Kislánya született Juhász Péternek, az Együtt elnökének és színésznő párjának, Hámori Gabriellának Apás szülés volt, a politikus maga is segédkezett a szülőszobán.

„Lottinak hívják, minden rendben zajlott, mindenki egészséges”

– mondta boldogan a Blikknek Juhász Péter, aki több információt nem kívánt közölni gyerekéről.

Lotti a negyedik gyereke Juhász Péternek, akinek az előző párjától két kisfia és egy kislánya van. Hámori Gabriellának viszont Lotti az első.

Az ellenzéki politikus a közelgő választások miatt várhatóan nem fog leállni a kampányolással. „Még nem beszéltük meg, hogy kiveszem-e az apasági szabadságot” – mondta Juhász,.

Juhász Péter tavaly nyáron költözött el addigi párjától, három gyermeke anyjától, mert megromlott a kapcsolatuk. Hámorival idén év elején találkoztak először, a színésznő egyik estjén, Gyarmati Fanni Naplója című előadásán. Ismerőseik szerint szerelem volt első látásra, a közös babát is tervezték.

Kapcsolatukat nem verték nagydobra, nyilvános rendezvényeken sokáig nem mutatkoztak együtt. Juhász októberben tette közzé a privát közösségi oldalán, hogy egy párt alkot Hámori Gabriellával. Egy hónappal ezelőtt már végképp nem titkolóztak, együtt jelentek meg a Marie Claire-gálán, ahol jól látható volt Hámori gömbölyödő pocakja.

Címlapkép: MTI Fotó / Mohai Balázs

(Blikk)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

olivér
@Horizont: Ugyanúgy ,verejtékes munkával szerzett jövedelemmel fogja őket eltartani,ahogy eddig is tette:). Tényleg aktív lehet,ha a munkahelye és a politizálás,valamint a családja iránti kötelezettségeinek teljesítése mellett még erre is jutott ideje,energiája,lehetősége. Bár lehet túlbecsülöm ezt a figurát,de akkor vajon mi az,Ki az ,aki kárt szenvedett a nagy szenvedélyek közepette?
Eriksson
@LÜKE SZKÁJVÓLKÖR: Biztos lesz még egy, de ikrek már nem lesznek.
wagabund
már ős is? az öregecskedő feleség lecserélve, gyerekek pótolva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.