Pécs - ami volt Európa Kulturális Főváros is - jelenleg a Fidesz-téboly fővárosa lett. A hét termése, hogy gyalázták a helyi civileket, feladatként adva, hogy senki ne adjon otthont a szervezetnek. És még ez is!...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@gulyasgyula: ha nem csak a habonyművek íratná veled ezeket a mondatokat, akkor tudnád, h a civil szervezetek szigorú elszámolási kényszerben vannak. Alapító okiratukat bíróságnak kell bejegyezni. Ha kíváncsi vagy, kik fizetik, vedd a fáradságot és nézz utána. Ne simliskedj idióta habonyi kérdésekkel!
Ami meg az önkéntesek munkáját illeti: nem mindenki van szarevésre berendezkedve, mint a fidesz-álkeresztény banda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gulyasgyula
Nem kell hülyének nézni senkit ..A civil szervezetek ""ingyen ebédje is pénzbe kerül valakinek ""de kinek ?? Kifizeti az a kaja osztáshoz bérelt fiatalokat , az irodát ??..Teszik min ezt a választások előtt ..Lázító naplopókra nincs szükség ..Tavasszal tudni fogják a Magyar emberek kire szavazzanak külső tanácsadók nélkül is ..A több mint 10 ezer Ukrán is élne még ha nem a lázítókra hallgatnak ..Gibicnek semmi se drága ..
Nessy
Lassan már mindenki mindenki megőrül? Hiszen évek óta karácsony környékén nagyon sok helyen osztottak meleg ételt a civil szervezetek, és nem csináltak politikai nagygyűlést a sorban állóknak.
Már tavaly is az éjféli misén a bevándorlók voltak műsoron a szentbeszédben. Nem lehetne legalább karácsonykor normális emberként viselkedni? Csak két hétig!
Amilyen gyűlölet tombol sok emberben, azt hiszem reménytelen kérés!
Dicsőség a mennyben az Istennek,
Békesség a Földön a jó akaratú embernek!
Equus
@gulyasgyula: ha nem csak a habonyművek íratná veled ezeket a mondatokat, akkor tudnád, h a civil szervezetek szigorú elszámolási kényszerben vannak. Alapító okiratukat bíróságnak kell bejegyezni. Ha kíváncsi vagy, kik fizetik, vedd a fáradságot és nézz utána. Ne simliskedj idióta habonyi kérdésekkel!
Ami meg az önkéntesek munkáját illeti: nem mindenki van szarevésre berendezkedve, mint a fidesz-álkeresztény banda.
gulyasgyula
Majd Pécs szervez magának civil szervezetet ha szüksége lesz rá ..Vagy a választások után lehet jelenkezni ..NEM LESZ MÁR TúL SOK BELŐLÜK :???.Egyébként a Bős-i erőműből a civil szervezet munkája miatt nem kapunk áramot ..Pofázás van felelősség nincs ..
Nessy
@gulyasgyula: Akkor, ha segítségre szorulsz, akár egy haldokló hozzátartozód, akár egy beteg gyermek, akár más problémával, várd meg, hogy az önkéntesek helyett segít pártunk és kormányunk!
gulyasgyula
@Nessy: ..Amit ezek a segélyszervezetek nyújtanak anélkül meg lehet lenni mint ahogy eddig is meg volt a világ nélkülük ..Epével műtöttek oda jött hozzám egy önkéntes szó szót követet a végén én vígasztaltam ..De ez még a legkevesebb legalább jó indulattal jött de nagyon sok ""képzett segítő "" inkább lázit ..Miért jó ez tudjuk a világ tele van hibával ..A kórházak tele vannak fiatal beteg emberel mert állandóan stresszelnek ..Saját magukat betegítik meg ..Egy haldoklón vagy tud segíteni az orvos tudomány vagy nem ..Millárdosok is meghalnak rákban ..Nincs szükség ilyen álszent civilekre ..
gulyasgyula
@Nessy: ..Jó biztos van olyan ember akinek valóban jólesik néhány jó szó de inkább több emberség kellene ..
nezelodo
Mi lenne, ha azt firtatná Orbán Ifjú Gárdája, mire tapsolt el újfent a pécsi pávatáncos sok milliárdot, amit megint az adóforintokból pótolnak, hogy újra a valagára verhessen egy kalap pénznek!
Ez nem képzelhető el, inkább az, mint a példaadó esetében, a harmincas években megesett Németországban, hogy törnek az ablakok. Ja volt már egy főpróba 2006-ban is...
