A kormányváltást, a korszakváltást és az irányváltást tartotta Magyarország jövőbeli sikere zálogának az LMP miniszterelnök-jelöltje a párt szombati karácsonyi nagygyűlésén elmondott beszédében, és azt hangoztatta: mindezt jelenleg csak az LMP és szövetségese, az Új Kezdet testesíti meg.

"Orbán eljátssza az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő" – nagygyűlést tartott az LMP
Fotó: Kovács Attila/MTI

Szél Bernadett a budapesti Kongresszusi Központban a 2018-as választást hatalmas lehetőségnek látta arra, hogy a politika végre az emberekről szóljon. Ugyanakkor azon félelmének is hangot adott, hogy

ez a voksolás az utolsó lehetőség lesz Orbán Viktor miniszterelnök történelmi tévedésének kijavítására.

A kormányfő szerinte nem látja, hogy egy okos forradalom zajlik a világban, Magyarországnak pedig most van esélye arra, hogy becsatlakozzon ezen forradalom nyertesei közé.

Úgy ítélte meg: egyre többen vannak a korszakváltáshoz vezető úton, egyre többen gondolják úgy, hogy "a remény mindig legyőzi a félelmet".

Szél Bernadett, aki a legfontosabb ellenfélnek a kiábrándultságot nevezte, emlékeztetett utcai rendezvényeikre, fórumaikra, és megköszönte az embereknek, hogy végre újra szóba állnak politikusokkal.

A miniszterelnök-jelölt szellemvasúthoz hasonlította a magyar politikát, de mint mondta,

az LMP semmivel sem rémisztget, "még Orbán Viktorral sem, épp elég félelmetes ő önmagában".

Le akarják zárni az elmúlt huszonhét évet, azt akarják, hogy a korrupció bűncselekmény legyen Magyarországon, és ne követendő példa.

Ehhez azonban meg kell vonni a bizalmat azoktól az emberektől és pártoktól, akik és amelyek évtizedek óta kihasználják az embereket – fogalmazott.

Bírálva a jelenlegi kormány politikáját, Szél Bernadett kijelentette: a világban egyre nő a tudás jelentősége, a tudás azonban nem a keleti féldiktatúrákban van, hanem tőlünk nyugatra. Magyarországon is lehetne, jelenleg azonban üldözik azt – jelentette ki.

Szerinte a miniszterelnök úgy játssza el az ország jövőjét, mint egy szerencsejáték-függő,

mindent feltett a keleti nyitásra és arra a homályos vízióra, hogy a Nyugat megbukott.

Orbán Viktor szerinte a kétsebességes Európára is igent mondott, számára nem jelent problémát, ha Magyarország a másodosztályban játszik, csupán az, ha a felcsúti focicsapat van ott.

Személyes ambícióiról szólva kijelentette: "én másokkal szemben egyáltalán nem bánom, hogy miniszterelnök-jelölt lettem". Hozzátette: huszonévesen családra, tisztességes munkára és egy élhető Magyarországra vágyott, és nem a karrierért nézegette a politikai pártokat. Kijelentette ugyanakkor: hiába érte el, amire neki és családjának szüksége van, az ország sok szempontból szükséget szenved, egyre többek számára nem élhető, amit nem lehet szó és tettek nélkül nézni.

Gémesi György az Új Kezdet elnöke arra mutatott rá, hogy pártjának és az LMP-nek van együttműködési szerződése, miniszterelnök-jelöltje, közös programja és listája, jelöltjei. "Mi nemcsak beszéltünk, nemcsak mondtuk, nemcsak elhatároztuk, hanem megcsináltuk" – fogalmazott.

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy már egy emberöltő eltelt a rendszerváltás óta, amikor azt ígérték, úgy fogunk élni, mint a nyugati emberek, szerinte azonban ilyen életre csak annak van esélye, aki elhúz Nyugatra, ugyanis "ellopták a jövőnket, ahogy a múltunka és a fiatalságunkat is", és "ha nem teszünk ellene, nem fogják abbahagyni".

A karácsonyi nagygyűlésen jelenlévők megtöltötték a Kongresszusi Központ nagytermének alsó szintjét. A koncerthangulatot is idéző rendezvény egy-egy pontján a közönség soraiból álltak fel a résztvevők, hogy elmondják, miért látják az LMP-ben a jövőt. A szervezők kampánykiadványokat helyeztek el egyes székeken, valamint Szél LMP 2018 feliratú táblákat.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
"Ehhez azonban meg kell vonni a bizalmat azoktól az emberektől és pártoktól, akik és amelyek évtizedek óta kihasználják az embereket – fogalmazott." Ja, engedjetek közelebb a bográcshoz - éhes vagyok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
"Ehhez azonban meg kell vonni a bizalmat azoktól az emberektől és pártoktól, akik és amelyek évtizedek óta kihasználják az embereket – fogalmazott." Ja, engedjetek közelebb a bográcshoz - éhes vagyok!
tothjani
Az LMP-nek annyi, a propagandista ügynökcsorda egy emberként ugrik a torkának.
Egy Diktatúrában a többpártrendszer nem kívánatos, lásd Kádár rendszer, Központi Bizottság, vagy Orbán rendszer Centrális erőtér.
Béla333
A Facebook-on fent van az egész! Telt házas volt! Még álltak is!
Nagyon jókat mondtak, észre kell venni, hogy ők reményt adnak, hogy lehetne jobb is ez az ország!
tudode
A puding PRÓBÁJA AZ EVÉS!
.
Az bizonyos, hogy amíg a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGÉVEL egy levegőt kell szívnia bármely, esetlegesen 2018-ban GYŐZŐ PÁRTNAK megtudja hol van a MAGYAROK ISTENE!
.
Már akkor, amikor még kis MEZEI, KEZDŐ POLITIKUS, v mi volt már elővette a KISFURÓJÁT, aztán már HATLÖVETŰVEL lőtte a szóvirágokat.
.
---- Antall József a volt kommunisták visszatérésének veszélyéről
www.youtube.com/watch?v=xOP7yGM_3NU&t...
.
Antall József belelátott a POLITIKAI KALANDOR egy, két CINKELT KÁRTYÁJÁBA, már akkor, amikor még SZAKÁLL BERCI "volt" !!!

.
Béla333
Az egész palettán végignézve vagy az LMP, vagy marad minden a régiben!
Pálinkás Pál
@Béla333: Gémesivel..egy volt mdf-essel ,akik a gengszterváltás után rögtön elindították a lejtőn az országot...Mintha bernike valami olyat mondott volna hogy senkivel,aki részt vett az elmúlt 27 év dúlásában...
" A Parlamentben az Ifjúsági és Sportbizottság alelnöke, valamint az Önkormányzati Bizottság tagja volt"
verőce21
Jó lenne, ha az LMP megszerezné a 6-7 %-át a választásokon a 2/3-hoz, mert a Fidesz 60%-ra jó reális esélylatolgatás mellett. :)
Béla333
Az LMP annyit mondott, hogy csak azokkal tud elképzelni bármiféle együttműködést, akik tisztázták a szerepüket abban, hogy a Fidesz hogyan szerezhetett 2/3-ot!
Nem tudok arról, hogy Gémesinek a kezéhez 27 év közszolgálat alatt bármiféle sár tapadna!
Béla333
Semelyik ellenzéki párt nem kötött szövetséget senkivel az LMP és az Új Kezdet kivételével.
Karácsony Gergely mániákus szövetségkötési kényszerét most talán nem minősítem: egyik héten az Együtt-tel kötnek szövetséget, a következő héten meg az MSZP-vel?
A legnormálisabb, megbízható csapat az LMP!
Pálinkás Pál
@Béla333: Naaaaa...Valahogy nem hallottam még tőled hogy kifogásoltad volna az Antall kormányt...legalább annyira károsak voltak mint orbánék...csak ők nem "gengszterek" hanem politikai analfabéták gyülekezete volt!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 19.10
Majd te elmondod az igazságodat, miután kifejtetted a véleményed az általad nemes egyszerűséggel "nőstény dúcsé"-nak nevezett Szél Bernadettel!
Bunkó paraszt!
nemfideszes
@Béla333: Hogy, a fidesz hogyan szerezhetett 2/3-ot, azt talán a szocik egykori tanácsadójától Werbertől kéne megkérdezni... vagy ő már tisztázta magát?!
Béla333
@nemfideszes: 19.15
Miért nem a megbízót kérdezed erről?:

