Három gyermeknek adott életet egy édesanya Debrecenben, majd tragikus körülmények között elhunyt. Az édesapa egyedül maradt a kicsikkel.Hármas ikreket szült, majd meghalt az anyuka – segítséget kér egy hajdúszoboszlói család
Fotó: Pixabay

Az apuka kamionosként dolgozik, teljesen tanácstalan, a helyzetük pedig az esemény miatt kilátástalan. Sok apróság is igen fontos lehet ebben a rettentően nehéz időszakban. Közvetlenül is lehet neki segíteni, Facebookon elérhető: Fábián Tamás

De ami a legegyszerűbb és leggyorsabb, itt a Tamást felkaroló alapítvány számlaszáma:

OTP Bank.  Számlatulajdonos: Tündérkör Alapítvány.  Nagyon fontos, hogy közleménybe írják bele:”HÁRMASIKREKNEK!” A számlára beérkezett összeg 100%-át az apuka kapja. Hármas ikreket szült, majd meghalt az anyuka – segítséget kér egy hajdúszoboszlói család   

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A minimum az lenne, hogy azonnal legalább két gondozónőt kirendelni a gyerekek mellé. amíg a család összeszedi magát.
Hármas ikrek mellé egyébként is jár egy gondozó nő segítség!
Vagy az csak a szocializmusban volt???
Hajdúszoboszlónak önkormányzata is van!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Analfa Béla hol a qrwa nénikéjében van olyenkor?
Hát Garancsi?
Széles?
Csányi?
Demján:?
A Csongrád megyei horda vezér " ha 300 milliót nem írok be, akkor sincs semmi" ?
A szaros Fidelitf@sz?
A "nagyon keresztény" kdnp?
Kanchal Marcsi?
Eltolcsy?
Simonka dinnyehuszár?

A piszkosmocskosrohadtqrwaéletbe!
quadrocopter
@papa.49: Nem, hogy rohadjanak meg élve a cipőjükben!
papa.49
@quadrocopter: A nap se menjen le addig ...
bencemacska
A minimum az lenne, hogy azonnal legalább két gondozónőt kirendelni a gyerekek mellé. amíg a család összeszedi magát.
Hármas ikrek mellé egyébként is jár egy gondozó nő segítség!
Vagy az csak a szocializmusban volt???
Hajdúszoboszlónak önkormányzata is van!!!
RonaGyuri
@bencemacska: ők most sportcsarnokot építenek! =))
Benny
Ez az igazi tragédia! Nagyon sajnálom őket! Bizony, jó lenne ismerni az orvosok véleményét is, mi történhetett, hiszen végig egészséges volt ez a szép kismama.
Aki pedig ezt a tragédiát is politikai célokra használja, abban annyi jóérzés sincs, mint egy macskában. Szégyellje magát!
Benny
@RonaGyuri: erről csak ez jut az eszébe? Kezeltesse ki!
Benny
@quadrocopter: ők meg tudták volna akadélyozni ezt a tragédiát? Akkor meg mit fröcsögsz itt, te szerencsétlen trollhuszár?
division
@Benny: Ha belegondolok az én nejem is majdnem belehalt amikor az ikrek megszülettek, ha nem ott szül ahol lehet meg is történt volna. Belegondolni is szörnyű, anya nélkül kellett volna felnőniük, plusz a 3 nagyobb gyerekem sem tudta volna feldolgozni velem együtt, ez itt nem pénz kérdése elsősorban, de főleg nem politika mint ahogy itt pár nem normális retardált megnyilvánul, de van akiktől nem lehet mást várni. Nagyon sajnálatos dolog és szomorú.
RonaGyuri
@Benny: ha ennyi buta vagy, akkor kérdezz! =)) talán a derék Hajduszoboszlói potentátoknak nem ártana ha milliárdos sportcsarnok és/vagy milliós prémiumok helyett ilyenkor a rászorulóknak segítenének! =))
Macskaszem
@Benny: A tragédiát megelőzni nyilván nem tudták a politikusok, s talán az orvosok sem. De anyagi vagy egyéb segítséget lehetne nyújtani, sőt kellene. De most is, mint mindig a szegények fognak adakozni, segíteni, a tehetősek maguknak gyüjtenek.
quadrocopter
@Benny: Pici egysejtű! Kihagytál néhány osztályt az isiben, ami az értelmezési képességedet illeti!
