A DK elnöke és Debreczeni, a párt elnökségi tagja elmondta, miért kell közös lista és miniszterelnök-jelölt. Ők aztán nem váltogatják az álláspontjukat szélkakas módjára. Érdemes tehát áttekinteni, hogy miket mondott Gyurcsány korábban a baloldali összefogásról és a közös ellenzéki listáról. Ha nem nő ki egy Fidesszel szembeni erő, ami egyedül is többséget szerezhet, akkor a baloldal összefogásának nincs alternatívája. A Fidesz-KDNP-kormány szalámi taktikájával az ellenzék feldarabolására, megosztására törekszik, amire egy közös ellenzéki lista állítása lehet a gyógyír. A demokratikus ellenzéki erőknek minél előbb meg kellene állapodniuk egy közös miniszterelnökjelöltben, mert „ha sokáig kergetőznek, hogy ki legyen a miniszterelnökjelölt, akkor a miniszterelnököt úgy fogják hívni, hogy Orbán Viktor”.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Jó lenne észrevenni - még nickgrabowszkinak is, - hogy nem 2013-ban vagyunk, hanem 2017-ben !!!
Kivel fogott össze 2013-ban Schiffer András, az LMP akkori elnöke??? Ő megmutatta, hogy "egyedül nem megy", le is vonta a következtetést, lemondott.
Az utódai mit tanultak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Az előválasztást az MSZP és a DK közösen hiúsították meg!
Mindketten csak az időt húzták, hogy aztán már ne lehessen semmiféle tisztulási folyamatot elindítani.
Jobbnak gondolták mindketten a szokásos mutyi folyamat keretében eldönteni a kérdéseket!
És így is lőn...
kereső
@bencemacska: mondom én,hogy tombol a kisnyúl szindróma. Van sapkája,nincs sapkája?!Az mszp most kivel állit közös listát.Karácsony Gergelyt sajnálom" nem jó szinpadra állt.
bencemacska
@Madácsi Pali: ma, 18:21
Én csak folytattam a címben említett cikket a kommentárokkal. Ha a beküldő kiemelhet részeket, akkor én is.
Egyetértek én is azzal, hogy "jött, rombolt , és távozott"! Nagy kárt okozva ezzel az egész oldalnak!
Madácsi Pali
@Béla333: egyre inkább bizinyítja, hogy fideSS troll! Élvezi a szelektív memória és halucináció áldását! Botka miniszterelnök jelöltségi igényét 2016. decemberében jelentette be, amit az MSZP elnöksége 2017. 01.18-án támogatott. Ezután kizárta a közös listáról a DK elnökét, egyezkedett az LMP-vel, de nem egyezkedett a DK-val. Önnek a kilenc is páros, ha a DK-t vagy Gyurcsányt szapulhatja!
kereső
Nem-nem,félreértitek.Ez élvezet számára.
bencemacska
@kereső: ma, 19:35
Akkor ez legyen élete legnagyobb élvezete!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.