"Ron Werber: Molnár adjon hálát Istennek, hogy nem beszélek
Zsolt Molnár has to thank God every each day goes by that I keep my mouth shut
Molnár Zsolt adjon hálát Istennek minden egyes napért, amikor nem nyitom ki a számat – üzente az Indexen keresztül az MSZP korábbi kampányfőnökének Ron Werber."
index.hu/belfold/2014/05/14/ron_werber_molnar_adjon_halat_istennek_hogy_nem_beszelek/

Egyszerűbb lenne ha ezt a kérdést mondjuk Molnár Csabának tennéd fel, elvégre ő volt az MSZP kampányfőnöke 2014-ben! Miért játszott össze Molnár és az MSZP a Fidesszel?
Béla333
@nemfideszes: 19.20
Bár a választ lehet hogy Molnár Csaba is tudja, de természetesen a cikkben szereplő (Botka buktató) Molnár Zsoltot kellene kérdezned!
cikicakk55
@Béla333: Jól nézz körül az LMP tagjai közt.Találni fogsz nem is egy olyan embert,amelyik az utolsó 28 év alatt valamelyik párthoz már tartozott. Bernike egy olyat sem akar a pártjába,aki bár mikor és bár melyik pártban már leszerepelt.Ő is körbe nézhetne persze,mielőtt ilyeneket állít. A másik meg az,hogy nem kéne ilyen ígérgetéssel a népet becsapni. Ha valamilyen csoda folytán tényleg bedőlne a Fityisz akkor az új pártnak,vagy pártoknak igen csak fel kell kötni a gatyát. Először is,tök üres államkasszát vesznek át.hatalmas tartozása van az államnak,jóval több mint tavaly volt.A Fidesz átírta az alkotmányt és a törvénykönyvet,de el is kéne őket addig számoltatni,még mind meg nem pattan és mennek az eldugott milliárdjaik után.Közben ugye nem lehet megfeledkezni, az Eü-ről,az oktatásról,stb. Még is,ezt hogy gondolták? nem egyből úgy kéne mondani,hogy ha majd vissza szereztük a több ezer milliárdot? Pénz nélkül ugyan is semmi nem fog megvalósulni az ígéretekből.
""Mi nemcsak beszéltünk, nemcsak mondtuk, nemcsak elhatároztuk, hanem megcsináltuk"
Igen ez nagyon szép, a gond csak azzal van,hogy ezt 4 évente mindig halljuk,de nem érezzük sem a bőrünkön,sem a pénztárcánkon.Nagyon kevés gyerek szeme csillog olyan boldogan a karácsonyfa és az alatta lévő dobozok láttán,mint ahogy a reklámokban van.
Peller Anikó
Hogy áll az elempé mostanában, veri már az 5 %-ot? Én drukkolok neki. Csak le ne verje.
nemfideszes
@Béla333: "Semelyik ellenzéki párt nem kötött szövetséget senkivel az LMP és az Új Kezdet kivételével."

Ez most komoly?! Azoknak veted a szemére, hogy nem kötöttek szövetséget senkivel, akik kezdettől fogva szövetségben gondolkodtak, szemben az LMP-vel és a Momentummal?!
Amúgy az Együtt-el és a Párbeszéddel mi is volt a problémája Dettikének?! Mármint azon kívül, hogy a háttérből irányító Schiffer még mindig nem tudta lenyelni a "békát" a 2013-as szakadásért?! Pitiáner ember, akár csak egykori védence a csuti patkány...
Jozefina
Szél Bernadett sajnos hiába mond igazságokat. Vona tegnap ugyanezt megtette, sőt ő többet is mondott pl. arra, hogy orbánt az ellenzék hogyan tudná elzavarni. Szél Bernadettnek ehhez még csak ötlete sincs. Ők ketten ezt biztosan nem togják tudni megcsinálni, anélkül, hogy ne fogna össze a teljes ellenzéki oldal!!! Ehhez az LMP túl fidesz párti!!!
RonaGyuri
ez a dagadt retardált törpe nem játszik el semmit; ellopja! =))
Béla333
@Peller Anikó: 19.30
Minimum úgy áll az LMP, ahogy a szarkeverő főnököd pártja, a DK áll!
Néhány felmérés szerint már meg is előzte Gyurcsányékat!
Béla333
@cikicakk55: 19.27
Nem azt mondta az LMP, hogy a pártjukba nem jöhet olyan, aki más pártban már volt tag!
Ilyen nyilatkozatot nem hiszem, hogy tudsz mutatni!
Azt mondta korábban Szél Bernadett, hogy a kormányában nem lesznek olyanok, akik más kormányban már szerepeltek!
Béla333
@nemfideszes: 19.33
Az elmúlt években minden az összefogásról zengett!
Te/ti is!
Erre föl ma az a helyzet, hogy egyedöl az LMP-Új Kezdet szövetség létezik az ellenzéki oldalon!
Tudom, hogy nem erőssége senkinek az önkritika, de azért ezen csak el kellene végre gondolkodni!
nemfideszes
@Béla333: Először is, egyik párthoz sincs semmi közöm, soha nem is volt és soha nem is lesz. Másodszor, gondolkodásmódod semmiben nem tér el a fideszes agyhalottakétól. Szerintük aki nem fideszes az csak kommunista, liberális, soros-ügynök lehet. Ugyan ez LMP-s változatban, aki nem LMP-s az vagy fideszes vagy gyurcsányista... már csak ebből kiindulva sem vagytok jobbak a fidiótáknál...
Harmadszor Molnár Zsoltról, mint az egykori Göncz Árpádot kifütyülő skinheadről meg van a külön véleményem...
Negyedszer ha Werber tud bármiféle bűncselekményről, akkor álljon elő vele és mondja el, már csak azért is mert a bűncselekmény elhallgatása éppen úgy bűntett...
Ötödször lehet Molnár Csabázni, de Werber ott volt a 2006-os MSZP kampányban, ugyan úgy mint a 2014-esben. Az aki egykor még Gyurcsánynak osztotta az észt, most Gyurcsányt szapulja... mit is mondhatnék , ez is olyan fideszes, amikor lényegében leköpöm a korábbi énemet... pontosabban leköpné ha lenne benne annyi gerinc, de nincs mert, a pénz az ami számít..
Jozefina
Bocs Bernike mégegy dolog: tessék nyilvános vitára kiállni valamelyik tv-ben Ön, Kunhalmi Ágnes, Karácsony Gergely és valaki, akit a DK jelölne, de nem Gyurcsány!!!
Béla333
@Jozefina: 19.42
Az LMP az az ellenzéki oldalon, aki nap mint nap összecsap a Fideszes maffiózókkal a Parlamentben is és a bíróságon is.
Te meg megszokásból őket nevezed Fideszesnek?
És mit szólsz ahhoz, amit pl. Gyurcsány tett az ellenzéki oldalon az elmúlt 1 évben?
Letarolt mindent és mindenkit. Eddig közös listáról papolt, most meg már önálló listát szereti!
Ez neked szóra sem érdemes, csak az LMP-t rugdosod, aki a legkövetkezetesebben küzd a politikai korrupció, a közpénzek lenyúlása ellen?
Béla333
@nemfideszes: 19.58
Beírásod tele van csúsztatással és hazugsággal.
Egy-két példa:
- Az MSZP és MOlnár Zsolt (mint a 2014-es MSZP kampány vezetője) nem követett el semmiféle bűncselekményt azzal, hogy nem volt hajlandó a Fideszesek disznóságai ellen fellépni! Ez nem bűncselekmény, csak éppen egy mocskos árulás az ellenzéki szavazók ellen.
- Werber nem szapulja most sem Gyurcsányt és az LMP sem! Annyit mond csak, hogy Gyurcsány olyan mint egy fertőző beteg: mindenkinek jobb, ha messze elkerülik!