Nessy
@gulyasgyula: Köszönöm, minden Hospice önkéntes nevében!
Békés, boldog Karácsonyt.
Nessy
@gulyasgyula: Ezt légy szíves pártunk és kormányunk státusz keresztényeinek adresszálni.
gulyasgyula
@Nessy: ..Köszönöm szépen a jókívánságot hasonló jókat kívánok neked és a szeretteidnek ..
JAJMÁR
@gulyasgyula: Diktatúrákban nincs. Diktatúrákban szegény, elesett ember sincs. Beteg és öreg se. Minek, ezek nem hoznak semmi hasznot.

De van azért civil szervezet, hogyne lenne, amelyik fontos, és támogatást is kap, gondolj csak a felcsúti alapítványra, vagy a cöf-re. Na ugye, hogy milyen nagy szükség van rájuk :)
JAJMÁR
@gulyasgyula: Kimaradt a lényeg: Diktatúrákban nincs szükség civil szervezetekre, ahogy írtad...
gulyasgyula
@JAJMÁR: ..Bocsánat nem a Brüsszel-re gondolsz ?? Mintha mostanában az Uniós politikusok akarnák megmondani hogy mit kell csinálni Magyaroszágon ..Úgy emlékszek pont ez miatt szakítottunk Moszkvával ..Most ujra gyarmat leszünk ???
quadrocopter
Megint bezártak egy elmegyogyót, hogy ezek a tiknó, parazita szarkupacok szabadon rohangálnak az utcákon, gondozók nélkül?
JAJMÁR
@gulyasgyula: Jaj, Te, hát nálad aztán akadálytalanul hatol be a szemfényvesztő propaganda :-)))

Nem, nem Brüsszelre gondolok. És a pécsiek se, a többség biztos nem. Nagyon melléfogtak a civil szervezetekkel, főleg a Hollik. Régóta ismerik őket, tanodákat működtettek, meg mindenféle segítő programokra pályáznak... mindenféle politika nélkül. Most ezekre mondják, hogy soros, meg a többi baromságot!
Hát pont ennyi valóságalapja van a sorosterv mizériának, mint ennek a vádaskodásnak.
gulyasgyula
@JAJMÁR: ...A tanodákat nem félre vezetésképen képen működtetik ?? Akkor ezek rendes pécsi fiatalok , csak éppen nincs munkájuk és ráérnek tanodát müködtetni ..Nálluk is van egy ilyen ..Úgy hívják ""Ági néni tanodája "" egy zenés óvoda ..De ez a nő buta mert vállalkozásba csinálja ..Soros terv sincs ..A sok millió bevándorló ránézet a térképre és eldöntötte hogy megyünk az Unióba mert ott jobban lehet élni munka nélkül is ..És ehhez nekünk jogunk van csak eddig nem tudtuk ..Valahogy igy lehet ugye ..Pedig jó világ ahonnan jönnek mert ott mindenkinek okos telefonja van ami nállunk sincs mindenkinek ..Nem is értem miért jön el ha ilyen drága dologra telik ..A szomszédom egy NÉmet házaspár nekik ketőjüknek egy okos telefonjuk van ..Nem telik kettőre ..El lehet ezen gondolkodni , érdekes világ ..A saját szegényrétegünket nem segítik annyira mint a külföldi ""szegényeket ""...Nem lenne ez baj ha nem néznének hülyének bennünket ..
JAJMÁR
@gulyasgyula: Hiszen te azt se tudod, mi a tanoda. Azt se, mi az, hogy civil szervezet. Hogy beszélgessünk akkor? Hát nem tudsz te semmit, csak a beléd ültetett gyűlölet meg félelem buzog.

A saját szegény-rétegünket csak és kizárólag civil szervezetek segítik, és igen, eu-s pénzekből. Az utóbbi időben nehezebb, mert csak abból, amennyi forrást a magyar kormány nagylelkűen átenged. Nekik meg jó sok elképzelésük van, hogy hogyan ne! (Most éppen kicsinálják ezeket... )
Az igaz, hogy a Soros eléggé sokat fizet alapítványokba, ahová pályázni lehet, de a célok, amikre pályáznak, nem migránsok betelepítése. A pénzekkel pedig mindig el kell számolni, és nem a Soros az alapítvány feje, ő csak egy támogató! Támogathatod te is az ilyen alapítványokat, mégazorbán is, ha szívén viselné a magyar emberek sorsát.
