Hungary's prime minister has laid out the scale of the division over migration issues within the European Union as countries in central and eastern Europe held out against taking in more refugees. In a Facebook video early Friday that was subtitled in English, Viktor Orban colorfully described the previous evening's dinner at an EU summit in Brussels. Smiling, he said: "It's 12:40 a.m. We struggled with each other til now. It was close combat, a type of political close combat. " He said the Poles, Hungarians, Czechs and Slovaks "did well in battle" against those wanting them to take in more refugees from those languishing in camps in Italy and Greece. Orban said: "We held on to our positions, but we could not convince our adversaries. "

Forrás: foxnews.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kripton
@karma1: Már nem tudom a jelszavakat. és értelme sem volna. Nem a nick a lényeg, hanem a mondanivaló. Itt akármilyen nicken személytelen az résztvevő.
Vosztok nincken még nem hozott össze a balsors olyan értelmi zombikkal, mint pl. gyurika meg a légi szélmalom.
karma1
@kripton: Mert itt is valtozunk, es jonnek-mennek az emberek... Nagyon sokan elmentek kulfoldre, van, aki elhunyt, es van olyan is, aki egyszeruen belefaradt. (Nem csodalom).
nekem ilyenkor megy a tv, a kezemben a napisajto vagy a melo, attol fugg milyen nap van. es neha belenezek az oldalba, hogy mik a hirek. Ilyen ecceru...:o)) Nekem csak ez az egy nevem van, nem kommentelek masik nick alatt, es masik oldalon sem.
szep napot
What`s the problem folks? Orbannak nem tul sok pozitivuma van, de hogy a haszontalan migransokat probalja hataron kivul tartani az az.
kripton
@karma1: Én viszont igen. Van ahol másik nicken, amelyik az "igazi", vagy ha úgy tetszik az első számú nickem és már több mint tíz éves, van ahol a saját nevemen fényképpel, facebook fiókkal.
A propellert a sok kitiltás után, és az ide okádott liberális hányások okán már egy rakás szarnak tartom. Ez determinálja a hangnemem.
Olyanokért szüvegekért tiltottak ki vagy öt nicken, amely szövegek copy-paste módon a nekem írt böffenetek szó szerinti másolatai voltak. Csak a jobbikost cseréltem ki (akkor még az voltam) liberálisra.
kripton
@szep napot: Stimmel. Ezzel viszon mindent visz!
Egyébként egy mocskos, korrupt tolvaj. De nála jelenleg csal rosszabbak vannak.
verőce21
@RonaGyuri: (06:23) Azt írtam, hogy "hallgatólagosan"! - értő olvasás!
(Orbánt szerénysége megakadályozta abban, hogy kimondja a valódit. Így még nagyobb államférfivá emelkedett a résztvevők fölött.)
Tehát: "We held on to our positions, but we could not convince our adversaries." - egyelőre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.