Aki nem képes gondolkodni, és elfogadja az ellenzék 2010 előtti cselekedeteit mindenféle kritika nélkül, az szerintem te vagy a beírásod alapján, így a tiszteletbeli "fideszes agyhalott" vagy a "fidióta" szerintem éppen rád illik!
nemfideszes
@Béla333: Te nagyon sötét! Minek után Gyurcsánynak mindenki helyből beintett, bele értve Botkáékat is, akiknek aztán végül szintén mindenki beintett, élen az LMP-vel, akkor mégis ki a f@sszal tudtak volna összefogniuk?! A pofám szakad le, komolyan... Az LMP nem volt hajlandó összefogni azokkal, akik kezdettől fogva összefogást szerettek volna, aztán jössz te mint LMP-s és számon kéred az összefogás elmaradását? ... és még te pofázol önkritikáról?! A képmutatással párosult arroganciád vetekszik a fidiótákéval...
Béla333
@nemfideszes: 20.11
Én nem sötétezlek le téged, azért mert képtelen vagy annyit átlátni, hogy az LMP-t (te is!) csak kikiáltjátok bűnbaknak azért hogy miért nincs összefogás az ellenzéki oldalon, pedig az LMP részt sem vett az elmúlt 1 év "összefogás" cirkuszában.
Ellenben ők csendben a háttérben dolgozva összehoztak egy szövetséget az Új Kezdettel!
Pofázni te szoktál, csak azt nem mondod meg hogy Gyurcsány véleménye miért változott éppen 180 fokot?
Egyre mocskosabban írsz, képtelen vagy beismerni, hogy amiben eddig hittél az eleve hazugság, átverés volt?
Ki beszél egy éve összefogásról, és miért nem fog akkor össze senkivel, indul önállóan?
Tán csak nem Gyurcsány hazudta tele az ellenzéki oldalt?
nemfideszes
@Béla333: Most komolyan, azt hiszed, hogy azzal újat mondtál, hogy Molnár a fidesz szekerét tolta?! Erre utaltam volt a skinhead bejegyzésemmel, mondván szélső jobbosból soha nem lesz baloldali... de neked még ez sem esett le...
"Gyurcsány olyan mint egy fertőző beteg: mindenkinek jobb, ha messze elkerülik!"... ja, hogy ez nem szapulás?! ... gondolom csak akkor lenne az, ha mondjuk Dettikéről írna valaki hasonlót, igaz?!
Nem, nem fogadom el az ellenzék 2010 előtti cselekedeteit, csak én egész másért "neheztelek" rájuk mint te, azon túl persze, hogy jelenleg a demokrácia leépítését sokkal súlyosabbnak problémának tartom, mint néhány baloldali politikus által elkövetett korrupciót...
Ha igazak a hírek Ungár Pétike finanszírozza Werbert, Ungár Petikének pedig anyucival közös cégéből telik rá. A cég pedig igen csak jól kaszált a MANYUP pénzek államosításán. Tehát ha úgy vesszük az én pénzem is benne van Werber honoráriumában, holott én erre soha senkinek nem adtam egy fillért sem. Már többször mondtam, nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani!
Béla333
@nemfideszes: 20.32
Miért írod múlt időben, hogy "Molnár a fidesz szekerét tolta?!"
Miből gondolod, hogy ez most nem így van?
Nem az a lényeg, hogy most többet lopnak, míg a 2010 előtti csapatok meg kevesebbet!
A lényeg az, hogy 2010 előtt elosztották a pártpénztárnokokon keresztül a lopott szajrét, ezáltal bűnszövetséget kötöttek.
Onnantól egyiknek sem az érdeke a tisztázás, ellenben az a közös MSZP-Fidesz érdek, hogy senki ne kerüljön olyan helyzetbe, hogy az összejátszás kiderülhessen.
Az ilyen bűnszövetséggel jobb ha senki nem köt semmiféle szövetséget!
Werbert az LMP szerződtette nem Ungár Péter!
Nagyon igyekszel bemocskolni az LMP-t, az okát nyilván te tudod!
nemfideszes
@Béla333: Nem Gyurcsány véleménye változott te szerencsétlen! Senki nem akart vele közös listán szerepelni... hiszen még te is őt szapulod itt a fidesz helyett, egyfolytában... ezek után milyen más választása maradt azon kívül, hogy egyedül induljon?!!! Erre válaszolj komám!
Nem hittem, és most sem hiszek semmiben!! Veled ellentétben nem vagyok elvakult. ( na jó a csuti iránt érzett gyűlöletemet leszámítva) Mint műszaki ember pusztán a számok és a realitások oldaláról próbálom megközelíteni a dolgokat. Márpedig ezek alapján egyik ellenzéki pártnak sem lesz minimum 2 millió szavazója, ami szükséges lenne a kormányváltáshoz. De a választási törvénynek köszönhetően még ez is kevés lenne a győzelemhez, ha az egyéni választókörzetek jelentős részét elbukná. Márpedig ha az LMP és a Momentum is külön jelöltet fog indítani akkor 0, azaz nulla az esélye a fideszes jelölt legyőzésének. De ha szerinted nem így van akkor cáfolj rá, ha lehet számokkal, tényekkel, ész érvekkel, nem pedig propaganda dumával, hogy így az LMP meg úgy az LMP...
karma1
@nemfideszes: Jajma' milyen vagy, nnna! Az lmp az igenis osszefog mindenkivel, mert minden cselekedete a fidesz ellen szol! Mert ugye az a nyavalyas dk, az...

propeller.hu/itthon/3322316-ritka-otparti-osszefogas-parlamentben?all#c2031080

Hat tenyleg, en nem ertem, hogy az a nyavalyas dk miert is nem akar osszefogni azzal az lmp-vel, aki indulasbol kijelentette, hogy SENKIVEL sem fog ossze,... (Ezt mar Botka megjelenesekor kijelentette).
Aztan volt egy harmas osszeborulas a momentummal es az Egyutt-tel, de az is valahogy feloldodott...

Hiaba, na... Azok az erdemi politikusok, akikkel Bernike osszefogna, eppen most csusznak-masznak a Maci csoportban a 4 evesek kozott, mivel az fel sem merul Bernike agyaban, hogy aki MOST politizal, valamilyen modon kapcsolatban all (allt) az elmult 27 ev rendszereivel. Ha maskepp nem, hat azokban vegezte az iskolait.
Az elso hoffmannrozsacskas iskolasok eppen most vegeznek az elhulyules-szakon...A klik "aldasos" tevekenysege eppen most kezd majd beerni...

Aki elhiszi, - plane azt hirdeti magarol - , hogy politikai "szuz", (mint a Fekete-Gyor felek), annak meg az apja-anyja volt vastagon az eppen uralkodo part tagja, es eppen ezert tudtak a gyerekeiket kulfoldre, elit iskolakba jaratni, akik most hazajo"ve szepen eljatsszak ezt a "en kerem meg szuz vagyok, nem voltam hatalmon, vesszen a mult", hiszen a szuleik mar megszedtek magukat az elb@szott antall-fele privatizalasnal, nekik mar nem kell lesni a penzes postast. Meg a kulfoldon kinevelt elit kolkeiknek se...
Hat ilyenekkel ohajt osszebutorozni Bernike...
Gimesi egy nagyon jo ember, jo otletekkel, de o inkabb Godollo polgija akar maradni,...Akkor meg mi ez a nagy kampanyolas, ha ugyse a Parlamentbe vagyik, ahova az lmp?
Madácsi Pali
@Béla333: Az LMP nek csak a fideSS és a Jobbik méltó az együttműködésre!
Béla333
@nemfideszes: 20.48
Hát, ha folyamatosan közös listáról és közös miniszterelnökről szövegel Gyurcsány, arról tart pártszavazást, hogy ő saját maga rajta legyen-e a közös listán, aztán tegnap meg bejelenti, hogy most már, hogy leamortizálta az MSZP-t, most már önálló listát szeretne, nos azt nehéz másképpen magyarázni, mint hogy 180 fokban megváltoztatta a véleményét!
peterkelemen
Jól beszélt és jó a kiállása is, DE sajnos igen elmaradott a támogatása. Bőven elég megnézni a facebookot és kiderül nagyon kevesen vannak mögötte. TRAGÉDIA az ami ma Magyarországon történik.
Béla333
@karma1: 20.49
Te beteg vagy! Kevered a saját eltévelyedéseidet a valósággal és ebből állítasz fel kitalált történéseket!
Vagy lehet, hogy nem is beteg vagy, csak DK-s...
Béla333
@peterkelemen: 20.54
A támogatásunkat nem attól kell függővé tenni, hogy hány százalékon áll egy párt, hanem attól, hogy egyezik-e a véleménye az enyémmel, hasonlót gondolunk-e a világról!
Az hogy tragédia az, ami az országgal jelenleg történik, abban egyetértek!
peterkelemen
@Béla333: Naná első az, hogy egyáltalán van-e programja és mit szeretne elérni, de tudod pár százalékkal lehet álmodozni, de felesleges. Az ellenzéki pártoknak nem lenne szabad résztvenni Orbán által átírt és csalászatokra alapozott választásokon. Ezt Venezuelában is így tett az ellenzék, mert ott nem gerinctelenek hanem valódi ellenzéki pártok vannak. Totális bojkott kell Orbánék ellen és semmiben nem venni részt hisz bűnözőkkel nem működik együtt csak az, aki maga is gerinctelen és hajlamos a bűnözésre.
nemfideszes
@Béla333: Valószínű most is azt teszi. De elárulok egy titkot,nem csak ő, és nem csak az MSZP-ben...
Ha abból amit a demokrácia leépítéséről és a korrupcióról írtam, megint csak az jött le neked, hogy ki lopott többet, akkor megint nem értetted meg a lényeget. Felőlem az MSZP akár fel is számolhatja magát, legalább tisztulna a kép. De abban ne reménykedj, hogy a szavazói az LMP-hez pártolnának. A DK és a Jobbik osztozna rajtuk.
Az LMP szerződtette, de még mindig nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyit és pontosan miből kap?! Egyáltalán nem célom az LMP mocskolása, már csak Hadházy miatt sem, csak veled ellentétben nem vagyok elfogult. Például nekem már az sem tetszik ha egy párt, nyilvánvalóan közösen kidolgozott tervét, a párt vezetőjéről nevezik el, és még ő maga is így hívja. Az ilyen személyi kultuszra jellemző dolgokat senkitől, és semmilyen mértékben nem tudom elfogadni, főleg nem egy magát demokratikusnak valló párttól.
karma1
@Béla333: Belam, meseld el nekem, hogy lehetnek dk-s, amikor 18. eve elek Magyarorszagtol tavol? Eselyem sem lett volna parttagnak lenni - na meg nem is vagyok semmilyen partnak sem a tagja, de nem voltam a Kadar eraban es kesobb sem, amikor mar mdf-, szdsz satobbi jott...:o)))