A megpályázott pénzt nem lehet bármire, csak a kijelölt célokra fordítani, vagyis olyan szegények támogatására, akik egyébként nem jutnának hozzá - tudáshoz, eszközhöz, ruhákhoz, kiránduláshoz stb.-. Fontos cél ez, hogy ne haljanak meg annyira hülyén, mint pl. te! Ezt csinálja a Soros! Egy elszármazott milliárdos magyar, többet ad a magyar szegény rétegnek, mint amennyi pénzt te el tudsz képzelni.
JAJMÁR
@gulyasgyula: A német nem azért nem vesz több okos telefont, mert nem jut rá, hanem azért nem, mert nem nincs rá szüksége. Nem szórja a pénzt fölöslegesen, nem "rázza a rongyot", mint a magyar urizálók.
gulyasgyula
@JAJMÁR: ...Ne hülyéz én se tetem eddig ..Mert tudok olyan trágár hangon válaszolni hogy nem teszed ki az ablakba ..A tanoda szó 1800-as évekből maradt ránk , egyébként "" iskola "" Magyarországon a 2000-es évek elején a hátrányos helyzetben lévő gyereke segítésre találták ki ..Te mikor jártál Pécsen ?? Pécsen ilyenre nincs szükség de pénteken megyek Pécsre és megnézhetem ..Vedd már észre csak játszom a maflát ..Gondolod hogy több generációs vállalkozó családként nem ismerem a törvényeket ..Apám is vállalkozó volt már a Kádár korszakban ..Én 7-éve adtam át a fiamnak a KFT most közel a 70-hez ha nem dolgozom , // mert azért még nem álltam le // itt rontom a levegőt és szomorúan látom hogy teszitek tönkre pusztán Orbán utállatból a jövőtöket ..Egyet látnotok kellene agy kapitalista önzetlenül nem jótékonykodik , vagy valami terve van vagy a lelkiismerete megnyugtatására .Én is ezt teszem sok év óta ..Van miből hát adok ..Soros ha tízszer ennyit jótékonykodik se segít annyi emberen mint amenyit tönkre tett míg a vagyonát összeharácsolta ..Rosszabb mint BILL GATES ..Hogy pénzt tudok elképzelni , valószínű többet mint Te .Éppen a napokban készülök elkölteni egy ipari parki munkás 5-6-éves keresetét ezt már megtettem több mint 40 szer az elmult 20-évben ,,Tudsz számolni mennyi pénz pörgettem meg ?? A Német szomszédomnak 3 Mecedes-sze van meg 4-évente kicseréli a lakóautóját mert Ő szegény Német ..Mérlegeld a jövőt ne mert én mondtam hanem magadtól ..Nekem már nem lesz anyagi gondom de Ti Orbán utálatból ne tegyétek tönkre a jövőtöket ..Hatcoljon magáért a politikus , meg a különböző civil szervezet de ne az én rovásomra ..Nem vagyok Orbán barát MSZP -és is csak voltam míg be nem telt a pohár ..A civilek is élősködő naplopók ..Az alapítványok is annyi...
gulyasgyula
@JAJMÁR: ..Nem tudom miért itt ki kapcsolt ..Szóval az alapítványok , a civilek is annyi költséget számolnak el amenyit akarnak . Haszontalan naplopók ..Majd ha saját pénzüket osztják akkor van joguk pofázni , lázitani .Én betiltanám őket ..Most elmegyek valami hasznosat is csinálni ..Kellemes délutánt kívánok ..
eszegfu
@gulyasgyula: Csak ugy... civil szervezeteknek nevezzük az alapitványokat, vagy a "Lányok, asszonyok Orbán Viktorért Egyesületet, sőt még a sportklubokat is. Ezeknek a célját le kell irni az alapszabályban, Civil biróságon pedig kapnak egy adószámot. Minden évben a beszámolójukat közzé kell tenni szintén a Civil biróságon -- tehát bárki megnézheti, bármelyik évüket. Ebben számot kell adniuk a "cél szerinti bevételükről és kiadásaikról", valamint a müködési költségeikről. Részletezniük kell honnan kaptak bevételt és mennyit, mire használták fel és mennyit, továbbá az alkalmazottak létszámát, a részükre kifizetett bért és az önkéntesek számát is meg kell adni. A végén még szövegesen is értékelniük kell a számaikat, eseményeiket. Csak annyit kérek, hogy legalább egyet-egyet nézzél meg, mielőtt még bárkit is "haszontalan naplopónak" nevezel. Pontosan ugy, ahogy egy emberről győzödnél meg, hogy "jóravaló", vagy sem. Nem jó, ha az ember általánosit, hidd el.
