Kislánya született Juhász Péternek, az Együtt elnökének és színésznő párjának, Hámori Gabriellának Apás szülés volt, a politikus maga is segédkezett a szülőszobán.

„Lottinak hívják, minden rendben zajlott, mindenki egészséges”

– mondta boldogan a Blikknek Juhász Péter, aki több információt nem kívánt közölni gyerekéről.

Lotti a negyedik gyereke Juhász Péternek, akinek az előző párjától két kisfia és egy kislánya van. Hámori Gabriellának viszont Lotti az első.

Az ellenzéki politikus a közelgő választások miatt várhatóan nem fog leállni a kampányolással. „Még nem beszéltük meg, hogy kiveszem-e az apasági szabadságot” – mondta Juhász,.

Juhász Péter tavaly nyáron költözött el addigi párjától, három gyermeke anyjától, mert megromlott a kapcsolatuk. Hámorival idén év elején találkoztak először, a színésznő egyik estjén, Gyarmati Fanni Naplója című előadásán. Ismerőseik szerint szerelem volt első látásra, a közös babát is tervezték.

Kapcsolatukat nem verték nagydobra, nyilvános rendezvényeken sokáig nem mutatkoztak együtt. Juhász októberben tette közzé a privát közösségi oldalán, hogy egy párt alkot Hámori Gabriellával. Egy hónappal ezelőtt már végképp nem titkolóztak, együtt jelentek meg a Marie Claire-gálán, ahol jól látható volt Hámori gömbölyödő pocakja.

Címlapkép: MTI Fotó / Mohai Balázs

(Blikk)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@olivér: @Eriksson: Én most próbáltam politikamentesen reagálni erre a hírre. Én válás ellenes vagyok. Természetesen ha valakit baltával kerget a párja ki kell lépni. De ha csak arról szól, hogy jajj elmúlt a szerelem és milyen izgalmas egy újjal és tojok az előző gyerekeimre és cserbenhagyom őket csak azért mert én...és én... szerelmes lettem, na az felháborít. 42 éve élek házasságban. Lehet évente kétszer is el lehetett volna válni. És milyen szupi lett volna 2 évente egy új szerelem. Nem véletlen az a holtomiglan, holtodiglan és az a jóban, rosszban sem ! Mindig a gyerekek isszák meg a levét. És hagyjuk már ezt a hülye dumát amit nyomatni szoktak, hogy együtt neveljük... és a gyerekek nem sérülnek... nem látják kárát...ja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Shikari: És te kiket tartasz (ezek közül) normális szülőnek?
Shikari
@Horizont: Hát a Juhászt nem, annyi tuti!
Horizont
@Shikari: Éltél bármelyikkel? Közelebbi ismeretség bármelyikkel? Akkor honnan is tudsz bármit? Okoska:)))
Shikari
@Horizont: Tojást sem tudok tojni, mégis meg tudom állapítani, melyik záp!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél