Aki hajléktalan, az előbb-utóbb nagy eséllyel pszichés beteg is lesz, de még többször fordított a sorrend. Hogyan élnek ők, és mit tud, egyáltalán mit akar segíteni nekik az állam?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Van Soros-terv és van elnyomó Brüsszel, viszont nincs egyre növekvő szegénység, és nincs kilátástalan jövő. A kormány letudja annyival, hogy nincs és kész, aki szerint meg van, az Soros katonája és ő is a Fidesz-KDNP megdöntésén, valamint a kerítés lebontásán dolgozik. A hatalomnak nincs valós válasza semmilyen égető problémára, ugyanis a kérdést vagy elhárítják azzal, hogy a kérdező fél hülye, vagy egyszerűen Soros. Miközben milliárdokért harcolunk egy nem létező ellenséggel (vagy többel) amolyan Don Quijote módjára, addig a valós problémák felzabálják az országot. Ameddig a jóléti intézkedéseket a háttérbe szorítva kerítésre, kormánypropagandára és stadionokra költünk közpénzmilliárdokat, addig ne
csodálkozzunk, hogy a fél ország nyomorog. Ez azonban addig nem érdekli a regnáló hatalmat, ameddig ezek az emberek – vagy legalábbis egy részük – továbbra is a Fidesz mellett teszi le voksát. Akkor lesznek ők gondban, ha nem kezdenek el jönni azok az X-ek. Na, akkor lesz nagy beszarás. Akkor már sem a Bözsi-utalványok, sem a zsák krumpli nem
fog segíteni. Akkor már csak a jó isten kegyelméért könyöröghetnek, hogy az elszámoltatáskor ne kerüljenek mind rácsok mögé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.