gulyasgyula
@eszegfu: ..Ne haragudj de termelnek ?? Nem .A mások adományának az elosztásából élnek nem is rosszul ..A civil szevezetek is olyan dolgokba szólnak bele amibe nincs is valós rálátásuk , lázitanak ..A Helsinki bizotság egy hölgy tagja úgy ócsárolta a kormányt hogy kidagadtak az erek a nyakán ..Sajnos nem lehet őket leállítani ..Pedig megtenném ha rajtam múlna ..
kokopelli
@JAJMÁR: ..én "beruháztam" egy Panasonic KX-TU329 mobilt,mert mint egyre többen
nem hagyom magam orrba-szájba felhívatni és magas árat kiadni a semmiért! Ez már
min az 5. olyan mobilom,amiket ismerősöktől kaptam (Pesten) akik állandóan "forgalmaz-
nak",és a régiket a fiókba vágták!!
eszegfu
@gulyasgyula: Igaz, nem "termelnek"... ahogy nem termelnek a bankok, a különféle ügyintézők, és ahogy az én munkám sem a termelői kategória. Megint általánositasz azzal, hogy "...A mások adományának az elosztásából élnek nem is rosszul..." Most mondjam azt, hogy nem hogy nem keresel egyikre sem, de olyan dolgot állitasz, amit nem tudsz bizonyitani. Megjegyzem a Te véleményed is a "valós rálátást" nélkülözi, mert állitod, hogy jól élnek a civil szervezetek. Végül pedig én mint civil -- szervezet nélkül -- is "beleszólók" mindenfajta "valós rálátás" nélkül, pontosan ugy, ahogy itt bármelyikünk... ami csupán egy vélemény, de beleszólásom (mivel nincs nálam a pénz és ennél fogva hatalom) u.ugy nem ér semmit, mint a civil szervezeteké. Neked a Te véleményed a "meggyőződésed", az enyém pedig más.
quadrocopter
@gulyasgyula: Gyulám, a te érdemtelen jogaidért is kiállnak, ha kell, ott segítenek, ahol a koszos állam/rezsim nem!
A TASZ jogászai védték anno a Gecit - sajnos, mert nem vittek bele politikát!
Nehogy már a primitív butaság és hazugságáradat felülkerekedjen az értelmesen emberen!
kokopelli
...az egymillió forintos kérdés!
A "CÖF" ..röf.. az nem civil szervezet? A hájfejűek bandája milyen pénzből gazdálkodik?
Equus
sajnos a dementia senilis jelei mutatkoznak gulyás gyula nevű kommentelőn... talán úgy is kellene kezelni szegényt... Abban a korban, amiben ő jár már gyakoriak a széklet és vizelettartási zavarok. Ezt pelenkázással meg lehet oldani, de zavaró, ha azt csak naponta egszer cserélik. Foga nincs már, ait csikorgatna, de itt a NET, amin bármit írhat, mondhat... beszart, valós értelemben, ezért leszarja, h nem baráti társaságba keveredett, sőt... mindenféle kozkázat nélkül hergelhet más, normálisakat.
Szánalmas... vmikor biztos normális volt - már nem az.
gulyasgyula
@eszegfu: @quadrocopter: ...Senkit nem szeretnék megbántani de ezek a civil szervezetek Bősre ,1956-ra emlékeztetnek mert mindig találnak valami lázításra alkalmas témát ..A törvény védi őket szinte mindenhez joguk van de felelősségük az nincs..Ukrajnában is ilyenek uszítottak Janukovics ellen ..Janukovics ment a nyomor maradt meg a TÖBB MINT EZER halott meg ugyanannyi háborús nyomorék élete senkinek nem számít ..Lesz választás tavasszal szavazzanak de addig nincs szükség rájuk ..Ne nézzenek hülyének hogy választás előtt 4-5 hónappal mint egy megszálló erő minden nagyobb városban irodát nyitnak .. Nem nekem vagy nektek akarnak jót se a politikusok se ők a másik oldal képviselői ..A politikusok csak ellenzékbe tudják mit kell tenni ,ha hatalomba kerülnek elfeledik .. A "" hazugság áradatról "" minegyikőnk annak a politikusnak a hazugságát hiszi el akinek akarja ..MERT OLYAN POLITIKUS NINCS AKI NEM HAZUDIK ..Ez vele jár a politikával ..Én béke párti vagyok most is a választások után is békét szeretnék ..Ebben nem fér bele holmi áll civilek tevékenysége ..de SAJNOS NEM ÉN DÖNTÖM EL MI LEGYEN ..