Fuss neki még egyszer, hátha sikerül! Nagy pofival nyomod a süketedet, miközben arról van szó - és ez a felsorolt nevekből is kiderül, akinek legalább 2 osztálya van! - hogy akik simán megtehetnék, hogy anyagilag segítenek, azokról nem hallani!

Tudod, az még elmegy, ha az okos hülyéskedik, csak fordítva nem!
quadrocopter
@Horizont: A hülyébbje nem érti, ne is szenvedj belük!
eszegfu
@Horizont: Nem várom el a tehetősebbektől sem, hogy mindenkinek adakozzanak, mert az lehetetlenség... de hogy egyáltalán, soha sem lehet olvasni, vagy hallani arról, hogy xy a saját pénzéből adományozott?
Jozefina
A (First Lady) Anikó asszony ilyenkor hol van??? Szerintem ilyen esetekben neki példamutatóan kellene elöljárni a segítség nyújtásban!!! De lehet, hogy egy Soros-hoz köthető alapítvány előbb fog segíteni, mint a magyar nagyasszonyok és nagyúrak!!!
kokopelli
@quadrocopter: (20:17)
...nyárssal a betonba rögzítve,hogy legyen egy kis idejük elmélkedni,mint a "latroknak"...!
quadrocopter
@Jozefina: Nem földharácsról van szó, így a Ténsasszony meg se szólal!
justhpeter
@eszegfu: Nem kell, hogy olvassam melyik "nagy ember" kinek, mennyit adott. Csak ahogy én adok, adjanak ők is.
quadrocopter
@division: Ki kíváncsi a "3 nagyobb " purdédra, parasztgyerek? Mert a fényezésen kívül mi a jelentősége a "3 nagyobb" purdéd megjelölésnek - parasztgyerek?
Átlátszó vagy, mint a síküveg - parasztgyerek!
Azon kívül kitüntetett buta is, aki nem képes hazánk "nagyjainak" és a tehetősség, valamint a segítőkészség hiányának kapcsolatát értelmezni és megérteni egy felsorolásból!
Ocsó' vót' a zéreccségid - parasztgyerek?
Lebux, mert buta vagy...
eszegfu
@justhpeter: Tulajdonképpen igazad van! De én ugy gondolom: rólam nem irják meg, hogy szültem, elváltam, náthás vagyok, vagy van uj férjem, meg mégsincs, igy az adakozásomat sem tudják, ami persze nem baj!! A "nagy emberekről" pedig -- mert ugye általában nem vagyunk a közelükben -- csupán a hirekre hagyatkozhatunk. Szóval ne irják rá az adományozott tojások dobozára a nevüket, hanem pl. csak annyi legyen: az országgyülési képviselők adományát ma elküldték az apuka bankszámlájára.
quadrocopter
@Horizont: Neki "hivatalból" kötelező, mint ahogyan a most kussoló harácsolóknak is az lenne!
quadrocopter
@justhpeter: Azért a közhangulatra is hatással lenne, ha tudnánk, hogy kik azok a tehetősebbek, akik adakoznak, ha szükség van a segítségre, mint jelen esetben is!
Nem csak harácsoló tetvekként ismernénk őket...
Eriksson
@eszegfu: Számlatulajdonos: Tündérkör Alapítvány és nem az apuka.
Azt írják ugyan, hogy "A számlára beérkezett összeg 100%-át az apuka kapja", de én akkor hiszem, ha akarom. Már csak azért is, mert nagyon hamar rárepültek az esetre és nagyon szűkszavú a hirdetés. Több mint gyanús.
