Demeter Márta, a LMP országgyűlési képviselője bulldog módjára ostromolja a kormányt a letelepedési kötvények ügyében. Nemrégen “Az eddigieknél is többet kaszáltak a letelepedési kötvényeken” címmel írásbeli kérdéssel fordult, Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszterhez.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az igazi feltárandó az lenne, hogy Toncsi & co. ebből mennyit tett zsebre. Sacc per kb., ha hiszünk Lali-királynak valahol a 20%-körül szokott lenni! =))
Clavigo
@RonaGyuri: Ha csak nem a Voldemort-ráta ( 50-90 % ) szerint járnak el.
namihami
Hát azt a néhány fillért is sajnáljuk tőlük? Ingyen kellett volna ezt az inaszaggató munkát végezni? Még jó, hogy nem kommunista-szombat keretében várnánk el a kötvények árusítását.
És egyébként is , a helikopterezés nem filléres passzió. És üres kézzel se mehetett a lagziba, oda is csak vinni kellett valamit és a menyasszony-táncravalót se a madarak hordták össze.
Hellcat
És akkor jön nekem hőbörögni a fideszes, hogy de hát a 20000 beendegett migráns ...na velük nem kell foglalkozni ők továbbmentek az EU ba ők nem a mi gondunk. Hát a jó kurva fideszes anyátokat azt nem!!! Nesze bazdmeg ilyenkor nem csípi a fideszes szemét a sok offshore cég egyiknek sem...meg ez a "ők nem a mi gondunk"...miért szerinteted ki a faszom fogja visszafizetni a kötvényüket? A rogán? Hát nembazdmeg...te meg én.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.