A Fidesz röviden reagált a Jobbik pénteki tüntetésére. Szerintük a pártnak nem a Fidesszel, hanem az ÁSZ-szal van vitája.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@bencemacska: Úgy tűnik, hogy Orbán Viktort és a fideszt ismered, s egészen jól. A Jobbikról meg nem akarsz beszélni.
bencemacska
@Eriksson: ma, 15:48
Igazad van OV-ról nagyon sok irodalmat,(könyvet, cikket) elolvastam. Előbb, mint ifjú reménységeket figyeltem, 1998 óta meg azt, hova mennek.
Közben nőtt ki szerintem a Jobbik a MIÉP-ből, és részben a Fideszből. Egyik sem volt sohasem szimpatikus, bár íróként értékeltem Csurkát.
Vonáról és Jobbiktól keveset tudok. És az elmúlt hónapokig nem is figyeltem a róluk szóló híradásokat!
Eriksson
@bencemacska: Pedig igen hírhedtek voltak mindig is, a legbotrányosabb alakulat amely a rendszerváltás óta létre jött. Radikális zsidó- és cigányellenességükkel beírták magukat a történelemkönyvekbe. Létezhetetlen, hogy van olyan ember Mo.-n, aki ne hallott volna felőlük.
bencemacska
@Eriksson: ma,16:12
Engem az egész gárdás, felvonulásos megjelenésük taszított, nem érdekelt! Most is csak azt figyelem sikerül- e nekik elfogadható jobboldali párttá válni.
Vona pont abban az időszakban volt OV-val egy Polgári Kör tagja, amikor "gárdázott"!
OV is nagyon nagy kanyart tett!
Nem mondom azt, hogy Vona nem okos, de Ov és főleg Simicska nagyságrendekkel eszesebb.
Sajnos nem az ország javára hasznosítják az eszüket!!!
Eriksson
@bencemacska: Kutyából nem lesz szalonna, ablakos tótból miniszterelnök.
kissé felnőttem
ki vonja el a pénzeket , üres zsebbel mire megy bárki is, sima kiszoritosdi volt és baráti megrendelés. Ez meg a bénázás nézőpont kérdése.Az alkalmazott módszer meg ávh stilus bármi áron kinyirni mert...1960-70 és évek A titánok meg 1962-65 évjárat tán meg ugye
pál fordulásosak kövéren. Jómagam Vonát cserélném Akár Novákra is lényeg ,hogy Tisztességgel kezeljék a népet nem gyülölködni itélkezni kéne, szót érteni. A mai flegma stilust számüzném a perlamentből ( az a szándékkal kimaradt.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.