Az MKKP gondolatmenete: 2010-14 közti állami forintok–>Simicska Lajos–>Jobbik plakátjai–>nem fair előny. Épp ma, pénteken tüntetett pár fáklyával az egykori szélsőjobbos, most néppárt Jobbik, mert százmilliókat akar kicibálni a zsebeiből az Állami Számvevőszék. Az ÁSZ rövidítésű szervezet ugyanis példátlan vehemenciával megvizsgálta a Jobbik pénzügyeit, és a szerinte szokatlanul olcsó plakátolással meglelte a Jobbik Achilles-sarkát. Mindegy is, a Jobbik a jogállamiság után sikolt, az ÁSZ védi magát, zajlik a harc, egy apróság pedig elveszett a csatazajban és kartácstűzben, amire a Magyar Kétfarkú Kutya Párt érzett rá. Íme:

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@szaboria1: A piaci arral nincs is semmi baj, de a fenti eset nem az. Persze, hogy legyen, mert az IGAZI verseny mindenkinek jo - legjobb a vasarlonak, mert o mindig az olcsobbat tudja igy megvenni.
Peldaul ha a Turo Rudi a Liedl-nel 200 forint, a Tesconal ugyanaz 150, a CBA-ban visont 250 ugyanaz, ugye akkor en a vevo, ugyanazt a minosegu arut persze, hogy a Tescoban fogom megvenni , mert ott a legolcsobb.

A fenti esetben viszont arrol van szo, hogy van (vagy volt) a Mahir, ami a SImicskanak az osszes plakatfelulete volt, es o valogatta ki a vevoket: vagyis ez olyan, mintha a Tescoban Neked 150-ert adtak volna a Turo Rudit, de a Jozsi bacsinak mar ugyanazt a Rudit, ugyanott a Tescoban mar 300 forintert adtak volna, mert nem tetszett nekik a Jozsi bacsi feje, vagy mert a Jozsi ba mszp-s volt, es ezert fizesse a duplajat ugyanazert.
Ez nem verseny, hanem nyilt csalas, partok egyszeru helyzetbe hozasa.
Tehat Simics 3000-ert adott (meg 1000-ert is ) ugyanakkora plakatfeluletet (4 x 2 m ) a Jobbiknak, mert Sinmicska Adam jobbikos, de a Ketfarku Kutyapartnak, vagy az MSZP-nek, LMP-nek ugyanazt a helyet mar 40 000-ert adta el.

Nem erzed ugy, hogy ez titkolt parttamogatas?
(Simicsnek azt kellett volna csinalna, hogy MINDEN helye't a Jobbiknak adja el, 3000-ert, nagykereskedelmi aron, mert csak egy megrendelovel kell bibelodnie), es barkinek, aki reklamfeluletert megy a cegehez, annak azt mondja, hogy bocsi, mar eladtam minden plakathelyed, szamodra nincs hely...

Hiaba, kutyabol max. kutyaszalonna lesz...Simicsbol is ugyanaz lett, mint aminek o titulalta orbant... Es a vegen osszeborulas lesz a jobbik es a futyisz kozott, lehet, hogy csak 2 nappal a szavazas elott...Mert ez is benne van a pakliban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@lampa laz: Abban a pillanatban, hogy a fuyisz kiszurja, hogy nem lesz meg a 2/3, - de talan meg az 50 % sem - , abban a pillanatban VEGLEG elengedi a 660 millios buntit, es maris egymas kebelere borulnak. Harmas koalicioban - futyisz-jobbik-kdnp - meglehet a tobbseguk... Legfeljebb majd vicsorognak egymasra a zart falak kozott, es orban odaadja a legszarabb problemakat a jobbiknak, miniszteri rangokat osztogatva, oszt jonapot.
Equus
ha lenne barátság, adott szó és annak becsülete a volt Magyar Köztársaságban, azt mondanám: az ellenségem ellensége a barátom. Csakhogy én úgy látom, Gyurcsányon kívül egyetlen helyezjkedő okostojásban sincsen gerinc. Ebben szép példa a szili katalin nevet viselő valami.
Arról sem vok meggyőződve, h ez az egész Jobbik körüli herce-hurca nem része-e vmi forgatókönyvnek, ahogy az LMP is csak része a diivide et impera elv alkalmazásának. Van szilin kívül másik példa is: a kockás inges pukli tanár úr esete.
karma1
@Equus: Monnyuk pont ezt es igy akartam leirni, csak a Pukli nem jutott volna eszembe,...:o)))
Most mar mindenki mindenkivel, mint a rossz kurva, egyedul Gyurcsanyon es a csaladjan nem talal fogast a csuti toprongy, szerintem ejszakankent tutira felsir a kis racsos agyacskajaban, ha almaban elojon Fleto...:o)))
Azzal egyutt meg nem tett le arrol, hogy ne sarozza be Gyurcsanyt, ugyhogy lesz meg folytatasa a nemletezo Czegledi -ugynek, meg ugy altalaban fogja meg piszkalni a dk-t ez a kis darab szar...
Par napja hir volt itt a Propin, hogy soha nem latott osszefogassal szavaztak meg a Parlamentben a kulonleges sportnapokrol...
Nm ertem, hogy - bar szep a tomegsport meg a fiatalok edzese - miert kellett rohanni tamogatni a fide$$ altal tamogatott inditvanyt...
Most miert nem tudta ezt is - mint minden mas torvenyjavaslatot - atnyomni egy ejszaka alatt a Parlamenten a csuti potrohos, hiszen annyira mindegy, hogy a tobbi part mit mond... Az osszefogott ellenzek + a begyujtott rengeteg alairas sem volt arra eleg, hogy dec.24-et munkaszuneti nappa nyilvanitsak... (Monnyuk nem ertem, hogy ebben mi erdeke lehet a futyisznek, mert ezt az amugy sem nehezipari termelonapot igazan nyilvanithatta volna nagylelkuen munkaszuneti napnak, begyujtott volna egy jopontot ezzel is a szavazok kozott).

Mikor veszik mar eszre ezek a rettenetesen megvezetett birkak, hogy annyira mindegy, hogy ok mit akarnak, meg hogy mire fizetik be az adojukat, mert ok csak statisztika-toltelekek...A kutya sem figyel rajuk...
Viszont ez a furcsa 5 parti osszeborulas - minusz DK ! - nagyon is elgondolkodtato...
Es innentol mar barmi is megtortenhet...
justhpeter
@karma1: Ha egy mód van rá Gyurcsányt sem. Volt több lehetősége, nem élt vele, illetve ahogy élt vele az Orbán kétharmadához vezetett.
karma1
@justhpeter: Gyurcsany csak toredeknyit volt felelos. Nem felelos volt, hanem naiv, es nem ismerte az akkor meg mezes-mazosan mukodo orbant belulrol...
A megvaltoztatott valasztasi torvenyek, a busszal ide-oda szallitott szavazok, az olcson vagy inkabb ingyen biztositott kampany reklam-feluletek - ugye mostanaban egymas utan esnek ki a szekrenybol a csontvazak.
Gyurcsany almaban nem merte volna gondolni, (ez volt csak az egyetlen hibaja, a naivitas) hogy orban ilyen aljas es ennyi eszkozt bevet a hatalom megszerzesenek az erdekeben.
2014-ben pedig nem o, hanem a mesterhazi-Bajnai-fodor segitette a "gyozelemhez" orbant, nem Gyurcsany.
Egyebkent Te milyen alkalmakra gondolsz, amikor Fletonak meg kellett volna csipnie az alkalmat? Asszem, ezen a ponton nem vagyok eleg felkeszult...Ugyhogy ha segitenel...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.