Kövér László szerint "nyugodtan átengedhettük volna" a törököket Bécsig, úgy sem lennék rosszabb helyzetben. Namármost. Tekintsünk el a többes szám első személytől, mármint hogy Kövér László 1959-ben született, így az adott időpontban, 1529-ben, mikor a törökök első ízben vágtak át a maradék okafogyott Magyarországon, mint kés a vajon, mínusz 430 éves volt, így nem igazán lehetett hatással az eseményekre, pedig nyilván lett volna helye a Mohács utáni magyar politikában; nagy igény volt akkoriban a dúsbajuszú szervilis tökfejekre, akik hol a Habsburgoknak nyaltak, hol Szapolyainak, de kiszolgálták a törököt is, ha kellett; és tekintsünk el attól is, hogy a kis Kövér Laci az általános iskolában töriórán inkább névtelen leveleket írt az osztályfőnöknek a többi nebulóról, mint hogy odafigyelt volna a tanerőre, de nézzük a történelemben mindig ott lévő, bár egyben örökkön tájidegen “mi lett volna, ha” kérdését: lehet, hogy jobb lenne nekünk, ha közel harminc éve nem engedjük át az...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat a kis kover lacikat jobban szamon kellett volna kernie a szuleinek tortenelem tudasbol...:o)))
Rockxy
@karma1: Mire jó a tantervi történelem?
Elhazudták, elhallgatták, meghamisították az egész világtörténelmet a magyarral együtt.
Hogy kik tették, az egy jó kérdés, érdekelne engem is.
karma1
@Rockxy: Ez valoban igy volt regen, igy van ez most is, de pont a mai melldongeto uralkodo reteg lehetne az, aki vegre tiszta vizet onthetne a poharba a valos tortenelem bemutatasaval.
Ja, hogy akkor szembe kene nezni a sajat kommunista multjukkal es felmenoikkel is?
Hat Istenem, van ez igy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.