megírták a most megjelent lapjukban is, úgyhogy vissza az egész.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pásztor maldonado
Persze egyre jobban félve a bátor, majd körbeveszi magát egyre több izomagyúval készpénzből, csak azt felejti el a gané, hogy előbb vagy utóbb, mindig ütődik rés a falon...
Lepényleső
A kiosztás,kioktatás? Ez akkor inkább tényfeltárás?
justhpeter
Odavaló beszéd volt, amiből - szokás szerint - senki nem tanul majd.
Pálinkás Pál
Most nem azért...de végigszemezgetve a tegnap történteket..hallott valaki akármelyik felszólalótól valami olyan javaslatot ami közelebb vinne a csúti bukásához??Mert ha nem ,az akkor csak szófosás...és a Jobbik a fidesz állítólagos acélos kihívója...a tegnap történtek fényében tisztán látszik az ellenzék értéke!!
Jozefina
Talán a lényeg nekem, amit mondott, hogy félre kell tenni mindenkinek a multat és egy nemzeti minimumot elfogadva egységesen kell összefogni a jövő érdekében az orbán rezsim elpusztítására. És ez vonatkozhat minden egyes MAGYAR emberre és természetesen a pártokra is!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.