Amiket irtam a fentiekben, azok TENYEK, te pedig megint szemelyeskedessel jossz, nem azzal, hogy "nem igaz, MERT ...)
Mert NINCS "mert"... Az lmp - ha csak egy sportnapok megszavazasanak az erejeig is - de osszeallt egy platformra a fidesszel...Nem en allitom - ujsagcikk van rola, belinkeltem.
Gemesinek is megvan valahol a nyilatkozata, amiben leirja, hogy NEM akar a Parlamentbe menni, csak Godollo polgija akar maradni.
Bernike eleve egy paralizises vadasszl indul vadaszni a nagyvadra...

Csak szoljal, mi volt a fenti hsz-emben a kitalacio,... Isten bizony kidobom a gepemet az ablakon, mert az a szar csak ilyen cikkeket hoz le a gepembe,...
Béla333
@nemfideszes: 21.06
Az legyen a legnagyobb gond, hogy a Szél tervet Szél Bernadettről nevezték el!
Nem gondolom, hogy elvakult lennék az LMP-vel, csak éppen jelenleg nem látok másik olyan alakulatot, akinek a programja, az elképzelése jobban megfelelne. Ha a korrupció ellenes, az oktatást előtérbe helyező, egy élhető országot felépíteni szándékozó, az elmúlt 27 év disznóságait egy új rendszerváltásban megváltoztatni szándékozó programjánál találok jobbat, akkor nem habozok a mellé állni.
De jelenleg az LMP-é a legjobb ebben a kategóriában, így addig is maradok mellettük!
nemfideszes
@Béla333: Ez így egy parttalan vita. Javaslom rakd kronológiai sorrendbe a dolgokat, a lényeges momentumokat egy rövid mondatba leírva, aztán talán megvilágosodsz. Bár ahhoz előbb a Gyurcsány fóbiádat félre kéne tenni, legalább is egy kis időre. Én sem komálom különös képen, de nem is vagyok elfogult vele szemben.
Az MSZP-t sem ő amortizálta le, ahhoz elég volt Botka és a többi párttag bénázása. De ezt már a múltkor leírtam neked.Tarjányitól Lattman jelöltségéig... vagy éppen Botka: nem vállalom, mégis vállalom, nem fogok össze Gyurcsánnyal, mégis összefogok Gyurcsánnyal...
Béla333
@karma1: 21.10
Benned zsigeri gyűlölet van az LMP-vel szemben.
Ráadásul úgy mocskolod őket, hogy még azt sem vagy hajlandó bevallani, hogy ellenben szerelmes vagy Gyurcsányba.
Néha-néha elkottyintod, hogy neked ő az igazi. (Nem férfiként, hanem miért is, hiszen állítólag még szavazni sem akarsz?!) Akkor miért ez a nagy nekibuzdulás?
Amit te ténynek írsz le, az általában a te agyadban, mozaik hírekből összerakott képtelenségek.
Pl. az, hogy minden párt megszavazott valamit a sportnapokkal kapcsolatban (kivéve a szeretett DK-sokat, akik ugye kivonultak a Parlamentből, csak éppen a fizetésüket veszik fel...), ebből azt kihozni, hogy az LMP összefogott a Fidesszel, nos ez szerintem beteg elmére vall!
És te telis tele vagy ilyen légből kapott, részigazságokból összeállított kitalált baromságokkal!
Már bocs!
Talán mindenkinek jobb lenne, ha a magyarországi kapcsolataidat privát levelezésben folytatnád, nem kevernéd itt a szart naphosszat!
De természetesen, ha a DK ezt elvárja tőled, akkor csak folytasd!
Béla333
@nemfideszes: 21.20
Soha nem én kezdem el a vitát, többek között neked van olyan olthatalan vágyad időröl idöre, hogy egy jót belerúgj az LMP-be!
Én maximum erre reagálok!
Érdekes, hogy pl, DK/Gyurcsány vagy éppen MSZP kritikát tőled nem lehet olvasni, nyilván ők annyival különbek, annyira megfelelően politizálnak a számodra, hogy őket kritizálni sem érdemes szerinted. Csak az a fránya LMP..
És még én vagyok elfogult?!
karma1
@Béla333: Megint el vagy tevedve,... a dk-sok nem veszik fel a fizetesuket, es csak fontos szavazasra jelennek meg a Parlamentben... Ez meg a te agyadban alakult ki te'ves kepkent...
Soha nem gyuloltem sem zsigerbol, sem maskepp az lmp-t, sot,... De azokat a beirasaimat szepen semmisnek veszed, mert az nem illik bele az engem mocskolo vilagkepedbe...
(Hanyszor irtam le, hogy "hajra, Berni, ez jo huzas volt, tarts ki", es ugyanilyeneket Hadhazyval kapcsolatban is, mig te soha egyetlen betuvel sem irtal le hasonlot, pedig te allitolag nem vagy lmp rajongo, es nem utalod Gyurcsanyt sem, dehat a tenyek, ugye azt mondjak neked a fejedben, hogy csakis az lmp...
Nem is tudsz egyetlen lmp-t vagy Berniket, Akost mocskolo hsz-t sem tolem, egyszeruen azert, MERT NINCS ILYEN!
Baromsagaid pedig neked vannak, aki annyira el vagy vakulva, hogy meg a fenti linket is az en hamisitasomnak tudod be.
Targyalhatatlan vagy, kizarolag a szemelyeskedesre szoritkozol,...
De ezt mar megszoktam toled..
Joccakat...
nemfideszes
@Béla333: Félre ne érts, senki sem akart meggyőzni arról, hogy ne szavazz az LMP-re. Minden szavazat amit nem a fidesz kap az már nyereség.Személy szerint én még azt sem tudom, hogy kire fogok szavazni, csak az az egy biztos, hogy kire nem. Engem csak az érdekel, hogy a fidesz el legyen zavarva, de örökre! Erre viszont kevés esélyt látok, és nem csak az ellenzéki pártok miatt... a fidesz minden szinten bele ette magát a társadalom "szöveteibe", mint egy rákos tumor (lásd pl. fidesz hívők), szóval a csuti, polt, rogán, pintér és a többiek eltávolításával, még messze nem lesz kijelenthető a társadalmunkról, hogy gyógyult... ahhoz utána még hosszú éveknek kell eltelnie...
Béla333
@karma1: 21.31
Nem hiszem el, hogy neked nehezedre esik egy általad állított valaminek utánanézni!
Inkább mondod a hazugságokat, hátha valaki elhiszi neked és nem teszi szóvá, hogy hazudsz, vagy jobb esetben tévedsz. Számos eset van erre, sőt, tulajdonképpen csak ilyeneket nyomsz. Pl. a DK képviselők szerinted fel nem vett Parlamenti fizetéséről:

