Napokon belül megdöglöttek azok a naposcsibék, amelyeket a komoly kormányzati hátszéllel működő Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány osztott ki négy évvel ezelőtt borsodi és hevesi falvakban – derül ki a Hír TV Célpont című műsorából. A mélyszegénységben élők azóta sem látták a „segély helyett háztájit” programot kitaláló miniszterelnöki főtanácsadót, Hegedűs Zsuzsát. A borsodi Arlón és Szendrőn egyetlen csibe sem maradt életben, a helyiek szerint azért, mert a szállítás és a kiosztás során nem úgy bántak a pár napos állatkákkal, ahogy kellett volna. A választási kampánystratégia kidolgozására hivatkozva hivatalosan is elnapolta a gyermekéhezés felszámolását Hegedűs Zsuzsa – tudta meg a Célpont, amikor a tapasztalatokról próbálták kérdezni őt. – A választási kampánystratégia kidolgozásában Hegedüs Zsuzsa kuratóriumi elnök asszonynak fontos szerepe van, addig nyilatkozatot nem ad – válaszolták a műsornak.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
miért ártunk és qurmányunk nem így tesz???
Csizmás Kond
...érdekes, a harminckilós süldők is mind elpusztultak amiket kiosztottak...
nevemnick
@Csizmás Kond: Jobb helyük volt a tányérban :D , mivel 1. sajnos olyan embereknek adták, akiknek lehetőségük sem volt felnevelni, 2. a táp, kukorica is pénzbe kerül, 3. lusták voltak ólat építeni. Másként kellett volna az egészet intézni. Hogy hogyan, azt gondolom te is tudod.
(mellesleg tudok egy-két falut, pusztát, ahol a polgármester segítségével felnevelték az állatokat, sőt szaporodott az állomány is.)
kokopelli
..az indiánnak nem halat kell adni,hanem hálót a halászás megtanulásához!
..a dakota-keletpakisztáni főnöknek ezt kellene már tudni..!;-)
mackoka46
Orbánc mindenen és mindenkin keresztül gázol. Különben hogyan fordulhatna elő egy agrár országban éhezés.
tudode
Nem csak Zsuzsa anyó az un. TANÁCSADÓJA!
.
Legalább egy tucat tanácsadót FIZETÜNK pártunk-, és kormányunk FEJÉNEK, mert az a JOG-ÁSZ TUDOMÁNY, amelyet magába szívott, azt sem arra használja, amelyet LEGALÁBB A JOGSZABÁLYALKOTÁSNÁL kamatozhatná, NA NEM A SAJÁT, ÉS A HAVEROK JAVÁRA.
.
Az elmúlt 27 év alatt MAGÁBA SZÍVHATOTT "volna" egy kis ÁLLAMHÁZTARTÁSI ISMERETEKET "is", mivel ma már egy MEZEI VEZETŐ SZÁMÁRA is nélkülözhetetlen ismeret/tudomány.
.
Úgy, mint a lecikizett elődei: pl. Legyen férfi, és mesélje el, hogy MI ÚJSÁG A FALI ÚJSÁGON, merre. meddig, mi miért, mi mennyi, stb. stb.
.
Tartozik, többek között egy NAGYÍVŰ TÁJÉKOZTATÁSSAL az emút 4+8 évi CSODATEVÉSÉRŐL!!!
.
------ Bajnai előadása a Corvinuson I
www.youtube.com/watch?v=BH1pQsNGqh8...
.
---- Gyurcsány Ferenc - 2006 - Corvinus Egyetem
www.youtube.com/watch?v=glyH2Kl01Cs&t...
.
Ketyegni mindenféle baromságról könnyű!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.