JAJMÁR
@kokopelli: Ügyes vagy. Én sajnos német beütéssel, de elfajzott magyar vagyok, több kütyüvel :(
JAJMÁR
@gulyasgyula: Értsd már meg, hogy a "civil szervezet" nem az, aminek ma beállítják, és nem az, aminek te képzeled. Minden "civil", ami nem állami, de még az állami intézményeknek is vannak civil közösségei. Pl. egy iskola szülői munkaközössége, vagy egy falu táncegyüttese, énekkara... vagy egy település sportköre, esetleg egy nyugdíjas klub stb.
De civil pl. a Vöröskereszt, vagy pl. étkeztetési alapítványok, és ezeket nem lehet egy kalap alá venni! Pl. egy cöffel pláne nem!
Haszontalannak tartod? Mit tartasz te hasznosnak, a Mlőrincéket? Vagy azemenbé alapítványait?
Már hogy lenne haszontalan egy kis településen, vagy mezővárosban a civil közösség? Ahol nincs semmi kulturális lehetőség, de ők szerveznek, és pénzt is pályáznak rá, eu-ból! Így lehet ott is szórakoztató, akár közösségépítő rendezvény, amiket az önkormányzat nem csinálna, se lehetősége, se pénze rá!
Nem vagy te egyszerűen csak irigy? És bocs, ha jelzőim betalálnak, nem az én hibám :)
eszegfu
@gulyasgyula: tegnap 19:25 Nagy kár Gyula, hogy nem tudsz különbséget tenni a "hasznos" és "haszontalan" civil szervezetek között... mint mondjuk a Vöröskereszt és a CÖF között!:( Pedig mondtam már "veszélyes" és félrevisz az általánositásod. Az is a baj, hogy hiába igyekszem ész-érvekkel alátámasztani a véleményemet, Te csak "fujod" a magadét, ami inkább érzelmeken alapul, közben egyetlen állitásomat sem cáfolod. Azt gondolom: teljesen felesleges a további beszélgetés erről a dologról...majd legközelebb folytatjuk.
pásztor maldonado
Azért lájkoltam gulyásgyula - tegnap 13:33-as - "hozzászólását", mert több értelme volt, mint durbincs eddigi összes hozzászólásnak együtt.
gulyasgyula
@eszegfu: ..Kösz .. Én a vöröskeresztet nem soroltam a haszontalan bandában ..
gulyasgyula
@JAJMÁR: ..Bocs de vagy én fejeztem ki rosszul magam vagy Te nem akarod érteni kikre gondolok ..A most néhány nagyobb városban szerveződőd civil téma mögé bujt ,valójában politikai szerveződéseknek ...Ismerem látom a ha városban ismeretlen fiatalok jönnek hülyíteni a JOGOSAN ELÉGEDETLEN lakosságot.. Jön a választás , lehet szavazni ..Mindig utáltam a fölülről szerveződött ismeretlen szervezeteket akikről a végén mindig kiderült hogy nem a lakosság problémája miatt vannak ..
gulyasgyula
@pásztor maldonado: ...Köszönöm az elismerést ..Örülök hogy érted mi nem tetszik nekem amikor a PL: Gulyás Marci féle fiatalok akik életükben egy napot nem dolgoztak de ők akarják a jövőmet befolyásolni ..Ezek nevei , eddigi tevékenységük fent van a Wikipédián , könnyü rájönni hogy pénz éhes naplopók és a pénzért a hatalomért mindenre képesek ..
JAJMÁR
@gulyasgyula: Bocs, te nem érted! Ez egy hülyeség! Felülről kitalált hatalmas baromság!
Honnan veszem? Ismerem személyesen az egyik - évtizedek óta működő - civil szervezet tagjait...
eszegfu
@gulyasgyula: 9:39 Már ne is haragudj... de a 13:33 hsz-dben csupán 2 db pont van... egy cseppet "benézted" szerintem...
gulyasgyula
@eszegfu: ...15.14 Írásodban elkerülte a figyelmem ..A Te munkád szerves része az én termelői ,fizikai munkámnak ..Szigorúan felszámolom ha nem is tételesen a költségeim közzé .. A munkátok nélkül egy főleg egy kezdő vállalkozás nem tudná hol tart anyagilag ..Össze se lehet hasonlítani az itt emlegetett jóemberek ""MUNKÁJÁVAL"" ...