Eriksson
@Horizont: Mert én olyan sandaszemű vagyok. Mindenkire sandán nézek, akik át akarnak verni.
eszegfu
@Eriksson: 11:11 Őszintén szólva az alapitványokhoz küldött pénzekben nincs sok bizalmam! 1-2 nappal ezelőtt "A már mindenüket eladták..." cimü cikknél is irtak egy alapitványt, ahova lehet pénzt küldeni. Rákerestem a civil szervezetek biróságánál, de nem találtam. A honlapjukon találtam egy levélcimet és kértem, hogy irják meg az adószámukat és a számlaszámukat. Mondjuk azt is "érdekesnek" találom, hogy egy honlapon nincs "bazi" nagy betükkel, kiemelt helyen egy civil szervezet adószáma + bankszámlájának a száma, amikor elemi érdekük lenne minél több 1 % + adomány gyüjtése.
eszegfu
@Horizont: 11:16 A Tündérkör Alapitványt megtaláltam... azt viszont nem értem, hogy a fiatalember + édesapja hogy talált rájuk?! 2016-ban az összes bevételük 50 eFt, azaz Ötvenezer forint volt. Hát a bankszámlájuk éves fenntartási költsége majdnem ennyi, de ettől még lehetnek becsületesek. (Pl. Edgar Swan (neki is jó irásai vannak) licitet hirdetett 3 polóra + bögrékre, de ott ha nem volt kedvem licitálni, akkor küldhettem közvetlenül Majának a pénzt. Erről értesitett is a hölgy, hogy megkapta.) Szóval én inkább közvetlenül neki küldeném, mint egy alapitványnak.
Eriksson
@eszegfu: Alapítványok felszámolnak kezelési költségeket, egyebeket, tehát az apuka nem kapja meg az egész befolyt összeget semmiképpen.
Erre a konkrét ügyre térve. Mikor halt meg az anyuka? tegnap? És tegnap már a Tündérkör hirdette magát, s itt már a politikusok is szidalmazva lettek. (mondjuk, ezen nem csodálkozom, mert minden alkalmat meg kell ragadni).A face-n pedig ezekben a pillanatokban kívánják a részvétet ismeretlenek. S mintha egyetlen szoboszlói se lenne köztük.
www.facebook.com/tamas.s.fabian
Nem is tudom mit gondoljak az egészről.
bencemacska
@Horizont: ma, 08:23
Helyettem is válaszoltál!
Köszönöm!
bencemacska
@Horizont: ma. 09:20
Ismereteim szerint nem a Máltaiaknál, hanem az Ökomenikusnál.
A különbség - szerintem - csak a vezetőjük miatt fontos!
bencemacska
@Eriksson: ma, 11:44
Ezért kell előbb a hatóságoknak lépni. Elsősorban szakember(eke)t a helyszínre küldeni, és megállapítani, mire van szüksége a családnak!!!
A felméréstől függ, hogy haza lehet-e egyáltalán vinni a gyerekeket. Nem minden a pénz!
Az alapítvány is fizethet gondozónőt, akkor sokkal szívesebben adakozik bárki!
Manhattan
A lombikosok oldalán olvastam: Drága Nikolett láthatta Gyermekeit.
Császár után 4 órával lett rosszul tüdőembóliát kapott. 50 percig élesztették...Mindenki bent volt a Pókától kezdve mindenki nem tudták megmenteni.
Férje a folyosón fájdalmában összetörte a széket.
Az összes ott dolgozó zokogott...mindenki kikészült. Tragédia
eszegfu
@Manhattan: Nem tetszik, de kösz. hogy megirtad... tényleg tragédia...
justhpeter
@bencemacska: 12:26: A hivatalosok után sem lehet elég a pénz mindenre.
CsipkeRózsa
@Eriksson: A cikkben megvan Fábián Tamás, az édesapa elérhetősége is.
division
@quadrocopter: A kurva anyádat te mocskos buzi.
quadrocopter
@division: Mi van paraszt, kiszakadt belőled a vásárolt éreccségi?
Mert primitív bugris vagy paraszt, csak másnak adnád el magad, ha tudnád, de nem tudod!
