Hungary's prime minister has laid out the scale of the division over migration issues within the European Union as countries in central and eastern Europe held out against taking in more refugees. In a Facebook video early Friday that was subtitled in English, Viktor Orban colorfully described the previous evening's dinner at an EU summit in Brussels. Smiling, he said: "It's 12:40 a.m. We struggled with each other til now. It was close combat, a type of political close combat. " He said the Poles, Hungarians, Czechs and Slovaks "did well in battle" against those wanting them to take in more refugees from those languishing in camps in Italy and Greece. Orban said: "We held on to our positions, but we could not convince our adversaries. "

Forrás: foxnews.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Istenkem, mekkora szegyen ez a faszi! Kepes eldicsekedni vele, hogy o milyen kitartoan harcol az EU-val! Ezt en nem hiszem el, hogy ekkora barom legyen! Es nem hiszem, hogy a csehek meg a szlovakok annyira orban allaspontjan lennenek (talan mar a lengyelek sem, hiszen mar nem Szydlo van uralmon...Kulonben is, egyik V4 orszagnak sem akkora problema a menekultkerdes, mert 1/ ok nem probaljak meg az agymosast a sajat nepuknel , 2/, mert a menekultek nem tesznek akkora kerulot Nemetorszag es Anglia, Franciaorszag fele...

Nem veszi eszre magat ez az idiota, hogy mekkora szegyent hoz a magyarokra ezzel az esztelen hadakozassal, amikor o is alairta 2016 februarjaban a kvotaegyezmenyt, ami csak elviekben osztotta VOLNA el a menekulteket, nem is tenyelegesen...

Csak ha'la't adok az Istennek, hogy nem kell szegyenkeznem miatta, mint az otthon elo, nem agymosott magyaroknak...
verőce21
Alakul szépen egy koalíció Orbán körül a miniszterelnöki tanácsban is hallgatólagosan.
RonaGyuri
@verőce21: biztos vagy benne, hogy értesz angolul???
kripton
@RonaGyuri: Biztos vagy benne, hogy a magyarsághoz, az ügyeinkhez neked bármi közöd is volna?
RonaGyuri
@kripton: ha te vagy a magyarság etalonja, akkor sajnálattal! =))
kripton
@RonaGyuri: Te, egészen biztosan mások etalonja vagy.
quadrocopter
@RonaGyuri: Ne bízz benne, hülye hozzá, meglátta a Geci nevét és maga alá ürített!
Igénytelen kis eccerű vegetáció!
kripton
@karma1: Istenkém! Mekkora birka vagy te! Képes vagy szégyennek tartanai azt, ami re büszének kellene lenned. persze ahhoz ész, és tisztesség kellene.
Amit eleve kizár, hogyha valaki a világ másik feléről ugat (béget) bele a magyarok ügyébe.
kripton
@quadrocopter: Ízlik Gyurika végbele?
quadrocopter
@kripton: Nem hagytál belőle semmit, tőlem kérdezed kis majrés?
karma1
@kripton: Nem vagy te magyar, csak egy ugato bozgor Romaniabol...
kripton
@karma1: Te birka! Bozgornak az erdélyi magyarokat nevezik a románok. Aki bozgor, az magyar.
RonaGyuri
@kripton: hét hozzád képest nagyon remélem! =))
karma1
@kripton: Az szekely, aki Romaniaban el, de tud magyarul... .. Vagy tudja kezelni a forditoprogramot, ha valaki bekapcsolja nekik a Commodore 64-et,...:o))))
Erteni az angol cikkbol meg annyit talan ertesz, hogy "orban", oszt jonapot...
quadrocopter
@kripton: Buta vagy kiscsikó - ennyit tudsz!
Megtaláltad már a kaputelefonban a SIM-kártyát?
RonaGyuri
@kripton: pontosabban azokat a magukat magyarnak nevezőket, akik pofázásban magyarkodnak, de valójában csak lusta, buta seggfejek! Úgy hogy rád @kripton megállapítás preciz és pontos! =))
kripton
@quadrocopter: Igen! Én énnyit tudok! Ilyen sokat.
quadrocopter
@kripton: Aha! Csak "énnyit" ? Akkó' még tanujjá hozzá,,,,,,,,,,
Ördögvadász
@karma1: gyüttment, te mákvirág..
Ki a Szélely gyüttment? És ki vagy te?
...
és tejel a bírka a gyarmaton?, te mákvirág..
karma1
mi van, elovetted a masik nickedet? A franc se hianyolt...
Es kosz, a gyarmaton kurvajo... Jo tavol tudok lenni az olyan Isten barmaitol, mint te...:o))
Es ha lehetne, akkor a cikkhez , ha valamit lehetne,./..

