Pedig a Fideszes polgármester pár napja megpróbálta elüldözni őket a városból. A szervezet szerint győzött a szeretet nyelve.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscsillag66
@csipetke: Én értem. Lehet, hogy - igaz, csak pillanatnyilag - értelmesebbek a fiatalok, mint az öreg fiúk!
csipetke
@kiscsillag66: Ez így van...(sajnos) A "nagyoknak" a korral egyenes arányban megy el az eszük.
namihami
Van abban valami diszkrét báj, hogy miután a Páva (szebb a Páva, mint a pulyka?-Lehet?) végigköpködte az ételosztást és az azt osztó szervezetet, ráadásként volt pofája kivezényelnii a csatlósokat ""Fidelitas"" feliratú bejglivel. Az elefánt talpán a bőr glaszé ezeknek a pécsi potentátoknak a pofájához képest. Pláne emeli a finom stílust, hogy az előzetes Fidesz-műsor után még a sütit is képesek voltak felcimkézni. Szerencse, hogy éhes embereknek adták, mert egy jóérzésű embernek biztos a száján fordulna ki az így adott desszert.
Mert azt ugye senki nem hiszi, hogy a kivonulás önkéntes volt? Parancs kiadva, marad az engedelmeskedés, hiszen ők is be akarnak a fideszes pénzosztó kondér mellé kerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.