Puzsér Róbert, "Magyarország legmegosztóbb kritikusa" is felszólalt a Jobbik által szervezett tüntetésen.

A "kiépülő orbáni diktatúra" és az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) a Jobbikot "ellehetetlenítő" büntetése ellen tiltakozott a Jobbik Budapesten, a Fidesz székháza előtt pénteken.

Puzsér Róbert is felszólalt, aki mondandójának jelentős részét arra szánta, hogy kiossza a "szürreális koalíciót".

Heller Ágnes, a marxista prófétanő.

Schilling Árpád, a #metoo és a gender ideológia apostola.

A liberális ikon, Konrád György.

A Ron Werber-vezette LMP.

Az Orbán-hasonmás elnökével kampányoló Momentum.

A Betyársereg-alapító, végvári kapitányt játszó Toroczkai László, meg a többi, nemrég még zsidózó, cigányozó, Putyinért rajongó jobbikos politikus, akik a hátukon Orbán korbácsát érezve hirtelen megszerették a demokráciát.

Vona Gábor, aki épp ugyanakkora eltökéltséggel szolgálta ki a rasszizmust és a militarizmust és a Horty-nosztalgiát, ahogy most előadja a demokrácia angyalát.

Puzsér a kormánypárt hatalmát "védelmezőkre" is kitért, így a "migránsokra mutogató ATV"-re és a Hit Gyülekezetére, Köves Slomó rabbira, akinek csak a jobbikosok zsidózásával van baja, Bayer Zsoltról viszont hallgat. A szocalistákre, akiknek "a fél pártvezetése már Orbán Viktor zsebében van".

Nem szürreálisak a ragyogó stadionok és az omladozó kórházak? Vagy az, hogy egy felcsúti gázszerelő gyorsabban gazdagszik, mint Mar Zuckerberg, vagy Elon Musk?

- tette fel a költői kérdéseket Puzsér, aki politikai és kulturális minimumokat szorgalmaz, és olyan nagyszabású összefogást, ahol senki nem foglalkozik a másik múltjával és származásával, csak azzal, hogy Orbán rendszerét megbuktathassák.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Már-már hajlottam a Jobbik felé, de minap megszavazták a Soros-terv végrehajtása elleni határozatot, pedig tudják jól, hogy Soros terv nem létezik, megírták a most megjelent lapjukban is, úgyhogy vissza az egész.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Már-már hajlottam a Jobbik felé, de minap megszavazták a Soros-terv végrehajtása elleni határozatot, pedig tudják jól, hogy Soros terv nem létezik, megírták a most megjelent lapjukban is, úgyhogy vissza az egész.
pásztor maldonado
Ez kemény volt.
Először lecseszte az egybegyűlteket (amire az egybegyűltek elkezdtek lájtosan hőzöngeni), aztán próbálta megértetni velük, hogy most pont annak van itt az ideje, hogy ők összefogjanak (és akkor megértették végre az egybegyűltek - amire hangos ovációval válaszoltak).

orbán, és az általa kiépített rendszer annyira ocsmány (képes bedarálni a keresztényeket - keresztényeket keresztények ellen fordítani; meg a zsidókat - zsidók ellen fordítani; ugyanazon elvtelenség mentén, pusztán a megélhetésüket biztosítva láttatónak, ha őt támogatják), hogy minden jóérzésű ember, legyen az jobb-, vagy baloldali, keresztény, vagy zsidó, vagy cigány, vagy buddhista, vagy akár muszlim, vagy akármilyen természeti vallású, sugárban kezd el hányni.

Ők, a fidesznyikek, arra hivatkoznak, hogy az nem antiszemita eljárás, amit művelnek, de MINDENKÉPPEN életellenes, emberellenes, demokrácia ellenes - és végső soron istenellenes.

orbán bűnei már régóta, de mostanra már mindenképpen az égig hatolnak.
orbán viktor NEM fog szépen megöregedni, és meghalni.
Igen, ez azt jelenti, hogy orbán viktor nem fog megöregedni, mert idő előtt, csúnyán fog meghalni.
De emiatt nem okolhat senkit, mert magára húzta a bajt - ezért csak magára vethet követ.

A folyamatos háborús retorikájára a válasz: "Aki kardot fog, kard által vész el."
pásztor maldonado
Persze egyre jobban félve a bátor, majd körbeveszi magát egyre több izomagyúval készpénzből, csak azt felejti el a gané, hogy előbb vagy utóbb, mindig ütődik rés a falon...
Lepényleső
A kiosztás,kioktatás? Ez akkor inkább tényfeltárás?
justhpeter
Odavaló beszéd volt, amiből - szokás szerint - senki nem tanul majd.
Pálinkás Pál
Most nem azért...de végigszemezgetve a tegnap történteket..hallott valaki akármelyik felszólalótól valami olyan javaslatot ami közelebb vinne a csúti bukásához??Mert ha nem ,az akkor csak szófosás...és a Jobbik a fidesz állítólagos acélos kihívója...a tegnap történtek fényében tisztán látszik az ellenzék értéke!!
Jozefina
Talán a lényeg nekem, amit mondott, hogy félre kell tenni mindenkinek a multat és egy nemzeti minimumot elfogadva egységesen kell összefogni a jövő érdekében az orbán rezsim elpusztítására. És ez vonatkozhat minden egyes MAGYAR emberre és természetesen a pártokra is!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.