JAJMÁR
@gulyasgyula: Az meg különösen érdekes, "mindig utáltam a felülről szerveződött ismeretlen szervezeteket" ... hát, mielőtt utálnád, próbáld őket megismerni.
A "felülről szerveződött" nálad mit jelent? Hol van a "felül"?
gulyasgyula
@JAJMÁR: ...Amikor én nem veszek részt az engem képviselő emberek megválasztásában , akiket nem kértem fel hogy engem képviseljenek ..
gulyasgyula
@eszegfu: .. Mikor a munkádat nem sorolod a termelő munka közzé holott nagyon is kötődik a hozzá ..Jelenleg 17-céggel vagyunk kapcsolatba ki tudná ezt könyvelés nélkül számontartani ..
Kookas
@pásztor maldonado: akkor lehet hogy miattad veri most a nyálát?
Kookas
@gulyasgyula: nem lennék a gujjás művekben dolgozó már ha van olyan .mert emberileg 0 vagy de lehet hogy csak olyan mint az orbán.
eszegfu
@gulyasgyula: Ez igaz... tehát látod nem lehet általánositani. Tehát szükség van a civil szervezetekre, vagy azért, mert segit a betegek, idősek ápolásában, vagy a cikkben szereplő pl. szervezet ételt oszt, de láthatod a legutóbbi szerencsétlenséget, ahol a kamionsofőr a 3-as ikrekkel egyedül maradt, őt segiti ez az alapitvány (mert ugye a jelenlegi adótörvények különben adókötelessé tennék a magánszemélynek nyujtott támogogatást!). De mondhatnám még az 1-1 településen létező kisebbségi, tánc, zenekari egyesületeket is, akik a hagyományt ápolják a létezésükkel. Ezeket sem "Te kérted fel, hogy képviseljenek". Csak örülhetsz, hogy még nem történt Veled és a családoddal olyasmi, amiért rá lennél szorulva 1-1 civil szervezet segitségére...persze nem is kivánom, hogy megtudd, milyen is fühöz-fához rohangálni és reménykedni. Világos, hogy Te ma még 100 % biztosnak érzed: családod és Te is dolgozol, van megélhetésetek, nem történhet semmi baj... de ezt az ember sohasem tudhatja. Szerintem -- ha másért nem is -- ezért kellene egy kicsit más szemmel nézned a civil szervezeteket is, sőt ha lehet anyagilag is támogatni azt az 1 Általad "kiszemeltet".
gulyasgyula
@eszegfu: ..Te is tudod miről beszélek csak nem akartam leírni mert már úgy is a csapból is ez csöpög ..Állítólag 160 ezer bejegyzett civil szervezet van a most az országba ..A lakosság számát tekintve írtó sok ha 9 milló lakossal számolva is 56 lakosra jut egy szervezet .. Pécsen ,Debrecen , Kaposváron stb felbukkant civileknek nagyon bevándorlás politikai illatuk van ..Na ezekre nincs szükség ..Jön a választás ott a lehetőség dönteni a kormány sorsáról ..
gulyasgyula
@Kookas: .. Mi országosan kis vállalkozásnak számítunk . Munkánk speciális Soprontól ,Nagykanizsáig , Nyiregyháza , Békéscsaba , Szeged Pécs stb minden évben változó KB:60-80 település .Összes jelentősebb városban , településen dolgozunk ..Pontosabban épületgépészeti ,tüzrendvédelmi berendezések ellenőrzését javítását végezzük ..Csak speciális vizsgával amit 4 évente még cég vezetőnek is meg kell ismételni csak így lehet dolgozni ..Az áláírásodnál oda kell írni a bizonyítvány számod ..A napi nettó 20000 az elfogadott bér a kollégáknak. de lehet több is.. Én tíz évvel ezelőtt a Pesti ázsia centeben M3-as kijárattól nem messze egy nap 514 ezer + áfa kerestem ebből a mellettem sétálónak is jut .. Ezt minden évben 2 szer kell elvégezni az ellenőrzést .. Sok ilyen munkahelyet tudsz ?? Sokan örülnének az ilyen munkának .. Látatlanba ne itélj ..
gulyasgyula
@Kookas: ..Ha így haladunk ezek a bérek még emelkedni fognak egyre nehezebb jó szakmunkást kapni és kénytelenek lesznek a multik //mert többnyire ismert multiknak dolgozunk // többet fizetni minden évben ..Ha nem fizethetik a birságot a katasztrófa védelemnek ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.