Pécs - ami volt Európa Kulturális Főváros is - jelenleg a Fidesz-téboly fővárosa lett. A hét termése, hogy gyalázták a helyi civileket, feladatként adva, hogy senki ne adjon otthont a szervezetnek. És még ez is!...

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
orbán takarodj. És a sleppeddel együtt ülj életed végéig börtönben vagyon elkobzással.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@eszegfu: ..Te is tudod miről beszélek csak nem akartam leírni mert már úgy is a csapból is ez csöpög ..Állítólag 160 ezer bejegyzett civil szervezet van a most az országba ..A lakosság számát tekintve írtó sok ha 9 milló lakossal számolva is 56 lakosra jut egy szervezet .. Pécsen ,Debrecen , Kaposváron stb felbukkant civileknek nagyon bevándorlás politikai illatuk van ..Na ezekre nincs szükség ..Jön a választás ott a lehetőség dönteni a kormány sorsáról ..
gulyasgyula
@Kookas: .. Mi országosan kis vállalkozásnak számítunk . Munkánk speciális Soprontól ,Nagykanizsáig , Nyiregyháza , Békéscsaba , Szeged Pécs stb minden évben változó KB:60-80 település .Összes jelentősebb városban , településen dolgozunk ..Pontosabban épületgépészeti ,tüzrendvédelmi berendezések ellenőrzését javítását végezzük ..Csak speciális vizsgával amit 4 évente még cég vezetőnek is meg kell ismételni csak így lehet dolgozni ..Az áláírásodnál oda kell írni a bizonyítvány számod ..A napi nettó 20000 az elfogadott bér a kollégáknak. de lehet több is.. Én tíz évvel ezelőtt a Pesti ázsia centeben M3-as kijárattól nem messze egy nap 514 ezer + áfa kerestem ebből a mellettem sétálónak is jut .. Ezt minden évben 2 szer kell elvégezni az ellenőrzést .. Sok ilyen munkahelyet tudsz ?? Sokan örülnének az ilyen munkának .. Látatlanba ne itélj ..
gulyasgyula
@Kookas: ..Ha így haladunk ezek a bérek még emelkedni fognak egyre nehezebb jó szakmunkást kapni és kénytelenek lesznek a multik //mert többnyire ismert multiknak dolgozunk // többet fizetni minden évben ..Ha nem fizethetik a birságot a katasztrófa védelemnek ..
durbincs
@Mirabilis: mondogassa tán otthon ? mert látszólag semmit nem ér ?
a modora viszont rettenet ?
Mirabilis
@durbincs: modoros ez a magázódás. De mindegyis. A modororm meg annyira rettenet, amennyire a fidesz/kdnp-é.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél