Folyik ez a diskurzus arról, hogy Csepregen óvodásokat térdeltettek a hideg aszfalton, amikor a polgármester, Vlasich Krisztián átadta a felújított főutcát. Akadt magyarázat, miszerint Luca-napi népszokásról van szó, a kotyolásról, amikor fiatalemberek körbejárják a házakat és lopott szalmán térdepelve jószágszaporulatot ígérnek, amiért aztán ajándékot kapnak. Na mármost vannak, akik akadékoskodnak, hogy miért is kellett két nappal Luca napja előtt ovisokat – és nem fiatalembereket – térdepeltetni a hideg aszfalton, de válaszoljunk már végre világosan és egyértelműen ezeknek a mindig csak okoskodó és mindenben kételkedő szellemi nihilistáknak. Egyrészt a térdepeltetéssel Csepreg polgármestere egy értékes felmérést végzett, amelyből kiderült, hogy a településen jelenleg nem élnek zsidók. Ugyanis a zsidók nem térdepelhetnek le ember előtt, hiszen ez bálványimádásnak számít. Ezért nem hajtott térdet Mordecháj Hámán előtt, amint erről a bibliai Eszter könyve beszámol. Másrészt az...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ocsmány despoták. Abszolút fordítva ülnek a lovon. Miért tolakodnak, hogy annyira szolgálni akarnak ? Nyilvánvaló, hogy a zsebüket és a sanyargató zsarnokot szolgálják, nem a népet.
CsipkeRózsa
Mit csinálnak az idősebb emberek, hátha nem tudnak már földre borulni elég gyorsan, utána föltápászkodni pedig még nehezebben megy.

Egyébként, ökörsütés nem volt az utca átadásnál, elmaradt.
quadrocopter
Áááá...rosszindulatú ez a czick, még hogy Or(v)bán előtt...ááá...ugyan már...tegnap este Taknyos Józsi a kocsmából hazafelé többször is gyakorolta a földre borulást, de még csak térdelni sem tudott, mert abban a magasságban is szédült...ja és a vallási áhítat szóba se jöhet, mert közben folyamatosan káromkodott...erősen hadarva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.