Ja, ahhoz meg kene tanulnod angolul? Nem keso, talan az elotted allo 80 ev eleg lesz erre...@Ördögvadász:
kripton
@karma1: Te hülye birkapicsa! Volt több nickem, de minddel kitiltottak, Vosztok, Mariner meg még pár. De most csak kripton vagyok.
Én is mondhatnám, hogy mindegyik liberrált nick a tiéd.
karma1
@kripton: Te hulye diszfasz! Nekem nincsen mas nickem, csak ez az egy, es nem csodalom, hogy kitiltottak., mert nevet akarhanyat cserelhetsz, de az agyad akkor is csak mikronnyi ,marad, olyan kis magadhoz valo...
Akkor jo, nem te vagy az ordogvadasz. Biztos, hogy a luciferhunter bortonben lehetett, mert halistennek tobb mint fel evig nem rongalta itt az oldalt,...

Erdekes, vosztok ne'ven te nem voltal ennyire hulye... Mi tortent? Csak nem az elorehaladott korodnak koszonheto ez az a'llagromlas?
Ne csinald mar... (Van egy tanacsom, probalj meg az elozo ket nickeddel belepni, fog az menni... A Propin mar nem letezik mukodo modi, mert akkor ki kene szornia a trollokat, es hat a Propi rakja be ide oket, , akkor meg megse szolhat rajuk???...:o))) Komolyan probald meg, ez nem vicc...)
kripton
@karma1: Már nem tudom a jelszavakat. és értelme sem volna. Nem a nick a lényeg, hanem a mondanivaló. Itt akármilyen nicken személytelen az résztvevő.
Vosztok nincken még nem hozott össze a balsors olyan értelmi zombikkal, mint pl. gyurika meg a légi szélmalom.
karma1
@kripton: Mert itt is valtozunk, es jonnek-mennek az emberek... Nagyon sokan elmentek kulfoldre, van, aki elhunyt, es van olyan is, aki egyszeruen belefaradt. (Nem csodalom).
nekem ilyenkor megy a tv, a kezemben a napisajto vagy a melo, attol fugg milyen nap van. es neha belenezek az oldalba, hogy mik a hirek. Ilyen ecceru...:o)) Nekem csak ez az egy nevem van, nem kommentelek masik nick alatt, es masik oldalon sem.
szep napot
What`s the problem folks? Orbannak nem tul sok pozitivuma van, de hogy a haszontalan migransokat probalja hataron kivul tartani az az.
kripton
@karma1: Én viszont igen. Van ahol másik nicken, amelyik az "igazi", vagy ha úgy tetszik az első számú nickem és már több mint tíz éves, van ahol a saját nevemen fényképpel, facebook fiókkal.
A propellert a sok kitiltás után, és az ide okádott liberális hányások okán már egy rakás szarnak tartom. Ez determinálja a hangnemem.
Olyanokért szüvegekért tiltottak ki vagy öt nicken, amely szövegek copy-paste módon a nekem írt böffenetek szó szerinti másolatai voltak. Csak a jobbikost cseréltem ki (akkor még az voltam) liberálisra.
kripton
@szep napot: Stimmel. Ezzel viszon mindent visz!
Egyébként egy mocskos, korrupt tolvaj. De nála jelenleg csal rosszabbak vannak.
verőce21
@RonaGyuri: (06:23) Azt írtam, hogy "hallgatólagosan"! - értő olvasás!
(Orbánt szerénysége megakadályozta abban, hogy kimondja a valódit. Így még nagyobb államférfivá emelkedett a résztvevők fölött.)
Tehát: "We held on to our positions, but we could not convince our adversaries." - egyelőre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.