A szélsőséges pártok véleményétől eltekintve ma már nemzeti egység van a kettős állampolgárság tekintetében, a honosítással a határon túli magyarság közjogi értelemben is a magyar nemzet részévé válhatott – mondta el a Fidesz frakcióvezetője vasárnap budapesti sajtótájékoztatón. Gulyás Gergely annak kapcsán, hogy szombaton volt az egymilliomodik honosított külhoni magyar és családja állampolgársági eskütétele, azt mondta: a honosítással közjog kapocs jött létre az elszakított nemzetrészek magyarsága és a magyar állam között. Ez a döntés jogkiterjesztést jelent, és ma már azok sem vitatják ennek helyességét, akik a 2004. december 5-i népszavazást megelőzően még kampányt folytattak a kettős állampolgárság kiterjesztése ellen – tette hozzá. Kijelentette: üdvözlendőnek és megőrzendőnek tartják az ügyben mára kialakult nemzeti egységet.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@F_Viktor: dehogyis nincs.A felnőtt lakosság 85%-a elutasitja a szavazati jogukat.Mondjál még másik ilyen példát .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@F_Viktor: dehogyis nincs.A felnőtt lakosság 85%-a elutasitja a szavazati jogukat.Mondjál még másik ilyen példát .
F_Viktor
@kereső: Jogos, hol van ez a szam a 27 szazalekhoz, vagy az ervenytelen, semmisnek veheto nepszavazashoz kepest! :-)))
Pálinkás Pál
Ja ..nemzeti egység köztetek,meg a román bérszavazóitok között...normális ember hány ettől,főleg a szavazati jogtól...
lampa laz
..." és ma már azok sem vitatják ennek helyességét, akik a 2004. december 5-i népszavazást megelőzően még kampányt folytattak a kettős állampolgárság kiterjesztése ellen – tette hozzá."

Te idióta fszfej, mióta szavazati jogot is kaptak tőletek ezek az "őssejtek" azóta még nagyobb közutálatnak örvendenek. Kizárólag a fideszkdnp-nél népszerűk, de ott is csak a voksok miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.