Az utódoknak csak az anyjuk a biztos, ahogy elnézem a műveltségedet, anyád az állatkert majomketrecénél is járt...túl közel hajolt be a rácsnál...paraszt!
division
@quadrocopter: Egyszer még nagyon megjárod amit itt művelsz te otthon unatkozó eltartott senkiházi. Te még az életben nem voltál külföldön maximum egy másik faluban amelyik közel van hozzád. Reggeltől estig itt figyeled a hét mindennapján a híreket és azzal szórakozol hogy aljaskodsz, de ennyi telik, amolyan annyitisér paraszt vagy. Engem csak az bosszant hogy az ilyen trógereket is nekünk kell eltartanunk. Amúgy mikor fogsz visszatérni mint Cefi? Az is te voltál, hiába is tagadod le.
division
@Horizont: Akkor Gyurcsányt vagy Bajnait is lehetne említeni, nem gondolod?
quadrocopter
@division: Az "egyszer majd"-dal lecuppanthatod a logvarlécet, arra még alkalmas lehecc!
Mi van szarházi majomcsemete? Én megtehetem azt, amit a te rabszolga, primitív fajtád nem engedhet meg magának, érted, csicska?
Annyi eszed sincs, mint egy diónak!
Olyan paraszt vagy, hogy kilóg a traktorkulcs a zsebedből, itt meg menőzni próbálsz, agrárgyerek!
Cefi kérdés: - remélem nem lottózol, az neked felesleges pénzkidobás. Kínlódj csak, paraszt!
Enteróként is iskolázatlan barom voltál, ez semmit nem változott, csak az idő ment!
division
Persze hogy megteheted, csak nehogy a szomszédod rájöjjön hogy rácsatlakoztál a hálózatára és onnan netezel mert még arra sincs pénzed, buckalakó:-) Írtad hogy jobb megítélést kaphatnának azok akik nyíltan segítséget nyújtanának ilyen esetekben, pedig ez nem így van, nem is olyan régen Gabnai barátom megtette ezt egy hajléktalan kapcsán és mindjárt egy szerepelni akaró gazdag paraszttá vált sokak szemében. Az ember jobb ha úgy segít hogy nem tudja senki név szerint ki volt az. Remélem most sem csak a pofád jár és elsőként adakozol, már ha van miből.
division
@Horizont: Itt most nem a Fidesz hívő szólt belőlem egyébként, csak valahogy bármi is történjen ebben az országban mindig vannak akik szerint azonnal bele kell keverni a politikát és nekimenni annak aki más véleményen van. Eddig béketűrő voltam ezzel a Cefi klónnal de nagyon meguntam, ha ezt a stílust szeretné akkor megkapja.
division
@Horizont: Ha ehhez hasonló tragédiák történtek az országban mindig az emberek segítettek és soha nem a kormányok, ez így megy. Ott van a számlaszám sokan fogunk majd segíteni, éppen az ilyen quadro félék nem adnak majd egy vasat sem.
quadrocopter
@division: Aki segít, az nem ugat, parasztgyerek, hanem segít, az ugat - parasztgyerek - aki ezzel is menőzni akar, hogy "nahát, látjátok milyen f@sza csávó vagyok?" - bezony, parasztgyerek!
division
@quadrocopter: Horizont jobban tudja ki vagyok mint te, de mindegy. Ami ott történt abban semmiféle menőzés nem volt, csak Magyarországon élünk és így reagál a magadfajta.
qxy
Nem találom a cikket oké, meg halt, de mi okozta? ki a hibás? mi történt? semmit nem találtam. vagy nem jó kerestem? Vagy ez is egy át baszás hogy kis karácsonyi lóvéhoz jutni ingyé?? Na nem azt mondom hogy ez az , de sajnos ez is elő ferdűlt már a Magyarokkal.
quadrocopter
@division: Látod mekkora ökör vagy, parasztgyerek, az iróniát sem vetted észre Horizont hozzászólásában, pedig ott van a II., sorban!
division
@quadrocopter: Már hogyne vettem volna észre, évek óta kapcsolatban vagyok itt már vele, te nem fogod fel miről is van szó:-)
quadrocopter
@division: Ne magyarázd magad, csak mélyebbre süllyedsz!
