Rogán Antal nem indul jövőre egyéniben az V. kerületben, mert a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Orbán Viktor kampányát irányítja majd. Most kiderült, hogy ki lesz az utódja

Most eldőlt, hogy Hollik István lesz Rogán utódja a Belvárosban.

Ezt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke jelentette be a kormánypárt országos választmányának szombati ülésén.

Hollik 2014-ben a közös pártlistán még csupán a 158. helyen szerepelt, országgyűlési képviselői mandátumot 2015-ben szerzett Papcsák Ferenc távozása után.

Kiderült ki lesz Rogán utódja

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Korábban felmerült, hogy Böröcz László, a kerületi alpolgármester, a Fidelitas elnöke lehet indulhat Rogán helyett, majd Dömötör Csaba, a kabinetiroda parlamenti államtitkárának neve is megjelent a sajtóban.

Semjén arra is kitért az ülésen, hogy szerinte "Brüsszel kettős bűne miatt" veszélyben van a keresztény civilizáció, az egyház-, család- és nemzetellenesség tudatosan rombolja a keresztény értékeket. A másik bűn a "migráció megszervezése", mely Semjén szerint inkorrekt a bevándorlást elutasítókkal és magukkal a migránsokkal szemben is.

(HVG)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hol-lik, hol nem lik... Ez legalább már be van járatva Vazelin terápiával...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Hol-lik, hol nem lik... Ez legalább már be van járatva Vazelin terápiával...
Jozefina
"Semjén arra is kitért az ülésen, hogy szerinte "Brüsszel kettős bűne miatt" veszélyben van a keresztény civilizáció, az egyház-, család- és nemzetellenesség tudatosan rombolja a keresztény értékeket. A másik bűn a "migráció megszervezése", mely Semjén szerint inkorrekt a bevándorlást elutasítókkal és magukkal a migránsokkal szemben is."
Szerencsétlen semmi zsóti már nem tudja követni, hogy mit beszél. Miért csökken a kereszténység Magyarországon? Mert semmirekellő, sunyító főpapjaik vannak, akik az ügynöklistával zsarolhatók. Egy-két főpap van, akik igenis hallatják ma szavukat és a békéért szónokolnak. Bajer a pápát küldi el a sunyiba és a KDNP kussol, nem szól semmit! Vagy akáe Erdő bíboros úr? Ilyenkor hol vannak. Hát ezért csökken a kereszténység és ezért keresztelkednek kevesebben!!!
papa.49
Milyen ,,nagyszerű érzés,, hogy a tonyo után egy másik barom rongálja tovább a kerületet ahol születtem, és felnőttem !!! Takarodjatok a náthás picsába a kerületből tolvaj, lopós gecik !!!
dr préditákor
@dr. prédikátor: Soha ne vegyél be ugyanaznap este altatót és hashajtót is mert úgy jársz ahogy most jártál
dr. prédikátor
@dr préditákor: te meg vedd be a csődőr faszát, oszt addig kussolsz!!! Buzi geci!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.