Pécs - ami volt Európa Kulturális Főváros is - jelenleg a Fidesz-téboly fővárosa lett. A hét termése, hogy gyalázták a helyi civileket, feladatként adva, hogy senki ne adjon otthont a szervezetnek. És még ez is!...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@gulyasgyula: ha nem csak a habonyművek íratná veled ezeket a mondatokat, akkor tudnád, h a civil szervezetek szigorú elszámolási kényszerben vannak. Alapító okiratukat bíróságnak kell bejegyezni. Ha kíváncsi vagy, kik fizetik, vedd a fáradságot és nézz utána. Ne simliskedj idióta habonyi kérdésekkel!
Ami meg az önkéntesek munkáját illeti: nem mindenki van szarevésre berendezkedve, mint a fidesz-álkeresztény banda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kookas
@pásztor maldonado: akkor lehet hogy miattad veri most a nyálát?
Kookas
@gulyasgyula: nem lennék a gujjás művekben dolgozó már ha van olyan .mert emberileg 0 vagy de lehet hogy csak olyan mint az orbán.
eszegfu
@gulyasgyula: Ez igaz... tehát látod nem lehet általánositani. Tehát szükség van a civil szervezetekre, vagy azért, mert segit a betegek, idősek ápolásában, vagy a cikkben szereplő pl. szervezet ételt oszt, de láthatod a legutóbbi szerencsétlenséget, ahol a kamionsofőr a 3-as ikrekkel egyedül maradt, őt segiti ez az alapitvány (mert ugye a jelenlegi adótörvények különben adókötelessé tennék a magánszemélynek nyujtott támogogatást!). De mondhatnám még az 1-1 településen létező kisebbségi, tánc, zenekari egyesületeket is, akik a hagyományt ápolják a létezésükkel. Ezeket sem "Te kérted fel, hogy képviseljenek". Csak örülhetsz, hogy még nem történt Veled és a családoddal olyasmi, amiért rá lennél szorulva 1-1 civil szervezet segitségére...persze nem is kivánom, hogy megtudd, milyen is fühöz-fához rohangálni és reménykedni. Világos, hogy Te ma még 100 % biztosnak érzed: családod és Te is dolgozol, van megélhetésetek, nem történhet semmi baj... de ezt az ember sohasem tudhatja. Szerintem -- ha másért nem is -- ezért kellene egy kicsit más szemmel nézned a civil szervezeteket is, sőt ha lehet anyagilag is támogatni azt az 1 Általad "kiszemeltet".
gulyasgyula
@eszegfu: ..Te is tudod miről beszélek csak nem akartam leírni mert már úgy is a csapból is ez csöpög ..Állítólag 160 ezer bejegyzett civil szervezet van a most az országba ..A lakosság számát tekintve írtó sok ha 9 milló lakossal számolva is 56 lakosra jut egy szervezet .. Pécsen ,Debrecen , Kaposváron stb felbukkant civileknek nagyon bevándorlás politikai illatuk van ..Na ezekre nincs szükség ..Jön a választás ott a lehetőség dönteni a kormány sorsáról ..
gulyasgyula
@Kookas: .. Mi országosan kis vállalkozásnak számítunk . Munkánk speciális Soprontól ,Nagykanizsáig , Nyiregyháza , Békéscsaba , Szeged Pécs stb minden évben változó KB:60-80 település .Összes jelentősebb városban , településen dolgozunk ..Pontosabban épületgépészeti ,tüzrendvédelmi berendezések ellenőrzését javítását végezzük ..Csak speciális vizsgával amit 4 évente még cég vezetőnek is meg kell ismételni csak így lehet dolgozni ..Az áláírásodnál oda kell írni a bizonyítvány számod ..A napi nettó 20000 az elfogadott bér a kollégáknak. de lehet több is.. Én tíz évvel ezelőtt a Pesti ázsia centeben M3-as kijárattól nem messze egy nap 514 ezer + áfa kerestem ebből a mellettem sétálónak is jut .. Ezt minden évben 2 szer kell elvégezni az ellenőrzést .. Sok ilyen munkahelyet tudsz ?? Sokan örülnének az ilyen munkának .. Látatlanba ne itélj ..
gulyasgyula
@Kookas: ..Ha így haladunk ezek a bérek még emelkedni fognak egyre nehezebb jó szakmunkást kapni és kénytelenek lesznek a multik //mert többnyire ismert multiknak dolgozunk // többet fizetni minden évben ..Ha nem fizethetik a birságot a katasztrófa védelemnek ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.