cikicakk55
Egyetlen alapítványnak sem szabad pénzt átutalni. Pár éve volt,hogy egy kisfiú műtétjére gyűjtött egy alapítvány össze is jött több mint ,25 millió és ha jól emlékszem 3 millió kellett volna. Az alapítvány elküldött az apának 200.000 azaz kétszázezer forintot. Mikor ezt megkapta az apa,akkor természetes,hogy reklamált,hisz már a tv-ben is mondták,hogy majdnem össze jött már az egész összeg. Valamelyik tv,már nem tudom melyik,flhívta az alapítványt,mert személyesen nem voltak hajlandóak nyilatkozni és még ők voltak megsértődve,hogy még is mit képzel az az apa.Az alapítványnak vannak kiadásai! Bérelnek egy irodát,aminek rezsije van.Telefonszámlák vannak,amit a dolgozóiknak fizetnek, benzinköltség,mert járják az országot.A dolgozóik fizetését is nekik kell állni,mert az államtól alig kapnak pénzt. Na azóta én ha csak tehetem,mindenkit lebeszélek az alapítványokról. Ha az apa fenn van a facebookon,akkor lehet,hogy ott megírta a saját számlaszámukat is.Ha nem,akkor privátban meg kell tőle kérdezni.Így egész biztosan az apa fogja megkapni a felajánlásokat. Azon meg egyáltalán ne csodálkozzunk,hogy a 100 leggazdagabb Magyar egyike sem ad egy fillért sem.
Veleda
Borzasztó tragédia. Legyünk reálisak, az apa nem tudja ellátni a 3 gyereket egyedül. Azonnali személyi és anyagi segítségre van szüksége. De a jövőjük sem bíztató, dolgozni már nem tud elmenni sehova, kamionosnak pedig pláne nem. Miből fognak megélni? Gőzöm sincs, most égetően szükségük van a pénzbeli segítségre. Nem 1 kiságy-babakocsi---és ruhák kellenek, hanem mindenből 3 !!! Reménykedem, hogy Hajdúszoboszlón élnek jó emberek és segítenek ennek a családnak. Szívből kívánom, hogy megoldódjon , itt már csak a gondviselő segíthet. Meg az önkormányzat, van bennük csöppnyi emberség.
division
@Veleda: Segítenek, ahogy az önkormányzat is, most volt a tévében. Ilyenkor megmozdulnak az emberek szerencsére, tegyünk így mi is sokan.
Veleda
@division: Ennek igazán örülök. Ebben a tragédiában tényleg a konkrét segítség szükséges.
Kicsit megviselt a hír és érintett is, mert anno a szülés után 3 nappal én is trombózist kaptam, akkor még 6 hét volt, amit ágyban kellett eltölteni. Amikor haza mehettünk a kisbabámmal, a főorvos azzal búcsúztatott el, hogy valaki nagyon -nagy pártfogóm van odafönn. De túléltem, azóta már az unokám is megszületett.
division
@Veleda: A nejemnek is ezt mondta az orvos az ikreknél, vagyis hogy fentről vigyázott rá valaki még rajtuk kívül is. Nagyon nehéz lesz az apának ez biztos, de majd a 3 gyermek kárpótolja remélhetőleg a szörnyű tragédiáért.
eszegfu
@bencemacska: Nekem "nem található az oldal".:( Valakinek a hsz-ben szerepelt az apuka neve, de most a jóégnek sem találom!
bencemacska
@eszegfu: ma, 19:23
A neve nekem sem jut eszembe, ha beugrik írom:
civishir.hu/campus/2017/12/debreceni-e...
bencemacska
@eszegfu: Fábián Tamás 29 éves kamionsofőr.
Kiírja, hogy az oldal nem található, de visszamész a címlapra és rákattintsz a képre bejön a kórház közleménye.
Borzasztó!
Veleda
@eszegfu: A fészbukon kattints ide, keresd a KÖnyvjelző megosztót, ott láthatod az elhunyt fiatal asszonyt, aki óvónő volt

www.facebook.com/K%C3%B6nyvjelz%C5%91-365376840241762/?hc_ref=ARRFwaTLJSdr5hy6-QsP1eknh8ZcNr-mlcRZ-zGmyC6X7L11n-CKJGR1U4XswxIFGoY&fref=nf
eszegfu
@bencemacska: @Veleda: Kösz Lányok! Igy már talán menni fog...
qxy
@Horizont: Köszönöm szépen és elnézést kérek mind azoktól akinek esetleg sértő volt a hozzá szólásom. Őszinte részvétem a családnak. és mégecccer elnézést kérek.Márta István.
