A választókat nem érdekli az a baloldali politizálás, amely ma is csak arról szól, hogy melyik párt hány jelöltet fog indítani a választáson jövő tavasszal – mondta Farkas Örs politikai elemző szombaton az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

Elemző: az ellenzék nem képes mozgósítani választóit
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

A szakértő szerint a koordinált jelöltállítás a december 10-i solymári időközi választáson is megbukott, az összefogás ráadásul a kormánypárti szavazókat is mozgósíthatja. Hozzátette: a 2014-eshez "nagyon hasonló színpadi előadás" zajlik most is.

Farkas Örs úgy véli: az LMP felismerhette, hogy az ellenzéki erők versengését az összefogásból kimaradók nyerhetik, ezért – mint mondta – lehet, hogy a párt végül önálló jelölteket indít.

Az elemző szerint egyelőre nem tudni, hogy a Momentum milyen eredményekre számít 2014-ben és hosszú távon. Hangsúlyozta viszont azt is, hogy a párt támogatottsága vidéken mérhetetlen, ezért jövőre az önálló jelöltindításnál mérlegelniük kell a parlamentbe jutás esélyeit.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
De most látom, ez az M1 elemzője. Megdicsérte az LMP-t, ez kb. elég egy újabb összeesküvéselmélethez, és ellenzékoldali megtaposásához.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Vajon a fenti képen mit keres az olasz zászló?
JAJMÁR
Ellenzék? Hol? Én nagyon keveset látok belőle, pedig figyelek... de mindenki nem figyel ennyire!
Az ellenzékkel azt csinál a kormány és a kormányközeli média, amit akar, úgy táncolnak, ahogy fütyülnek nekik, és sajnos velük táncol a még valamennyire szavazni akaró tábor is.
Aztán majd elemeznek., azt komoly képpel tludnak.. ki lenne a "hibás", ha nem a szavazó és a "nem"-szavazó tömeg? (Illetve ez nézőpont kérdése, van az a nézőpont, ahol ez dicsőségnek számít). De nem ők, ugyan, mindig más a hibás!

Mindent lenyelnek és elsikálnak az ellenzékben, elég egy megosztó, vagy álmorális elmélet bedobása, és már hagyják is, hogy pártokat kicsinálhassanak, újságokat megszüntethessenek, vezérembereket karaktergyilkolásszanak, milliárdos üzleteket kihasználhassanak, sorosozzanak... bármit megenged az ellenzék.

Ellenezni valamit? Ugyan, hát hogyan, és kikkel, és mikor, és emellett meg amellett és azzal meg ezzel nem, és mi értelme, és akkor a Botka, meg a Vona, meg a Gyurcsány... - na ennek van a legtöbb vaja - , majd pont ezek profitáljanak belőle? Á, nem! Csakafidesz!
Magyarország a szégyenek országa!
JAJMÁR
De most látom, ez az M1 elemzője. Megdicsérte az LMP-t, ez kb. elég egy újabb összeesküvéselmélethez, és ellenzékoldali megtaposásához.
Yoda69
@Eriksson: Hol latsz olasz zaszlot? Vagy fejen allva nezed a kepet?
Eriksson
@Yoda69: A középső fószer zászlaja éppen úgy lobog, hogy a a szélen álló sárgamellényes rúdját is érinti. Pont olyan, mintha az övén lenne a zászló, csak fordítva.
Érdkesre sikerült a kép, mert első rálátásra úgy néz ki, mintha az olasz zászló lenne. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.