Mi történik ma Magyarországon? Orbán aljas, velejéig romlott, korrupt KORMÁNYA szétverte a jogállamot és leépítette a demokráciát. Orbán fabatkát sem érő alaptörvényére felesküdtek a gerinctelen magyar ellenzéki pártok, akik szintén a nép pénzén élősködnek úgy, hogy semmit nem cselekednek, amit kellene. Magyarországon TOTÁLIS BOJKOTT kell Orbánék ellen és semmiben nem venni részt hisz bűnözőkkel nem működik együtt csak az, aki maga is gerinctelen és hajlamos a bűnözésre. Bűn elhitetni a választókkal, hogy nyerhetnek egy eleve csalászatokra felépített választásokon. 2018-tól már most borítékolható, hogy Orbán és bűnbandája fog kormányozni amennyiben ezt nem hajtják végre az ellenzéki pártok: TOTÁLIS BOJKOTT MINDENBEN! Bűnözőkkel nem szabad együttműködni semmilyen téren. Ezzel a játszadozással önmaguk is VÉGLEGESEN bűnösökké válnak a magyar ellenzéki pártok véglegesen és hozzájárulnak ahhoz, hogy békés eszközökkel már semmilyen módon ne lehessen eltávolítani a magyar népre...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
@karma1: Első a mostani aljas és velejéig romlott kormány eltávolítása, felelősségre vonása. Minden más ezredrangú kérdés. Egy biztos a jelenlegi felállás és helyzet nem jó: ebben a nép többsége is egyetért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Megállapítás a cikkből: "...2018-tól már most borítékolható, hogy Orbán... (és bűnbandája?) fog kormányozni" - amit szívesen átvettem és megosztom. Mert olyan jó vagyok.
2018-tól már most borítékolható, hogy Orbán fog kormányozni.
verőce21
@durbincs: Csak 63 éves, ne öregítsd, mert még megorrol rád! :)
verőce21
@durbincs: Aranyárban van, de csak Ő szerinte. Minden megtörtént vele az igaz, ami csak itt a hírekben előjön. Mindenről van egy éppen átélt története.
De 17. éve disszidált, 46 évesen.
verőce21
@durbincs: Valaki, vagy valami elől nagyon el kellett menekülnie a világ túlsó végébe. Aztán most úgy ugat vissza, mint egy politikai üldözött. (De lehet, hogy egy ópiumbarlangból.)
karma1
@peterkelemen: Felre ne erts - nem vitatom, hogy a bojkott is egy megoldas - de ott, ahol valaki nem all ki KOVETKEZETESEN egy ugy mellett, (vagy ellen), akkor egyaltalan nem varhato, hogy a kismillio torpepart, aki most letezik , azok pont a bojkott megtartasaban megegyezzenek, ill. ha mar megegyeztek, akkor azt be is tartsak...
Ilyen bizonytalansagra pedig nem lehet epiteni.
Jonnek allandoan a kozvelemenykutatok, hoghy a fidesz igy szarnyal, meg a jobbik ugy erosodik , es az elso kanyarban kiderul, hogy suttyomban mindenki kormanyvaltast akar (tehat egyre tobben utaljak a fideszt), es a Jobbikkal sem szolidarizal annyi parttag vagy tamogato, mint amennyit ezek a kozvelemenykutatok mertek, mert az alig 2000 fos tunti a sajat parodiaja lett - hogy kene elhinnem, hogy most a legnagyobb ellenzeki part a Jobbik???
orban nem csinal semmi mast, csak permanensen keveri a szart, es a vegen o rohog...
verőce21
Totális bojkott sem változtat sokat az ellenzéki pártok helyzetén, mert úgy nem nyernek 6-7%-ot, hanem nullát!
Ez akkor is megtörténhet velük, ha összefogósdit játszanak és nem érik el a szükséges küszöbértéket.
Nem más ez, mint a tehetetlenségből erényt kovácsolni akarás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.