Benny
@quadrocopter: nem mered a képed és a neved vállalni, azt látom, szerencsétlen balfék vagy, akire sehol nem figyelnek, csak itt osztogatod az észt, de azt is hibásan. Mert te magad is selejtes vagy. Úgy látom, neked hiányzik az iskola, mert abból még az elején kimaradhattál.
Benny
@RonaGyuri: meggyökeresedett komcsival nincs min vitatkozni.
RonaGyuri
@Benny: nem is van túl sok értelme annak, hogy magaddal szóba állsz! =))
quadrocopter
@Benny: Figyelj csak parasztgyerek!
- Nicked mellett egy deka kép nincs, bármit betehetnél, de hülye vagy hozzá!
- Mutass itt egy értelmes hozzáröfögést a részedről, amit a többiek is díjaznak!

Látod, kis maflicsek, ennyi a különbség köztünk! Buta vagy. mint az első mobiltelók!
Benny
@quadrocopter: veled nem vitatkozom, mert te zsigerből gyűlölködő ostoba fajankó vagy, aki érvek híján minősítget itt másokat. Még azt sem tudod, hogy a parasztot tisztelni kellene, mert az dolgos, te meg egy nyilvánvalóan léhűtő, állandóan írogató senkiházi vagy. Az, aki repülőt tesz fel profilképnek, mi is lehetne, mint egy troll, tehát te nem létezel a számomra. Írhatsz bármit, kis idióta, mert teszek rád magasról.
Benny
@RonaGyuri: már a rókaképed is mutatja, hogy nem lehetsz valami nagy ész, munka helyett inkább a pártban ügyködtél, azért sirod vissza az elvtársaidat. S a parányi eszedből még osztogatsz is, bravó! Persze, csak egyet szajkózol, mert azt jól betanították neked az elvtársaid. Mást nem is tudsz megjegyezni.
quadrocopter
@Benny: - Kedves Kis Egyszerűség Csúcsa! Nem mondta a mama, hogy a felnőttek dolgába nem illik belevakkantani?
- Kedves Kis Egyszerűség Csúcsa! Nem mondták, hogy mi a különbség egy repülőgép és egy quadrocopter között?
- Kedves Kis Egyszerűség Csúcsa! Nem mondták, hogy illene végigtanulni az általános isit?
- Kedves Kis Egyszerűség Csúcsa! Eddig is megvoltam nélküled, szerintem ezután is megleszek - nem szeretem magam körül a butácskákat!
Eriksson
@cikicakk55: Milyen igazad van! Nekem is ez a véleményem, hogy alapítványokat mellőzni kell, mert jól lehúzzák az adományokat az adományozott rovására.
Most olvastam éppen egy cikket ezzel a konkrét üggyel kapcsolatban:
24.hu/belfold/2017/12/20/18-eves-korukig-tamogatjak-a-hajduszoboszloi-harmas-ikreket/
"Megszavazták, hogy az eddig összegyűlt adományok első részét hivatalos keretek között már karácsony előtt átadják az édesapának."
Nocsak! Nem az Apának gyűjtöttek? Ha meg igen, akkor miért kell megszavazni az adományok átadását, és miért csak az első részét adnák át? S mi az, hogy még Karácsony előtt? Ez nem volna evidens?
Eriksson
@Horizont: Ajánlom Neked is cikicakk55-nek 15:24-kor írott bejegyzésem.
Benny
@quadrocopter: ha nem szereted a butácskákat, akkor már magaddal sem jöhetsz ki, te szerencsétlen. Olyan gyenge vagy agyilag, mint a bejegyzéseid. Éppen ide való vagy, a Propellerre, ahol az ilyen agytalan lények is megnyilvánulhatnak, mert nincs tétje, mit írnak le. Csak f...od itt szót, a tragédia láthatóan téged erre sarkall, kis lelki nyomoronc. Kívánom, soha más örömed ne legyen,csak a propelleren való szóf..ás.
quadrocopter
@Benny: Szenvedsz kis butám, szenvedsz?
Ez a sorsod, mint a butácskáknak általában!
A kisegítő iskolai tanulmányaid hol tartanak?