"Mégis felveszik a DK-sok a képviselői fizetést
Gyurcsány már megint hazudott, ugyanis a DK-s képviselők mégis felveszik a parlamenti fizetésüket – ezt Gréczy Zsolt vallotta be a HírTV-ben. Elmondta, hogy a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselői bár nem járnak be a parlamentbe, az alapfizetésüket azért fölveszik."
tenytar.hu/hantameter/megis_felveszik_dk_sok_kepviseloi_fizetest#.WjWDKHlG3IU

Vagy:
" Gyurcsány már megint hazudott: a DK-s képviselők mégis felveszik a parlamenti fizetésüket
Gréczy Zsolt: Az, hogy ki, milyen fizetést kap, az a házelnök és a házbizottság dolga, tehát az országgyűlési képviselők hatásköre.
Ungár Péter: Tehát önök úgy vonultak ki a parlamentből, hogy a fizetést fölveszik?
Gréczy Zsolt: Szeretném jelezni, hogy nem, mert például a bizottsági pénzeket sem kapják meg.
Ungár Péter: Tehát a bizottságit nem, csak az alapdíjat?
Gréczy Zsolt: Hát, ha országgyűlési képviselőkről beszélünk, akik országgyűlési mandátummal rendelkeznek a szavazók bizalmából, akkor annyi természetesen jár nekik."
reflektor.blog.hu/2017/04/20/gyurcsany_mar_megint_hazudott_a_dk-s_kepviselok_megis_felveszik_a_parlamenti_fizetesuket
Béla333
@nemfideszes: 21.37
Ez az első olyan beírásod a mai napon, amivel egyet tudok érteni.
Nem az LMP-t kellene mocskolnotok, bűnbaknak megtenni az ellenzéki oldal impotenciája miatt, hagyni kellene a másikat végre építkezni!
Söprögessen mindenki a saját portája előtt, szerintem!
karma1
@Béla333: Ugyan Belam, viccelsz??? Te bemasolsz nekem ide egy lmp-s blogot???

"Gréczy Zsolt: Hát, ha országgyűlési képviselőkről beszélünk, akik országgyűlési mandátummal rendelkeznek a szavazók bizalmából, akkor annyi természetesen jár nekik.""
es ebben a mondatban az a fontos, hogy "annyi termeszetesen jar nekik" ...
Ismered a regi viccet: "Jarni jarna, csak nem jut"...:o)))) Vagyis az, hogy jar, meg nem jelenti azt, hogy azt fel is veszik...:o)))
Nekem peldaul jarna a nyugdij Magyarorszagrol, de nem fogom felvenni (mert mire ide-oda valtjak ketszer a penzt, addigra maradna parezer forint, azert meg nem erdemes elinditani az eljarast, mert maga az igenyles tobbezer dollaromba kerulne, ) inkabb maradjon az alapban az otthon eloknek. (bar ennyive tobbet fognak ellopni orbanek).
Szoval olvasd el meg egyszer figyelmesen:
1/ Gyurcsany NEM veszi fel a fizeteset - ez egeszen biztos. Amit o 2016-ban nyilatkozott a kivonulasakor, ahhoz tartja magat.
2/ A bizottsagi penzeket ELEVE nem is fizetik ki nekik - teljesen erthetoen, mert nem dolgoznak meg erte - nem mintha a fideszesek reggeltol estig teljes letszamban ott lennenek a Parlamentben
3/ ungar kerdesere pedig Greczy nem azt nmondta, hogy FELVESZIK a fizetesuket, hanem hogy JAR nekik a fizetes...

a reflektor.hu-t meg kend a hajadra, mint forrast...
nemfideszes
@Béla333: Erre az írásodra én is írhatnám, hogy a fidesz lassan 8. éve tartó rablása és országdúlása ellenére többet foglalkozol az MSZP és a DK viseltes dolgaival, mint azzal ami jelenleg zajlik... és persze LMP-t illető kritika nélkül. Számtalan kritikával illethetném akár az MSZP-t akár a DK-t, de most nem ők jelentik a "célpontot". Az MSZP-t elsősorban abban tartom bűnösnek, amit már te is karcolgattál, hogy az olajszőkítések óta összejátszottak a fidesszel, és úgy gondolták hogy 4 vagy maxi 8 évente szépen cserélgetik majd egymást a kormányon. De vakok voltak és nem számoltak a csuti hataloméhségével, illetve sokan most is a fidesznek "dolgoznak". Ezen felül pedig, mind a DK-ra , mind pedig az MSZP-re neheztelek, amiatt amit Bajnaival műveltek. Ha 2014-es választásoknak Bajnaival futnak neki, ha nyerni nem is nyertek volna, az biztos, hogy megszorították volna a fideszt, és ma egész más pozícióból lehetne nekivágni a 2018-as választásoknak.
Béla333
@karma1: 21.54
Te most tényleg ennyire "gyenge" vagy agyilag, vagy lusta vagy még utánanézni is a dolgoknak?
Amit te reflektor.hu-nak állítasz be, abban a cikkben ott van az egész Hír TV-s riport is, ahol ha meghallgatnád, akkor a saját füleddel hallanád, hogy a Fidesszel tárgyalgató Gréczi Zsolt mondja ki ezeket a szavakat a saját kis száján!
Egyre zűrösebb vagy...
Béla333
@nemfideszes: 21.56
Én csak válaszolok a "demokratikus ellenzék" egyes híveinek a mocskolódásaira, amivel az LMP-t ekézitek már évek óta!
Most mondhatnám azt én is, hogy nem veszitek észre, hogy nem az LMP az ellenség, csak azért, mert következetesen küzd a politikusi korrupció ellen?
A korrupció meg lopás marad akkor is, ha az egymást 1994 óta kormányon váltogató MSZP vagy a Fidesz van éppen kormányon! Így oldaltól függetlenül kell ez ellen küzdeni, mert ha nem, akkor meg ne csodálkozzon senki, hogy a választók nem hiszik el, hogy csak a másik oldal korruptja a rossz ember, a mi oldali tolvajunk meg nem az. Pláne, hogy ez kevesebbet lop, mint a másik...
nemfideszes
@Béla333: Ember, senki nem mocskolja az LMP-t, legalább is én biztos nem, csak próbálok "kívülről" rávilágítani a dolgokra. Az egyik ilyen, hogy pontosan tudod mi zajlik ebben az országban a fidesznek köszönhetően, de te szinte az összes beírásodban az ellenzéket szapulod, és leginkább Gyurcsányon rugózol. Ki nem szarja le, hogy Gyurcsányék felveszik a fizetésüket vagy sem, amikor egy bunkó, földbuta gázszerelő defacto már megvette fél Magyarországot, miközben értelmiségiek tízezrei hagyják el az országot, és már lassan nincs az országban olyan munkahely ahol nyíltan elmondhatnád a politikai véleményed anélkül, hogy másnap ki ne rúgjanak érte.
Ami meg az ellenzéki "impotenciát" illeti, azért lássuk be nehéz dolga van azoknak akiknek a populizmussal és a demagógiával kell szembe szállnia egy olyan országban ahol a nép jelentős része tudatlansága és tájékozatlansága okán igen csak vevő az effajta a politikára. Ráadásul úgy hogy a "játékszabályokat" kizárólag a fidesz szabja meg, a média (főleg a legnagyobb lefedettséggel bíró közmédia) teljes egészében a fidesz kezében van, és persze csak a fidesz rendelkezik kifogyhatatlan pártkasszával, hála az offshore cégeknek, és a mészáros féléknek.
Az LMP most még nem jelent akkora veszélyt a fidesz számára, hogy különösebben foglalkozzanak vele, akkor lesz a vízválasztó, ha legalább akkorára nő a támogatottságuk, mint a Jobbiké... ha majd Dettikének mondja a csuti patkány, hogy "kicsinállak"... na akkor kezd majd érdekessé válni a dolog, addig az LMP is csak biodíszlet a csuti látszat demokráciájában...
nyanya001
Egy lóf@szt mama ! Hogy a legnagyobb klasszikust idézzem ! Nem eljátssza !
Már ellopta ! A mocskos hordájával együtt !
Béla333
@nemfideszes: 22.23
Ki hazaárulózta le az LMP-t? Ja a Gyurcsány féle DK!
Kinek a szóvivője az a Gréczi Zsolt, amelyik LMP-s politikusok rokonait szólaltatva mocskolja, próbálja hitelteleníteni az ellenzék vezetőit? Ja? hogy ez is a DK?
Na menjetek ti a ...ba! Hogy itt osszátok az észt és az erkölcsöt ezek után!
A DK és annak a fanatikusai ugyanolyan mocskok, mint a Fideszesek!
Örülnék, ha be sem jutnának a Parlamentbe.
Az egész országnak jobb lenne!
peterkelemen
@Béla333: Gyurcsány+Orbán két régi cimbi: mindketten együtt voltak KISZ-titkárok még felvétel is van róla a youtubon. Együtt baszták tönkre az országot. A pöcegödörben van a helyük.
nemfideszes
@Béla333: Látom nem akarod megérteni az istenért sem. Ezért megpróbálom a lehető legrövidebben, és lényegre törően megfogalmazni. AMÍG NINCS DEMOKRÁCIA, ADDIG NINCS ELSZÁMOLTATÁS, AKÁR MELYIK OLDALRÓL, ÉS AKÁRMENNYI PÉNZRŐL IS LEGYEN SZÓ!!! A HANGSÚLY A DEMOKRÁCIA, ÉS A JOGÁLLAMISÁG HELYREÁLLÍTÁSÁN VAN!
wagabund
Gödöllő polgármestere csak pünkösdi király...azt mondta, ő polgármester akar maradni, ez a hercehurca csak próba..
peterkelemen
@Béla333: Fasz ki van, amikor Gyurcsány demokratázik meg Orbán mindketten köcsög kommunisták voltak. Orbán meg ezenkívül besúgó is. Menjenek a halálfaszára! Közük nincs a demokráciához. Őskövületek, maradi gondolkodással és féktelen, kapzsisággal.
bencemacska
Csak úgy mellékesen az itt folyó vitához:

