Az MSZP hajlandónak mutatkozik egy kompromisszumos javaslatra a közös listával kapcsolatban – tudta meg a Független Hírügynökség. Hónapok óta egyeztetnek az ellenzéki pártok a jövő évi választáson való indulásról. A 106 egyéni körzet elosztásáról a DK és az MSZP már tárgyalt, de a közös listával kapcsolatban nem jutottak dűlőre. Az MSZP ugyanis nem enged a közös miniszterelnök-jelölt, közös lista koncepcióból, amelyet viszont a Liberálisok kivételével egyik ellenzéki párt szorgalmaz.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
A sok bába között elvész a gyerek,Turáni átok-nyerni fognak újra ezek?
moareka
Úgy hülyék mind, ahogy vannak...
Feltenném a kérdést, most mi a cél? Az, hogy legyen bársony szék, vagy legyen egy normális ország? Mintha az utóbbi nem számítana nagy érdeklődésre...
Jozefina
Végülis a javaslat megfontolandó! Talán egy nyilvános tv vita elősegíthetné a döntést!!! Vitára kellene meghívni: Kunhalmi Ágnest, Szél Bernadettet, Karácsony Gergelyt. Esetleg megegyezési minimumként a DK által javasolt személyt, aki nem Gyurcsány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.