A szexuális szolgáltatást a Vas megyei tulaj az árlapon is feltüntette. 

A sárvári ügyészség bordélyház működtetése, és prostitúció elősegítése miatt emelt vádat azzal a férfival és három társával szemben, akik az egyik Vas megyei városban és Ausztriában üzemeltettek bordélyházakat 2011. őszétől 2016. július közepéig.

Egy óra 32 ezer forintért – öt éven át üzemeltettek bordélyházat Vas megyében

Fotó: Pixabay

A vád szerint a férfi Magyarországon és Ausztriában is létrehozott cégeket. Olyan szórakozóhelyeket üzemeltetett, ahol az ott dolgozó prostituáltak, az erre a célra kialakított szobákban, szexuális szolgáltatást nyújtottak. A vendégek a szexért a szórakozóhelyeknek előre, még a pultnál fizettek.

VIP sztriptíz

A szórakozóhelyet üzemeltető férfi biztosította a prostitúcióhoz szükséges épületet, valamint az anyagi és a technikai eszközöket. A szexuális szolgáltatást „VIP sztriptíz” néven tüntették fel a magyarországi árlapon, és az ebből származó bevételt a pultosok rögzítették a napi záráskor.

Egy órás szobaár 32 ezerért

Magyarországon a fél órás szobaár 18.000 Ft, az egy órás 32.000 Ft, míg Ausztriában 60 euro, illetve 105 euro volt, melyből a szexuális szolgáltatást végzők 10.000 Ft, illetve 18.000 Ft körüli összeget kaptak.

A pultosok felügyelték és irányították a prostituáltakat, ők bonyolították az adás-vételt, majd a műszak végén kifizették a lányokat, így a bordélyház vezetésében is részt vettek.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottakkal szemben társtettesként bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat és szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

(nyugat.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Egy kupleráj, akik nem "osztottak osztalékot " az illetékeseknek !!
A többi pár ezer meg vígan " üzemel " tovább, ugye elvtársak ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@namihami: mint általában mindenhol, a luxusfeleségek mögött is ott van(nak) a diszkréció jótékony homályában az igazi "tanácsadó"..a kitől senki nem tudja jobban, mi is kell egy pasinak...

persze az "ajándék" is ennek megfelelő...

(Évekkel ezelőtt Sorost beperelte egy igencsinos fiatal hölgy, mert a milliárdos nem váltotta be az ígéretét...a bírónak elmondta a nő, hogy Manhattanban(ben) lakást ígért neki a fickós milliárdos...-tisztelt bíró úr! én mindent megtettem, amit kért..de a lakást nem kaptam meg..
... természetesen a hölgy a pert elvesztette...)

az indoklást most kihagynám...
kissé felnőttem
a várnegyedben 99,000 /éjszaka akkor ez bagóért működött ajaj
Equus
@wagabund: 15.11 Miért csak Soros, Gyurcsányt kihagytad... ejnye... vmit rá is ki kellene találni... én úgy hallottam, ha ők hazuidtak én is, gyerekkorában egyszer fingott a templomban... bizony... kövér NERtárs majd megmondja a tuttifrankót...
justhpeter
Nem is értem, hogy mivel van a baj. A parlamentben nagyobb kupleráj van és az óradíj is drágább.
Vagy nem érkezett meg a decemberi védelmi pénz.
Veleda
Majd megtudjuk, hogy mennyi politikus és melyik szórta el itt a havi fizetését, miután a feleségét már régen letudta, avagy lecserélte másikra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.