"A DK-sok tisztában vannak azzal, hogy a házelnök a távolmaradásért pénzbüntetést szabhat ki rájuk. Ennek ellenére sem fognak visszatérni a parlamentbe. Az alaptörvény ugyanakkor kimondja, hogy egy képviselő mandátuma megszűnik, „ha egy éven keresztül nem vesz részt az Országgyűlés munkájában”. Erre információnk szerint azt a megoldást találták ki Gyurcsányék, hogy egy „jelentéktelenebb” szavazáson egy év múlva bemennek gombot nyomni."
Gyengébbek kedvéért:
index.hu/belfold/2016/10/10/gyurcsanyek_vegleg_kivonulnak_a_parlamentbol/
nemfideszes
@Béla333: Ki az aki ellátta a csuti védelmét még 2010 előtt?
Ki az aki úgy viselkedett a stúdióban mint egy sértődött hisztis kisgyerek?
Ki az aki aktívan részt vett Gyurcsány lejáratásában Sukoró ügyben? Ezek most mért nem tesznek feljelentést Mészáros Balaton parti ügyei miatt?
Ki az aki segített a fidesznek a fideszes alkotmánybíróság felállításában?
Kinek a fiacskája gazdagodott a MANYUP pénzek államosításán?
Ki vádol másokat korrupcióval, miközben nem hajlandó nyilvánosságra hozni, hogy miből és mennyit is fizetnek a tanácsadójuknak?!
Ki az aki fennen hirdeti, hogy a múlthoz semmi közük miközben a soraikban fideszes és mszp-s, sőt még mszmp-s is található? A tanácsadóról már nem is beszélve.
Ki az aki miatt 2014-ben az ellenzék 11 körzet bukott el, mert külön jelöltet indított az esélyesebb baloldali jelölttel szemben?
Kinek a vezetője is ücsörgött együtt a pódiumon a fidesz teljes vezérkarával, a fideszes dzsemborin?
Ki az aki úgy gondolja, hogy egymagában leválthatja a fideszt?... hát az LMP!

Schiffer nagynénjét, ha rá gondoltál, nem Gréczi szólaltatta meg először, hanem magától írt nyílt levelet az unokaöcsinek, és úgy gondolom ehhez joga van, akár tetszik ez neked akár nem...
nepszava.hu/cikk/509306-kinos-nyilt-levelben-oktatja-schiffer-andrast-a-nagynenje
karma1
@Béla333: Belus, en igy szoktam "mocskolni" Berniket, vagy Hadhazyt,...
Es ha lehet, hagyd ki a hsz-eidbol, hogy en hazudok, mert nem hazudok. Erre kulon allergias vagyok. Viszont mar kb. 2 honapja kerem, hogy linkelj be egy cikket, amiben Gyurcsany ocsarolja, ekezi az lmp-t, es szemely szerint Bernit, Hadhazyt. Erdekes lenne - es foleg ujdonsag - Gyurcsanytol egy nyilatkozatot olvasni, hallani.
"Paks II.: Szél Bernadett szerint régi ütemtervet próbáltak újnak eladni neki
Cinizmusbol megint levizsgazott a fide$$... Egy ora alatt meg a legtapasztaltabb mernokok, szakemberek sem lathatnak at egy tervet, nem hogy egy jogasz.
Berni ennek ellenere talan latta (vagy inkabb erezte), hogy itt oriasi csalas van, amit mindenki, aki erdekelt ezugyben - el akar titkolni.
Talan Berni meg fogja talalni a modjat annak, hogy ne lehessen sem ot, sem mas erdeklodot elhajtani ilyen egyszeruen, kell, hogy legyen ennek jogi lehetosege, plane, hogy nincs titkositva az anyagnak ez a resze. (Ami szamomra mar onmagaban is gyanus )
thumb_up4 replyVálasz"

"Szél Bernadették feloldanák a Soros-hálózatokról szóló jelentések titkosítását
@grincss: Hat ezert kar volt alkalmazni Werbert, ezt Bernike magatol is tudta, eddig is, es ezt egyedul is ki tudta volna kovetelni a futyiszbol.
Tenyleg, werber mennyi penzert ad ilyen "okos" tanacsokat? Mert ez meg nem derult ki.
Az elkepzeles jo lenne, ha sikerre is tudna vinni. Igy csak egy okolrazas a hatalom fele, mutatvany a nepnek, hogy lam, en erre is figyelek.
Egyebkent pedig hajra Berni, jo otlet, csak csinald is vegig. Az mszp, egyutt-pm is inkabb egymas kirugdosasaval van elfoglalva, mint hogy a napi dolgokra odafigyeljen.
thumb_up4 replyVálasz erroraccess_timedecember 8., 21:09"
karma1
@bencemacska: 23.12-re: Hat azert DUll Szabolcs ujsagiro (?) is egesz erdekesen talalja a cikket: "informatorokra" hivatkozik, aki Gyurcsany szajaba olyat ad, amit az nem UGY mondott ki - vagyis nemcsak ugy visszamennek majd 1 even belul egy "jelentektelen szavazasra", hanem nehany sorral feljebb maga Gyurcsany Ferenc mondja ki, hogy

"Ez utóbbi alól kivételt képeznek majd azok a kétharmados szavazások, ahol matematikai értelemben szükség van a DK-sokra, hogy ne legyen meg a Fidesz kétharmada.", vagyis hogy eppen nem a jelentektelen szavazasokra mennek vissza.

