Karácsonyi csodaként várták három ikergyermekeiket, ám egy csapásra pokollá változott Fábián Tamás élete: Letti, a gyermekek édesanyja megszülte a babákat, majd nem sokkal később meghalt. 

Már a szülés sem volt zökkenőmentes, ám utána néhány órával a párom nem érezte jól magát. Hirtelen mindenki kapkodni kezdett: Letti tüdőembóliát kapott, összeomlott a keringése, elvesztettem

– mondta a családfő a Blikknek.

Meghalt a hármasikrek anyja: az apa nem nyugszik addig, amíg meg nem találja a felelőst

A feleségem jobb lába túlzott mértékben vizesedni kezdett a szülés előtti napokban, és köhögött is, annak ellenére, hogy nem volt beteges. Az egyetlen hibája az volt szegénynek, hogy túl magas volt a fájdalomküszöbe. Talán ha jobban látták volna rajta, hogy nincs jól, másképp alakul

– mondta a férfi, aki – ahogy mondta – addig nem nyugszik, amíg ki nem derül, ki a felelős szerelme haláláért.

Én most sírok ugyan, de aki ezt tette, zokogni fog!

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Dobbenet, hogy ez megtortenhet a 21. szazadban, raadasul itt ahol Europa legjobb EU rendszere van luzerjano szerint.
Laikuskent mondom, ha a lab bevizesedett az trombozisra is utalhat, ami okozhat tudo emboliat. Ezt a korhazban latniuk kellett volna, szerintem
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Sajnos ez az élet! Utólag már lehet okosnak lenni, de értelme? Hiszen az orvosm is ember. De ha vannak bizonyos nyomok, amit észlelni kellett volna? De egy csapat orvos nem vesz észre semmit? Akkor sajnos a magyar egyetemi oktatás ér annyit!
Egyébként erőt és kitartást a 3 gyerek felneveléséhez!
kamazuka
Semmelweis Ignác vajon mit érezhetett?
Benny
@advocat: pontosan! Ha már tudták, hogy az ikerszülés ilyen nagy kockázattal is járhat, ráadásul már hat hete bent feküldt náluk ez a fiatal nő, miért nem figyeltek jjobban? Én is úgy gondolom, hogy tehettek volna ez ellen, de csak az utolsó pillanatban eszméltek és ez volt a baj.
Benny
@magyarbakancs: Igy van! Érdemes elolvasni Kende Péternek az erről írott könyveit. Döbbenetes történetek. És a műhibákat sorozatban elkövetők is megússzák.
Benny
@herczeg0210: ejnye, már, hogy kerül megint ide a politika? De lám van, akinek mindenről csak egy dolog jut az eszébe.
division
@Horizont: Ez most azért bennem némi ellenszenvet váltott ki: Felelősöket akar keresni. Persze, nagy tragédia, de biztosan az orvosok megint a hibásak? Ha valaki meghal, akkor az orvosok nem tettek meg mindent? Sosem felejtem el amikor a nejem bent feküdt és ha a nővér nem veszi észre hogy nagy a baj akkor még a legjobb prof. sem tudott volna rajta segíteni, aki nem tud 24 órát egy beteg mellett lenni. Érdekesen alakul kicsit ez a történet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.