“Hetyke szalutálással köszönti olvasóinkat Gajdics Ottó (Echo tv, Magyar Idők), még Ifjú Gárdás korából. Biztos éppen belülről bomlasztja a rendszert” – ezzel a kísérőszöveggel tette közzé a Milla Facebook-oldala az alábbi fotót: Ugyan a képen szereplő férfi valóban nagyon hasonlít Gajdics Ottóra, a Pesti Bulvár csak a megosztott információk alapján véli, hogy ő szerepel a képen, de mi magunk nem állítjuk, hogy egészen biztosan ő az. Nem kell tudni, mi volt az az ifjúgárda, az arcokon végignézve ugyanolyan hely lehetett mint ma az ECHO TV. Gajdics Ottó Magyar Idők főszerkesztő, aki szinte minden kormánypárti médiumban felbukkan, ebben az időben még kénytelen volt elviselni a pártállamot. Nagy duzzogva elvállalta a nyíregyházi főiskola KISZ-titkári pozícióját, ingyen tanulhatott, szóval szörnyű lehetett így harcolni a kommunisták ellen.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ahogy a legtöbb Fidesz potentát! =))
Azonban ez a 2 millió birkánál nem gond, sőt; mert legtöbbjük hasonszőrű! =))
RonaGyuri
ahogy a legtöbb Fidesz potentát! =))
Azonban ez a 2 millió birkánál nem gond, sőt; mert legtöbbjük hasonszőrű! =))
Eladott Ország
Gajdics Ottó ordít, ha szóba kerülnek a komcsik,de Kisz titkár volt, mert így újságot
írhatott. Fizetett forradalmár volt ő, a nyolcvanas évek végén már nem kapott javadalmazást a pozícióért. Őt ugyanis elsősorban az érdekelte, "hogy legyenek bulik", és szerkeszthesse a fősulis lapot. Vagyis az ifjú Gajdics Ottó annyira szenvedélyesen elkötelezett volt a szakma iránt, hogy a pártállam kiszolgálását is vállalta, csak hogy újságíró lehessen. Végül is olyan sokat nem változott harminc év alatt...
Gyuri Géderről
Ez egy nép nemzeti edény.
Falvakba tejet tároltak benne, száradni a K... fára tették-
tudode
Nem csak Zsuzsa anyó az un. TANÁCSADÓJA!
.
Legalább egy tucat tanácsadót FIZETÜNK pártunk-, és kormányunk FEJÉNEK, mert az a JOG-ÁSZ TUDOMÁNY, amelyet magába szívott, azt sem arra használja, amelyet LEGALÁBB A JOGSZABÁLYALKOTÁSNÁL kamatozhatná, NE NEM A SAJÁT, ÉS A HAVEROK JAVÁRA.
.
Az elmúlt 27 év alatt MAGÁBA SZÍVHATOTT "volna" egy kis ÁLLAMHÁZTARTÁSI ISMERETEKET "is", mivel ma már egy MEZEI VEZETŐ SZÁMÁRA is nélkülözhetetlen ismeret/tudomány.
.
Úgy, mint a lecikizett elődei: pl. Legyen férfi, és mesélje el, hogy MI ÚJSÁG A FALI ÚJSÁGON, merre. meddig, mi miért, mi mennyi, stb. stb.
.
Tartozik, többek között egy NAGYÍVŰ TÁJÉKOZTATÁSSAL az emút 4+8 évi CSODATEVÉSÉRŐL!!!
.
------ Bajnai előadása a Corvinuson I
www.youtube.com/watch?v=BH1pQsNGqh8
.
---- Gyurcsány Ferenc - 2006 - Corvinus Egyetem
www.youtube.com/watch?v=glyH2Kl01Cs&t=1395s
.
Ketyegni mindenféle baromságról könnyű!!!
tudode
Bocs.
.
A Zsuzsa anyuról szóló cikkhez szántam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.