Erdekes modon itt mindenki csak azt felejti ki, hogy MIERT allt fel ebbol a bolhacirkuszbol akkor a DK - nevezetesen a Nepszabadsag bezarasa miatt bojkottaljak az amugy gittegyletre hajazo parlamenti uleseket, mivel GYurcsany es a DK szerint ennek a fajta NER-nek ok nem akarnak a reszei lenni,
Csak ugy megkerdeznem, hogy a tobbi part milyen modon tiltakozott a Nepszabi ordas betiltasa ellen?
Madácsi Pali
@nemfideszes: Béla333 reménytelen eset! Nem akarja megérteni, hogy a bűnösöket a bíróság dolga elitélni, személyenként. Pártszimpátia alapján nem. Elve mint a benes dekrétumé, magyar akkor bűnös, DK -s akkor bűnös. Ügyvédként Schiffer András Gyurcsány rágalmazásával tört be a politikába, állitásait a biróságon nem tudta megvédeni, de óriási segitségére volt a fideSS-nek a karaktergyilkolásban.
justhpeter
X%-os pártocskák húzogatják a torta egy szeletét. Nincs összefogósdi, hiszen mindegyik egyedül képes 2/3-dal leváltani Orbánt.
... és közben a rendezvényeiken megjelenik ugyanaz az 1500-2000 ember mint támogató.
Nem kellene ezt a rossz viccet abbahagyni ?
kereső
@Jozefina: tegnap 20:00, miért ne Gyurcsány?Mert szerinted nem vitaképes?Ha jól emlékszem egy forduló már megvolt GYF és Bernadett között, vagy ezért ne legyen GYF a vitapartner?
Béla333
@Madácsi Pali: 08.03
Miféle bíróságról pimpogsz? Az egész gengszterváltás óta nem volt olyan politikus, akit korrupciós cselekedet miatt elítéltek volna az egyszem Zuschlagon kívül, de ott is megállt a vizsgálat a felelősség kérdésében Zuschlagnál, a minisztérium vezetőségéig már nem jutott el!
A Polt féle ügyészség meg a Fidesz mellett az MSZP-sek (egy részük most már DK-s!) felé is hárít, ezért lett bebetonozva a jelenlegi pozíciójába!
Béla333
@Madácsi Pali: 08.03
Szó sincs itt a törvény előtti egyenlőségről! Aki ennek az ellenkezőjét állítja az vagy vak, vagy önmaga is érintett a disznóságokban.
Hol van egyenlően mérve a politikai "elit" és pl. a Józsi bácsi, vagy Mari néni.
Csak amíg a kis emberkéket elkapják és lecsukják akkor is, ha egy rúd szalámit ellop a boltból, addig a politikusaink meg büntetlenül lopták szárazra az országot!:

"A Tax Justice Network adatai szerint Magyarország méretéhez és tőkeerejéhez képest példátlanul nagy veszteségeket szenvedett az elmúlt évtizedekben az offshore jelenség miatt. 242 milliárd dollár magántőke – a teljes magyar államadósság két és félszerese – került offshore számlára. Az összeg abszolút mértékben is hatalmas: ezzel a világranglista 12. helyét foglaljuk el. Európából senki nem előz meg bennünket, és a többi kontinensről is csak gazdasági világhatalmak és néhány olajország. A sokat szidott európai válságállamok – például Görögország – nincsenek az első húszban sem."
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626
Peller Anikó
@justhpeter: "mindegyik egyedül képes 2/3-dal leváltani Orbánt."

igen, igen, igen így van. De ezt a hülyebélák nem képesek felérni ésszel, mert mindenki dékás aki nem a te baromságaidat fújja te pöts stiffer utánzat.

úgy van @Madácsi Pali: ezek a hülyebélák a gyurcsányozásra építettek egy pártot, ezért Bernike már nem képes összefogni senkivel mert ő 4/3 -al fogja tarolni a választásokat egyedül.

Főnököd neked az a gyökéragyú keresztmamád hülyegyerekbéla, idióta eggfej.
Madácsi Pali
@Béla333: már ismét szelektív memóriazavarra alapozza mais állitását! Ja Trump sábjától tudjuk, alternatív valóság. Az LMP és a Momentum furt meg minden koordinációt, aztán szemétség DK-ra mutogatni az összefogás hiányáért. A koordinált egyéni indulás nagyon könnyen kivitelezhető lenne, de az vekkép a fideSS bukásához vezetne... Ezért az LMP nem egyezkedik.
human
@justhpeter: Csak abban reménykedek, hogy most letudják a kötelező kampányrendezvényeket. Rendelnek egy gyors közvélemény kutatást. Felírják, hogy állnak és ezen számok alapján februárban vagy márciusban összefognak. Tehát bízom benne, hogy pusztán azért, hogy felmérjék a támogatottságukat és hogy Orbán ne tudja kit kell támadni ezért megy most még az önzőzés. Hogy ezt gondoljam ahhoz persze némi naivitás is kell és tagadása annak, hogy tényleg ennyire balfékek lehetnek.
Pálinkás Pál
@Béla333: No látod...részt sem vett az elmúlt év összefogásában..írod...no és miért...mert a berni duce, ugyanolyan egyszemélyes hatalmat akar mint korcs haverja,orbán!%!!
Béla333
Írtam már korábban, de az ilyen Peller Anikó féle beírások csak megerősítenek abban, hogy nem csak az Orbán féle Fidesztől kell megszabadulnunk, de az ilyen messiástudattal rendelkező DK-tól is! Akik azt hiszik, hogy majd ők fújják a passzát szelet és aki nem ért egyet velük, az az ellenségük! Majd ők megmondják, hogy ki hová álljon, ki mit csinálhat az ellenzéki oldalon! Hát egy nagy ...-t!
Én biztos hogy nem fogok semmiféle olyan szövetségre, csapatra, politikusra szavazni, amelyiknek a DK is a tagja!
Az ilyen Peller féle büfögések is bizonyítják, hogy a DK egy sötétagyú, erőszakos, mocskos szájú csürhe. Semmi több!
Béla333
@Madácsi Pali: 08.47
Ne haragudj, de azt kell írnom, hogy nem mondasz igazat, sőt mivel erről tudomásod is van, ezért inkább hazudsz!
Ugyanis az ellenzéki oldalon az LMP és az Új Kezdet féle szövetség az egyetlen és jelenleg létező szövetség, a szeretett DK-d éppen mostanában köpte magát szembe azzal, hogy most homlokegyenest mást mond és tesz, mint amit az elmúlt 1 évben hirdetett a közös indulásról.
Béla333
@Pálinkás Pál: 08.54
Neked ugyanúgy érdemes lenne értelmezni a Madácsi Palinak 09.00-kor írt hsz-omat!
Ne az LMP-re mutogassatok azért, hogy pl a DK vagy az MSZP a mai napig nem tudott semmiben sem megegyezni!
Az LMP az, aki képes volt Orbánék leváltása érdekében szövetséget kötni!
A többiek inkább meg még szét is mentek, mint ahogy az Együtt tette a Párbeszéddel!
Ez a helyzet!
Pálinkás Pál
@Béla333: Te tényleg olyan fidiótás vagy..."Az LMP az, aki képes volt Orbánék leváltása érdekében szövetséget kötni!"...ugye ez vicc??? szövetség azzal a Gémesi féle formátummal...aminek a tagsága ,szavazóbázisa elfér egy kisebb kocsmában! Ettől tényleg remegni kéne orbánnak...így együtt eléritek majd a 3 %-ot!%!
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.07
Nem hiszem, hogy te átlátnád, hogy a Gémesi által vezetett Új Kezdet mekkora támogatottsággal bír! Pláne minősítgetni nem kellene őket.
A tényt rögzítsd magadban: az ellenzéki oldalon CSAK az LMP és az Új Kezdet kötött együttműködési szövetséget Orbánék leváltása érdekében - a mai napig!
A többi meg csak púder!
Madácsi Pali
@Béla333: az alternativ igazság az Ön világa! Én nem élek vele. Az LMP furt meg minden közös kezdeményezést a demokrata oldalon.
kereső
Ennek az Önkormányzati Szövetségnek ,amely támogatja az Új Kezdet pártot-és mgötte áll- tagja Páva Zsolt Pécs polgármestere,?meg Szita Károly Kaposvár polgármestere?,meg Debrecen polgármestere is? Eddig miért nem volt probléma az önkormányzatiság felszámolása?,az önkormányzati vagyonok elsibolása,miért csak akkor szerveződnek párttá ,amikor a fidesz tervbe vette 2018 után a 2000 fő alatti községek önkormányzatainak teljes megszüntetését?
Madácsi Pali
@Béla333: az Új Kezdet egy statisztiailag mérhetetlen jobb közép kezdeményezés. 5-7% +0% nem edja ki a kormányváltást! A többi irracionális propaganda! Ez az LMP, ezzel az eredménnyel csökkenti a kormányváltás valószinüségét, hisz kb ilyen arányban visz szavazatokat 106 egyéni demekratikus közös jelölttől. 14- ben Kunhalmit fosztotta meg egyéniben a bejutástól, és ért el a fideSS-nek 2/3-ot az LMP. A 106 körzetből hány LMP-s fog bejutni? Megmondom 0. Minden LMP- s szavazat elvész a kormányváltás lehetőségéből úgy, hogy néhány helyen a tisztes 3. hely megszerzésének fideSS győzelem lesz az ára. Próbálja érvekkel cáfolni, ne az agitprop szöveget szajközza!
Madácsi Pali
@Béla333: lehazugozásom helyett a Benes dekrétumos hasonlatomra "Boldog Karácsonyt" is irhatott vona , a miniszterálnokunk nyomán.
Madácsi Pali
@Béla333: milliószor kifejeztem már, hogy a képviselői mentelmi jog minden nagy disznóság eredendő forrása! A kepviselő legyen példakép, minta az emberek előtt, a tisztességes életre!
Ha valaki képviselői minőségében törvénytelenséget, vagy csak jó erkölcsbe ütközőt követ el az legyen sújosbító körülmény az esete megítélésében! Ehez demokráci kel, jogállam kel, következetes, független ügyészség kel, független bíróság kel. A lista egyik eleme sem adott, egyiket sem Gyurcsány és a DK tette tönkre! Hadakozása, és az LMP-é is célirányosan nem a vétkes felé irányul. Ezzel Ön is tisztában van. Hozzászólásai, kommentjei következetesen a demokratikus ellenzék poziciójának gyengitését szolgálják.
bencemacska
@karma1: ma, 03:06
Igazad van, de én nem nem akartam mást is hozni, csak szigorúan a tiszteletdíj ügyét, amelyről nem kell lemondaniuk, mert arról majd gondoskodik a házmester, köteles Kövér.
Egyenesben láttam anno TV-ben a sajtótájékoztatót!!!
Eladott Ország
Az ellenzéki pártok fennmaradásához szükséges pártfinanszírozás a legitimációt jelentő parlamenti részvételhez van kötve, ezért a pénz miatt az ellenzék elleplezi a lakosság előtt azt a tényt, hogy Magyarországon államcsíny történt, a hatalom kizárólagos gyakorlása valósult meg, Magyarországon törvénytelen hatalom uralkodik. A pénz miatt azt hazudja az ellenzék, hogy Orbánt választáson le lehet győzni, és a demokrácia működik. Ezzel lebénítja az országot, mert a lakosság azt hiszi, hogy törvényes körülmények között nyer Orbán, és veszítenek ők, ezért nem lehet ellene mit tenni. Orbán megkapja belföldön és külföldön a legitimitást, a demokrácia hamis látszatát, és a demokratikus felhatalmazás látszatát. Ez a NER működésének alapja, ezért fontos Kövérnek, hogy egy impotens MSZP megmaradjon és bejusson a parlamentbe. Ha nem lenne impotens, saját önkényuralmi alaptörvényük alapján betiltanák. Ahogy ez vár a Jobbikra is, mert veszélyt jelent Orbánra, miután Simicska hatására felmondta azt a hallgatólagos megállapodást, hogy az ellenzék nem kérdőjelezi meg Orbánt és rendszerét.
Equus
hogy a picsába nem lehet ennek a Bejlának a röfögését letiltani... Azért nézegetem a Propeller fórumát, mert azt gondoltam értelmes emberek közé keveredtem. Most azt látom, h egy idiótára pazarolják gondolataikat, akik másra méltóbbak lennének...
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:57
Ezért nincs értelme választási bojkottot hirdetni!
Mert amíg lószar van, veréb is akad.
Ha elfogy az MSZP, lesz helyette LMP, MLP, stb
Peller Anikó
@Equus: "egy idiótára pazarolják gondolataikat, akik másra méltóbbak lennének"