Ennyi "ésszel" te még hazatalálsz, vagy a kutya mutatja az utat?
Eriksson
@Horizont: cikicakk55 december 17., 16:52-kor tett közzé egy posztot, olvasd el azt is.

Biztos, hogy jól értelmezted amit ma 15:24-kor írtam? Mi abban a rosszindulat? Olvasd el azt a cikket is, amelyikkel kapcsolatban tettem fel néhány kérdést.
24.hu/belfold/2017/12/20/18-eves-koru...
Eriksson
@Horizont: 45 millió? Akkor érthető, hogy miért csak egy részét adják oda az Apának. Túl sok volna az neki így hirtelen. (Na, ez volt a rosszindulat. Vagy mégsem)?
Eriksson
@Horizont: Köszi a bejegyzést, de ez nem ad választ az általam feltett kérdésekre, melyek a cikk olvasása közben merültek fel bennem.
Nehogy úgy járjon az Apuka, mint a kolontáriak.
Eriksson
@Horizont: Nem tudom ki gyűjtött, de mindegy hol volt a pénz. Lényeg, hogy nem direktbe ment. S mint ilyen, követhetetlen.
szaboria1
@Eriksson: Igazad van mert most azt mondják 100% meg kap emlékszem volt egy anyuka akinek a beteg gyerekének szintén egy alapitvány gyüjtött. Mikor jött az elszámolás a kb 1,5 millióból csak 200 000,-ft kapott azzal az indokkal kiadása volt az alapitványnak.
Igy nem is müködik egy számla szám. Mert nem szerepel benne az alszámla szám.
szaboria1
Kedves apuka ha az OTP vagy más bank akinél van számlája az nyitott volna egy alszámlát és az biztosan 100%-ban az önoké lenne. Mert ilyenkor a bank is elszokta engedi a kezelési költséget. Az alapitvány nem mindig adja oda a teljes összeget.
Eriksson
@szaboria1: Ettől tartok én is, hogy így jár majd ez az Apuka is. Annyi mindent hallani ezekről az alapítványi gyűjtésekről, és sajnos nem csupa jót.
szaboria1
@Eriksson: Most néztem meg a honlapjúkat 2015- 2016- 2017-ben összesen csak egy adomyánuk volt.
Eriksson
@szaboria1: Húúúúúúúúha! Ez talán mond valamit.
szaboria1
@Horizont: Maradj is de néha sajna vanna kirivó esetek.
Benny
@quadrocopter: te valami nyugdíjas komcsi balfék lehetsz, hogy mindig ráérsz, hogy azonnal reagálsz. Egészen nevetségessé váltál, nem veszed észre? Szerintem te várod, hogy mikor reagálok, no, azt a továbbiakban lesheted. Nem is olvasom el a baromságaidat, még azt hiszed, számítasz valahol. Egyébként nagyon emlegeted te azt a kisegítő iskolát, valószínűleg oda soroltak át a csökkent agyad miatt annak idején. Csak arra emlékszel, hogy volt ilyen is valamikor, tehát egy trollkodó primitív bunkó vagy és kész. Divisionnak és a többieknek igazuk van, veled semmiképpen nem érdemes vitatkozni, alkalmatlan vagy rá.
division
@Benny: El sem mozdul a gép mellől, éjjel-nappal lesi mikor aljaskodhat egyet, közben meg mi tartjuk el. A netet is úgy lopja a szomszédtól csak az nem tud róla:-))))
Benny
@division: kedves Division, szóra sem érdemes ez a primitív troll itt a hozzászólók között, aki csak néhány szót ismer és csak azokat variálja. ( Butácska, parasztgyerek, kisegítő iskola, stb.). Utóbbit azért is emlegeti, mert valószínűleg erre emlékszik csak, hogy odajárt a csökkent agya miatt. Egy lelki nyomoronc, akinek az oktalan gyűlölködés a lételeme, hiszen normális ember nem ilyen hozzászólásokat ír egy tragikus hír alá. Láthatóan a provokálás a célja, de én jót nevetek rajta, olyan szánalmas szegény. Tegye ezt ön is és meglátja, sokkal jobb lesz a napja. Üdvözli: Benny.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.