Vásáry Tamás, a Magyar Rádió Zenei Együtteseinek (MRZE) tiszteletbeli örökös főzeneigazgatója és Oláh Vilmos, az MRZE koncertmestere lemezadományokat adott át a Magyar Vöröskereszt munkatársának a budapesti Ötvenhatosok terén felállított Mikulásgyárban 2017. december 17-én.

Az MRZE száz CD- és DVD-lemezt, valamint száz koncertjegyet adományozott a Mikulásgyárnak, utóbbiakat már eljuttatták a szervezőknek.

Száz CD, DVD és koncertjegy: a Magyar Rádió adományai a Mikulásgyárnak

MTI Fotó: Mónus Márton

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hogy fognak örülni a cd-knek és dvd-knek a rászorultak, amikor éhes gyomorral ugyan, de a legújabb tipusú lejátszójukon , az erdőszélén fóliából eszkábált kalyibájukban fognak gyönyörködni az ajándék cd-kben és dvd-kben. Csak arra kell ügyelni, hogy a pedált elég gyorsan hajtsák, hogy a készülék elég áramot kapjon. Elvégre nem csak a gyomor, de a lélek is megkívánja a magáét.
Csak egyre kell figyelniük, nehogy a gyomruk korgása elnyomja a halkabb részeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
@papa.49: - fára akasztva madárijesztőnek is jó...
papa.49
@anka: Én inkább a csutigörényt akasztanám a fára még a migránsok is visszafordulnának a határról )))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@anka: Hűha a migránsok egészen Afrikáig pucolnának, vagy vissza a Közel.Keletre, ha ezt a két ,,épületes,, disznófejet meglátják )))))))))))))))))))))))))))))
Qqberci
Azért ehhez igen vastagon bőrözött pofa kell...
anka
@Qqberci: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, a rinocérosz kutyafaxa hozzájuk képest...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.