Ez kedvemre való, de tiltakozom a kitiltása ellen. Ha van valaki aki vevő a szemétkedésére hát legyen, többnyire el lehet kerülni. Szegény belehülyült a gyurcsányozásba, de ő sajnos egy nagyobb halmazból származó mintavétel csupán, aki beszopta az orbáni gyurcsányozós agymosást amire a tetűstiffer rásegített egy jó nagy szeneslapáttal.
Equus
@Peller Anikó: hááát... annyiban egyetértünk, h az a paletta, ami csak egy színt mutat, nem igazán paletta. Ezzel együtt a szarnak kevés helye van ott... Ez persze csak az én véleményem és nem is kell vele feltétlenül egyetérteni.
karma1
@Equus: Hat asszem, most mar nemcsak en vagyok a hazug - amit egyebkent egy normalis embertol kikernek magamnak, de Belank ezugyben targyalhatatlan - , hanem Madacsi Pali es Palinkas Pali is hazugok, kepmutatok, meg ami kell, mert sajnos realisan latjak az lmp szerepet a mostani politikai szinpadon...
Nem lehet kitiltatni mar senkit sem, a modi valoszinu a tokeit vakarja, es engem fog kitiltani ezert a beirasomert, de nem banom, ha olyanokkal kellene allandoan vitaznom, mint Belank, sajnalni csak az ertelmes, okos kommenteloket fogom, akiket itt kell hagynom - szerencsere ok vannak tobbsegben meg mindig...
Jo kis oldal volt ez a Propi, amig a - modi altal is - rank szabaditott trollok le nem amortizaltak...
Hat legyenek boldogok az eredmennyel!
Jovore sajnos az olyan "Belak" fogjak eldonteni a szavazas sorsat, akik ezen az oldalon teljes mellszelesseggel a NEM hatalmon levo Gyurcsanyt szidjak, ekezik, mikozben a forablo Gazdaallatra nincs egyetlen kritikus szavuk sem. (Igaz, Bernikenek sincs, mivel neki nem derogal posvanyoson egyutt uldogelni az asztalnal a Gazdaallattal).
Aki fel a vizbefulastol, az tuti, hogy vizbefullad, aki retteg a pokcsipestol, azt egy pok fogja megmarni, es aki retteg egy bizonyos embertol, azt biztos, hogy az a rettegett ember fogja kinyirni.
Ez a bevonzas torvenye - ha minnel tobbet gondolsz valamire, felelemmel, azzal (is) bevonzod a nem kivant negativ esemenyt...
Remelem, ugyanez a "bevonzas torveny" mukodik majd orban bukasaban is kozre...:o)))
(Erdemes tanulmanyozni a bevonzas torvenyet, a dolog muxik...:o))))
bencemacska
@Equus: ma, 16:13
Igazságod van, nehéz elviselni.
A hazugságot meg a butaságot utálom, és ő mindkettőben tobzódik.
kereső
@Equus: nálam végképp kiirta magát a beszélgetésre érdemes emberek táborából, azzal amit Stadler J.halála kapcsán indult poszt alatt müvelt.Azt még csak-csak eltűrtem tőle,hogy én/mi vagyunk a dk-s csürhe, meg hülye,meg hazugok,meg amit akarsz, de amit ott művelt, azt csak embernek látszó követi el.
Eladott Ország
@bencemacska: tegnap, 16:23 A bojkottot csak alternatív lehetőségként említettem. Viszont ha demokratikus úton nem lehet leváltani a fideszt -már pedig nagy valószínűséggel nem- akkor a bojkott még mindig jobb, de legjobb egy népfelkelés. ( az Amerikai Népszava a bojkott lehetőségét is megemlítette)
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 10:42
A bojkott csak akkor eredményes, ha van "összefogás"!
nagy a csábítás, sok ám a 600 millió Ft - elszámolás nélkül - azért még én is tudok egy pártot alapítani, és elindulni a választásokon!
Ezért írtam, veréb mindig akad, ...
kereső
@Eladott Ország: volt egyszer egy párt,meg a vezetője, még 2014 előtt ,aki felvetetette már akkor ezt a lehetőséget.Mi volt a válasz? Emlékszik valaki?
kereső
@bencemacska: mert aztán lókaki van ám dögivel,ha a helyzet! úgy kivánja,meg korpás haj is.
Elad0tt 0rszág
Mondja ezt a köcsög lmp, na hiszen. Nem is tudom miért pártoltam őket eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.