Szeptember óta bujkált Spanyolországban az a magyar származású férfi, aki több gyilkosságot is elkövetett, mielőtt a héten elfogták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Csizmás Kond: Miért, csak ti románok vagytok magyarok?
Csizmás Kond
@Aki Én: ...mert te ki vagy ???..így ezzel az ismétlődő balfasz felfogásoddal ?
...már kérdeztem sokszor de nem válaszoltál ki a román ?...ha ezt meg tudod magyarázni elhiszem hogy jártál legalább elemibe...
Aki Én
@Csizmás Kond: Például te, aki mindenfajta felelősség és részvállalás nélkül belepofázik a belügyeinkbe. Aki egy forint adót ide nem fizet, csak a mi befizetett adónk haszonélvezője. Aki ide jár uszítani és osztani a földöntúli butaságait, minimális intelligencia nélkül. Aki külső szemlélő, egy kibic, akinek semmi sem drága.
Legalább ne oktass ki minket ha már kibaszott buta vagy!!!
desiro
@Csizmás Kond: téged ki fizet a hülyeségeidért?
Aki Én
@Csizmás Kond: Húz te, kretén. Éppen erről beszélek. Semmivel nem járulsz hozzá a hazánkhoz, csak haszonélvezője vagy. Úgyhogy legalább diplomatikusan fogd be a buta pofád, és ne gecizz azokkal, akiktől alamizsnát kapsz. Ti is le vagytok szarva, csak a szavazatotok erejéig vagytok értékesek. Csak te buta vagy ehhez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.